Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby, idem cez počítač... sorry 🙂
Nervy mi robí tento telefón....
Ďakujem za správu ..Aj vám krásne Vianocne sviatky prajem 😍
@nina @alilka baby nieeee.. test mám bohužiaľ negatívny... no asi je to OK, keď mám tie horúčky... chcela som sa len pochváliť , čo som si našla v jednom darčeku... bolo to fakt krásne niečo.... prepáčte mi, že som vôbec s tým začala, ale nedalo mi to... neviem , prečo mi nejde sem pridať tá foto, fakt ma to dojalo a musela som...
@nina4 budem skúšať šak som zvedavá mi nedá..Nejde mi do hlavy že má tak neznesiteľne bolia prsia..noo lepšie povedané bradavky..Každým dňom viac..Ale už riadne. 😁 Mna začali postupne bolieť asi 3dpo..Tak neviem..Poviem ti po pravde dávam tomu veľké šance snáď nebudem sklamaná 😁 máš odskúšané nejaké testy,ktoré sa ti pozdávajú viac?
Ja som mala rapiclear take vanickove... meskalo mi asi tyzden a boli pozitivne oba testy
@adus120 ja som Rapiclear mala ovu tento mesiac a nič ani duch tam nebol asi 4dni za sebou..A potom piaty som urobila pepino a už tak bola silná ciarka..Tak neviem..Ale zasa môže byť že mi len v tej piaty deň začalo telo produkovať LH pred ovulku..😃 kebyže som tehu mal by mi to ukázať hoc aký test si myslím 😁
@alilka jajj aj ja som zvedava na teba....skoda ja mam doma len ovu testy tehu test asi az v pondelok kupim tak az v utorok budem testovat hod sem hned foto ked spravis test
@milos32nika21 to som aj ja zvedavá sama na seba 😂😂 či si zo mňa telo robí ,"dobrý deň " alebo sa mi ozaj snaží niečo naznačiť 😁😁 ráno isto budem robiť zasa test síce budem po nočnej ale pospim 4hodky tak snáď bude stačiť 😁to už budem 10dpo..Hodím foto hoc tam nič nebude 😂😂
@nikolkananska no mam drobca - ma 14,5 mesiaca 😉...No mm dalsie baby nechce aj keby co bolo...No snad raz ho este ukecam za takych 5 rokov 😉
@barborka93 Dakujem Ti za super spravicku...uzivaj tehulkovanie a aj vam nadherne Vianoce a Stastny novy rok prajem...😀
@bublinka836 Gratulujem a uzivaj tehulkovanie 😉

Baby, nedá mi to... musím sa pochváliť