icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lubkagro
8. apr 2014

Ahojte zienky, pozeram ze akych duchov mate ... Ja som si robila testiky 3 a na vsetkych bola slaba ciarka, dostala som menstruaciu den pred a taka bola z velmi vela tmavohnedeho niecoho... no ale priznaky na tehu mam este aj teraz a to mam akoze MS 3 den ale to len taku uz slabucku, najhorise bolo 1 den, co myslite vyskusat spravit si este test po MS alebo to uz je zbytocne ?

ibakika
8. apr 2014

@satanka1 takze...27/36,4-28/36.7-29/36.5-30/36.9-3136,6-1/36.9-2/37-3/37-4/37....prve je datum druhe teplota, po ovulacny hlien alebo ako sa to Vola som mala 1.4. , 28 som mala na ovu teste ciarky dve takmer identicke a 31 a 1 uz dlane ale este viditelne dost prilozim foto. Skus mi poradit alebo aj vy baby kedy asi bola ovulka. Este 28 bol 13DC. Dakujeeem

satanka1
8. apr 2014

@ibakika slabé sú tie fotečky ...podľa mňa si mala ovulku 29-teho.

satanka1
8. apr 2014

@lubkagro skús urobiť test ešte.môžeš mať posunutú ovulku..sú baby,ktoré mali aj 2x ms a boli tehu

dolce_principessa
8. apr 2014

@satanka1 ja ju mam az tak tipujem 15-16-17 dc 😀 ved uvidime ale nenamyslam si ze nieco bude ani nahodou

dolce_principessa
9. apr 2014

@sisisi urobila som teraz test..co myslis???nazivo ju ovela lepsie vidno..je ovela silnejsia ako v nedelu.ale .jaaa tomu nemozem stale uverit ze to vyslo zasa na supu 😕 co to ja mam za chlapa????

sisisi
9. apr 2014

@dolce_principessa moja zlata kedy ti vychadza termin? :D

mirkovci
9. apr 2014

@t1nulka no čo ti na to poviem? je to TAM 🙂

lea912
9. apr 2014

@dolce_principessa je to tam 🙂 Tíško gratulujem 😉

dolce_principessa
9. apr 2014

@sisisi ja tomu neverim..chvilami mam pocit na ms..a nemala by byt uz silnejsia ta ciarka? 😒 ak by som bola ozaj tehu tak termin asi okolo 15-18.12 😕

lucinka0503
9. apr 2014

@dolce_principessa Skús zrobiť ten digi tehu 🙂 Uvidíš aj v koľkom u si.

dolce_principessa
9. apr 2014

@lucinka0503 myslis ze by ukazal ked to neni z ranneho mocu ? 😕 alebo skusim rano ak teda ms nedorazi 😀

lucinka0503
9. apr 2014

@dolce_principessa Jasné,že Ti ukáže aj keď nie je z ranného moču,ten je na testovanie z celodenného moču 🙂 Držím palce nech je to tam.

karmela
9. apr 2014

@dolce_principessa uz ti ukaze aj digi test a gratulujem ms uz necakaj,to nieje duch ale druha ciarka.A nemusí byt silná ako hrom silnie až po termíne ms ked meska 🙂

dolce_principessa
9. apr 2014

@lucinka0503 @karmela...skusim ten digi mozno zajtra rano alebo v piatok..bojim sa ho teraz robit 😀 idem sa radsej von prevetrat uz mi hrabe z tych testov 😀

1valeria1
9. apr 2014

@dolce_principessa jeeej gratulujeeem 🙂 jednej kocke digi potvrdil uz 12dpo a na obyc.testiku slaba ciarka 🙂 tak myslim ze digi to len potvrdi 😉 🙂 ze na prvu supu ste dobry :-P 😉

dolce_principessa
9. apr 2014

@1valeria1 mne sa tomu stale verit nechce 😀 ja som uz robila digi pred tyzdnom a bol negativny..bojim sa ho znova spravit 😀 😀 este pockam ci ms nepride ...ak nebude chodit mozno sa odhodlam 😕

dada87
9. apr 2014

@dolce_principessa ahoj a kedy mas dostat MS 😉

lea912
9. apr 2014

Ahojte dievčatá, v nedeľu som sem pridávala testík s duchom - to bolo na 12 dpo a teraz pridávam jeden zo včera rána - t.j.14 dpo. Sú to oba mamatesty. Myslíte, že tam niečo je na tom druhom, či je to len duch...??? Dneska mala prísť mrcha, ale zatiaľ nič... Zajtra skúsim ten digi clearblue...

mirkovci
9. apr 2014

@lea912 podla mna ti to silnie, ale uvidíš zajtra alebo pozajtra ...zatial to je na dobrej ceste 🙂

dada87
9. apr 2014

@lea912 su tam duchovia skus po zajtra 🙂

sisisi
9. apr 2014

@dolce_principessa tak ver, ciarky na testoch sa nerobia len tak jedna radost 🙂 ja mam ale stresy lebo tie mama testy mi vzdy nejako vyblednu a v minulom tehu som mala uz pekne cilnu ciarku. uvidime zajtra, ci bude silnejsia.

dolce_principessa
9. apr 2014

@sisisi aj mne trosku vybledli.... 😕 ......ja skusim zajtra alebo pozajtra spravit este.....furt tomu neverim 😀 😀 😀

sisisi
9. apr 2014

@dolce_principessa tak sa s tym zmier 😀 da sa pochopit, ak je duch len na jednom teste, ale tvoji duchovia su uz ciarky 🙂 tak vidis, ani mamatesty nesklamali ako sme si najskor mysleli 🙂

dada87
9. apr 2014

@dolce_principessa a ta MN ti meska alebo kedy by mala prist?

dolce_principessa
9. apr 2014

@dada87 ja mam cyklus tak 27-30 dni..sem tam sa stalo zedosla aj po 31...posledne 4 mesiace trikrat po 27 dnoch a raz po 29 ..dnes som 30 dc..tak zatial moooc nemeska ....

dolce_principessa
9. apr 2014

@sisisi ak mi vide aj digi test potom mozno uverim viac 😀 ale bojim sa ho spravit 😀 😀

dada87
9. apr 2014

@dolce_principessa ja som na tom podobne ale tie tvoje testiky su dost presvecive drzim palce ale podla mna je to ta.aj mas nejake pocity na MS bolest prs a tak......... 🙂

1valeria1
9. apr 2014

@dolce_principessa. Ahoj podla mna sa nemas coho baat 😉 ako tu pisala kocka ze ciarocky sa na testoch nerobia len tak 😉 🙂 a ta tvoja je pekne viditelna 🙂

1valeria1
9. apr 2014

@lea912 pekne stmavla 😉 supeeer 🙂 dalsia tehulka 🙂 ale vam to ide baby 😉 drziim palce 🙂