Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@simona_simi ziadne umele vitaminy.nezijeme v subsaharskej o lasti.kyselinu listovu ano. Inak v prirodzenej forme vsetko.radsej si priplat za kvalitu v podobe domacich vitaminov a nie umeliny.mbe to moja dr zakazala a je to pani dr.s medzinarodnymi skusenostami z konferencii aj z prace v zahranici.a ano vacsie deti sa rodia s nabehom na diabetes.takze pekne papaj zeleninu a ovocie.
@cucoriedkacucoriedka Ahoj. Ako sa, prosim ta, z Femibionu mozu rodit vacsie deti s diabetesom, alebo nabehom nan? Ved je to kyselina listova. To by sa potom z kazdej kyseliny listovej rodili velke deti.
@simona_simi Kludne uzivaj Femibion-ja ho uzivam a nase babatko sa vyvija krasne tabulkovo. A to nie som jedina. Vzdy sa najdu "odporkyne" proti nejakej znacke, alebo nejakemu vyzivovemu doplnku. Rozhodnutie je vzdy a vzdy len na Tebe.
@luta13 dakujem moja 😘 tešila som s a hrozne moc... Teraz som vlastne v neistote že čo a ako..Ale asi dobre keď len grcam a grcam 😂😂 včera som pregrcala celý deň :( Aj Vám želá príjemne prežitie vianočných sviatkov moja 😘
Baby ako je s tymi ovu testami na lacno ked nemam tehu test?
@milos32nika21 Ak chces testovat, ci si tehu, tak radšej tehu testami. Hovorí sa, že ovu test skoršie ukáže tehotenstvo, ako tehu, ale podľa mňa nie. Baby, ktoré si robili ovu test a mali pozitivne a spravili potom tehu test, už mali riadne koľanice, nemuseli naháňať duchov 😀
Ja som tiež skúšala po ivf robit tehu a zároveň ovu testy, ale tehu mi skoršie ukázalo tehotenstvo, ako ovu.
@milos32nika21 Ako komu to ukaze. Ja som mala prvy tehu test dusika a ovu bol uz takmer pozitivny-skus pozriet moj album...
@milos32nika21 ako komu, kamoska bola tehotna v 8tt, aj potvrdene od lekara a ovu test slabulinka ciarka.... Viem, ze baby maju pozitivne ovu testy ked su tehu... No ved skus, ale toto nahananie duchov nejak neberem... Ved spravim test ked meska a bud som alebo niesom... Zbytocne vymyslanie s ovu testami a tipovanie ci si alebo nie .... Ale tak vela stastia
@ejuska2586 Ako pišeš, skoro bol poz. a mala si už dušíka. Takže už si videla ducha a ešte nebol test poz. 🙂
@meli8412 a staci ked bude videt druha ciarka len troska alebo musi byt tak isto silna?a musi sa do robit len z ranneho vsak
@ejuska2586 takze keby je baba tehotna tak ovu test z ranneho ukaze aspon dusika?
@milos32nika21 Pozitivny ovu test bud je rovnaká ciarka s kontrolnou, alebo od kontrolnej silnejšia. V tele sa nachadza stále LH hormon, takže možes mat na ovu test stále druhú čiarku. Najistejšie je počkať do meškania mrchy alebo 12-13 dpo. Najlepšie z ranného. A ovu test a odporúča ten isty čas si robit.
@milos32nika21 Keby je baba tehotna musi mat pozitivny ovu test, to znamena ze musi byt ciarka silnejsia ako kontolna, slaba druha ciarka sa rata ako negativny test.... Niektora tu uz aj davnejsie pisala, ze slaba ciarka na ovu teste je vacsinou aj pred MS, kedy sa moze LH mierne zvysit a narazovo znizit ....
@ejuska2586 kuselinu listovu ano.som zdravotnik. A 7 rocny vztah s gynekologom.to nie je moj vymysel.
@ejuska2586 a samozrejme som nenapisala ze vsetky deti ktorych mamicky uzivali umele vitaminy maju nabeh na diabetes.samozrejme su predispozicie ku ktorym ak das pridavny faktor tak sanca sa zvysuje. Je to len vecou kazdej jednej tehotnej zeny ako k tymto veciam pristupuje.kazda maminka chce aby sa jej narodilo zdrave babo. S byvalym som tuto temu neraz riesila.tak ako aj antikoncepciu.tu mi vyslovene zakazal a gyndos.vedel preco to robi asi. A prajem prijemne tehotenstvo a zdrave babatko;)
@milos32nika21 Nie, ked je tehotna, pozitivny. Pozri moj album a uvidis.
@cucoriedkacucoriedka Tak ale Femibion je kyselina listova. A ta je podla mna v tehotenstve prospesna.
Ach ženy po dvoch týždňoch som mala dnes ten vytok krvavý ale bol iný..NebolO to také ako predtým že len také nitky vo vytoku, dnes bol komplet celý vytok hnedy taký tmavý 🙄 Gynekolog má teraz dovolenku až do neviem kolkateho januára....porazí má 😢
@patkaamirko Bud v klude, pokiaľ nie je číra krv, tak všetko je ok. Popripade, zbehni na pohotovosť, aby ťa pozreli. Ja som v 13tt začala masívne krvácať a potom som mala hnedý výtok ešte mesiac. A teraz vedla mňa spinká 7m synček.
@darinkazv nadherne, slzy mi idu tiez...Verim, ze vsetko dobre dopadne a drobcek bude krasne rast a vy budete za 8 mesiacov najstastnejsi rodicia pod slnkom 👧👶👦...Uzivaj tehulkovanie a uz sa len tes!!!...Mysli pozitivne, to velmi pomaha aj Tvojmu babätku, ak si usmiata a pozitivne naladena 😉...Samozrejme daj nam po kontrole 3.1. sem vediet, ako ste dopadli 🤰😘
@zuzuliena1 Nadherne brusenko - pohladkaj za mna babätko rastuce v nom 😘🤰❤
@meli8412 ja žijem v UK na pohotovosti má nekuknu pokiaľ nebudem v 16 tt tuším... mala som ísť K privátnemu gynekológovi ale zabudol že má dovolenku a teraz musím čakať pokiaľ príde z Poľska neviem ani kolkateho januára 😢 má porazí :( pred dvomi týždňami som mala pravéže čerstvú červenú krv ale len také nitky...Pred 4 mesiacmi som Tiež mala len krvave nitky vo vytoku a nakoniec som potratila..Dnes má tá hnedá a cely vytok bol hnedy má to vyplasilo...takýto som ešte nemala vieš ;) myslím že súrne potrebujem progesteron ale nikto mi ho nedá až gynekolog januári.Bijim sa, že už dovtedy bude neskoro.....
@patkaamirko Juj, silno držím palce. V nemocke ti nedaju progesteron? Šup do postele a kľudový režim, fakt nič nerob doma.
@zuzuliena1 krásne bruško 😍
@limetka26 Ahoj, myslím, že netreba negstiv ;) ja tam vidím volaco aj bez negativu 🙂 držím palce nech silnie ;)

@nina4 ďakujem len sa mi zdá ze manko skoro vykuklo 🙂 🙂 ale je to krásny pocit hľadať ho 🙂 🙂