Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@milos32nika21 tak pockaj 2 dni a urob znova.... uz meskas? ja som prvy robila na 24 dc a cyklus mavam v priemere 24-28 dnovy
@ikonica ja som dnes 28 dc ale ms mam strasne nepravidelnu minuly mesiac az 46 dnovy...ukazovala som test manzelovi a ze nic nevidi ☺ idem ho pozriet ked uschol
@alilka
@adria88 ahojte baby tak prikladam moje testiky , vrchny tehu dole ovu...tesila som sa ale asi predcasne 🙄 nic tam nieje...skusim o dva dni ...
@milos32nika21 gratulujem a prajem nech viac a viac tmavne 😘
@janka87111m u mňa to isté ani náznak. Tiež som ráno nahodila foto
@alilka na tehu teste vidim.dusika..:slight_smile: drzim palce
@eleonora2705 myslíš že normálne by ho nebolo vidieť iba takto na foto?Je aj to možné?😁
Ďakujem za srdiecko,kt.ma tu rano cakalo💟💞💗
@alilka skusime este neskor ved predca sme len cca 10dpo...este do menzesu ostava niekolko dni 😇
@alilka @janka8711m @milos32nika21@luta13 baby ja som negatívna, 12 dpo... možno skoro, ms ešte nemešká, ale asi aj lepšie, ak by nebolo, keďže mám horúčky... A @milos32nika21 gratulujem 😍 prajem veľa zdravíčka čiarka nech silnie 🙏 ŠŤASTNÉ A VESELÉ VŠETKÝM BABY 🎁

@janka87111m
@alilka
kočky,este stale je tam sanca,aby sa tam o par dni zjavil vytuzeny duch,nebojte 😉
@janka87111m tak ty máš aspoň na ovu teste slabú čiarku ja nič ani náznak 😂
@heryteri šanca ešte je a ja v ňu budem dúfať .😁 A ak to nevyjde teraz vyjde to nabudúce 😁
@adria88 dakujem moja aj ked ja tomu nadej nedavam nic moc tam nevidim
@milos32nika21 no veď uvidíš... slabučká tam je 😉
Dakujem kraaasne za srdiecko ❤
Takze zienky dnes nas caka dlhy den este vela toho musime nachystat na vecer...potom zasadneme za stol so svojimi milovanimi a budeme dakovat zato co mamam, potom sa vrhneme pod stromcek😍 zienky drahe prajem Vam vsetkym krasne a pozehnane Vianocne sviatky 😇 a kedze vsetky tuzime po tom najkrajsom splodit novy zivot tak verim ze nebesa nam raz pozehnaju 🙏🤰
Kocky pred tyzdnom som Vas prosila o radu, dnes pridavam prierez testov... Aj s dnesnym poslednym digi clearblue 🙂 (34 DC). Na tych prvých asi duchov neuvidite, je to fotene tabletom iba narychlo (ale fotky su tu par stranok dozadu), ale boli tam duchovia 😉 prajem Vam krasne sviatky plne lasky a každej jednej snazilke vysnívany darcek 🍼 my sme ten nas dostali, dufam ze to dotiahneme do stastneho konca ❤
@janka87111m podla mna je aj na tehu aj ovu čiarka pekna držím palčeky.
😍 trosku si ma potesila budem edte testovat o dva dni ...dakujem
@alilka zlatko a kukni na moje ovu test negativny a tehu tak isto no pozri dame este raz testik za tyzden a ak nic tak budeme zas spolu hladat tie pozitivne ovu testiky ale srdiecko ty to môzeš este skoro fakt je najlepsie testovst az ked mrchusa meska a vyhli by sme sa tymto sklamaniam .Posielam ti veľke objatie my to dame 😉
@miriam111111 a ty ako zlatko ?
@nina4 ale veď ty máš ovu dosť silný 😉 ja som tam nemala vôbec nič..Ja len nechápem tie moje prsia a dosť zima mi je furt asi už 4-5 dní..Ešte aj telesnú teplotu mám vyššiu ako obvykle..Mávam okolo 35,9 a teraz mám 36,5..Coz je na mňa dosť..Ale necítim žeby dačo nama liezlo,ani nádcha ani nič..
@nina4 jeeej ten ovu mas krasne silny.Ten tehu je sice rozmazany ale aj na nom vidim // 🙂 Drzim paalceky az krasne silneju.Ja aom 7DPO takze testovat budem az po sviatkoch.Budeme behat po
@nina4 po navstevach tak ma aspon nebudu prsty palit 🙂
@nina4 keby bola realna sanca ze by mi test ukazal uz teraz hned by som testovala no viem ze to este nema zmysel 🙂

Všetkým prajem krásne sviatky, plné rodinnej pohody, lásky a oddychu. Užívajte si s rodinkou a baby, ktoré si už svoje // našli, tešte sa so svojich drobčekov na ceste. Snažilkám, ktoré na svoje // ešte len čakajú, prajem aby si ich našli čo najskôr a mohli prežiť ten krásny pocit. Dakujem za srdiečko, ktoré ma tu ráno čakalo. ❤ 🙂