icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

adria88
24. dec 2016

Baby, nedá mi to... musím sa pochváliť

alilka
24. dec 2016

@adria88 no ides,chvaaaaal saaa 😁😁

adria88
24. dec 2016

@alilka no píše mi to chybný formát fotky...

meli8412
24. dec 2016

@adria88 Pochvál, už sa neviem dočkať.

adria88
24. dec 2016

Baby, idem cez počítač... sorry 🙂

adria88
24. dec 2016

Nervy mi robí tento telefón....

nina4
24. dec 2016

@adria88 sikovno daj urcite boli // 😍

alilka
24. dec 2016

@nina4 aj ja si to myslim 😁😁 tak čakám 😃

patkaamirko
24. dec 2016

Ďakujem za správu ..Aj vám krásne Vianocne sviatky prajem 😍

adria88
24. dec 2016

@nina @alilka baby nieeee.. test mám bohužiaľ negatívny... no asi je to OK, keď mám tie horúčky... chcela som sa len pochváliť , čo som si našla v jednom darčeku... bolo to fakt krásne niečo.... prepáčte mi, že som vôbec s tým začala, ale nedalo mi to... neviem , prečo mi nejde sem pridať tá foto, fakt ma to dojalo a musela som...

alilka
24. dec 2016

@adria88 jaaj som sa potešila že to snáď vyšlo..😉 aj ja som mala negatívny test ale stále verím že o zopár dní sa tam ukážu 2ciarky 😁 tak sem s tou fotkou sa s tým pohraj,my sme nedočkave 😂😂

nina4
24. dec 2016

@adria88 ale my sme aj tak zvedave co to bolo co ta tak dojalo ? Ved zas ked je test aj negativny svet sa za to nezruti a pokial si nedostala MS stale je nadej 😍 a ak aj dostanes zacne nova nadej .Ved my sme tu na to radovat sa s tebou a nie len s testikov 😉

nina4
24. dec 2016

@alilka moja my tam tu druhu ciarku vyčarujeme 😉

alilka
24. dec 2016

@nina4 😂😂 zlataaa 😉 čo myslíš kedy testovať zasa?

nina4
24. dec 2016

@alilka ja dufam ze vydržim aspon tyzden aj ked viem ze to bude taźke .A ak nepride MS tak testnem 😊

alilka
24. dec 2016

@nina4 tak ja 28.12 by som mala dostať..Alebo az 30.12..Počítam že teraz budem testovať každý deň 😂😂 mám ešte doma 3testy..Ale dnes som na nočnej a potom po 4hodinach spánku neviem či sa oplatí robiť test..Čo myslíš??

nina4
24. dec 2016

@alilka A pokial si pospis tak 4 hodky nepôjdes vlastne na wc tak to by malo byt ok.A t verim ze budes skusat podchvilou ono to cloveku neda ale ak nsjdes dve ja sa tu budem taaak tesit s tebou juuj veľmi ti to zelám.ja tiez tak cakam ku koncu roka.

alilka
24. dec 2016

@nina4 budem skúšať šak som zvedavá mi nedá..Nejde mi do hlavy že má tak neznesiteľne bolia prsia..noo lepšie povedané bradavky..Každým dňom viac..Ale už riadne. 😁 Mna začali postupne bolieť asi 3dpo..Tak neviem..Poviem ti po pravde dávam tomu veľké šance snáď nebudem sklamaná 😁 máš odskúšané nejaké testy,ktoré sa ti pozdávajú viac?

nina4
24. dec 2016

@alilka ja osobne Women secrest ale este leosie sa mi vidia Best way ci taky niaky nazov v utorok si ich zbehnem kupit ak dovtedy nedostanem a potom ti poslem znacku presnejšie

alilka
24. dec 2016

@nina4 mne sa aspoň pri ovu testoch zdal pepino dobrý. Mám jeden aj tehu pepino doma 😁 v utorok mi už nebude treba lebo stredy klusem na krv 😁😁

adus120
24. dec 2016

Ja som mala rapiclear take vanickove... meskalo mi asi tyzden a boli pozitivne oba testy

alilka
24. dec 2016

@adus120 ja som Rapiclear mala ovu tento mesiac a nič ani duch tam nebol asi 4dni za sebou..A potom piaty som urobila pepino a už tak bola silná ciarka..Tak neviem..Ale zasa môže byť že mi len v tej piaty deň začalo telo produkovať LH pred ovulku..😃 kebyže som tehu mal by mi to ukázať hoc aký test si myslím 😁

milos32nika21
25. dec 2016

@alilka jajj aj ja som zvedava na teba....skoda ja mam doma len ovu testy tehu test asi az v pondelok kupim tak az v utorok budem testovat hod sem hned foto ked spravis test

alilka
25. dec 2016

@milos32nika21 to som aj ja zvedavá sama na seba 😂😂 či si zo mňa telo robí ,"dobrý deň " alebo sa mi ozaj snaží niečo naznačiť 😁😁 ráno isto budem robiť zasa test síce budem po nočnej ale pospim 4hodky tak snáď bude stačiť 😁to už budem 10dpo..Hodím foto hoc tam nič nebude 😂😂

luta13
25. dec 2016

@nikolkananska no mam drobca - ma 14,5 mesiaca 😉...No mm dalsie baby nechce aj keby co bolo...No snad raz ho este ukecam za takych 5 rokov 😉

luta13
25. dec 2016

@barborka93 Dakujem Ti za super spravicku...uzivaj tehulkovanie a aj vam nadherne Vianoce a Stastny novy rok prajem...😀

luta13
25. dec 2016

@domci1203 to mi je luto...Snad zaciatok dalsieho roka bude pre Teba stastnejsi ako tento rok 🙂...Drzim palceky a prajem Pozehnane Vianoce a Vela zdravicka 🙂

luta13
25. dec 2016

@kacenaaa Je mi to luto a aj Tebe Pozehnane Vianoce a uspesny novy rok prajem 😉

luta13
25. dec 2016

@melanie94 predvcerom foto - vidim ruzove //...Drzim palceky, aby tmavli 😉

luta13
25. dec 2016

@bublinka836 Gratulujem a uzivaj tehulkovanie 😉