Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@meli8412 Ďakujem pekne, to naozaj potrebujem aspoň od vás, z rodiny nikto netuší že som tehu, a ani nikto tušiť nebude pokiaľ nebudem aspoň v 5 6 mesiaci...Ja ale fakt nič doma nerobím..Celé dni som na postelia muž okolo mňa skáče ako taký sluha a ajtak vidíš...Čo sa má stať stane sa, aj keby ležím od ovulácie na posteli
@luta13 hiiiiii 😄 Prepáč už budem hodna holka 😘😂 idem idem papa 🤗😇
@patkaamirko aj ja uz idem 😉😴
@patkaamirko dakujem, uvidime zajtra . Budem bezat do lekarne kupit test ci zosilnelo a ci to bol len plany poplach..🙂 a drzim palceky az tvoje miminko rastie!!

@patkaamirko ahoj moja to ma mrzí ze mas zase výtok ..... Ale čítala som vela článkov kde ženy majú také vytoky aj do 4 mesiaca a vôbec to nepredstavovalo problém bola to forma čistenia 🙂 🙂 nesmú to sprevádzať bolesti az kŕče 🙂 tak hlavne stále odpocivaj ❤ nech mimi pekne rastie 👶🤰
@patkaamirko ja som každe tehu krvácala a väčšiu čast tehu preležala zašitá v nemocke. Uplne cele tehu som nemohla chodit len ležat aj ked 5x som o bábo prišla aj v 22tt. Vždy som ležala a verila že to dobre dopadne a mám 2deti. Treba verit ležat. Držím moooc palce nech je všetko v poriadku až do štastneho konca.
@zuzuliena1 praveze to sprevádzajú kŕče ..budím sa na kŕče, včera som myslela že zavolám sanitku v noci 😕
@butterfly333 to mi je ľúto že sa ti to stalo toľko krát :( ja som prišla raz, a už mám z toho až traumu normálne ..Ach nič nerobím len lezim a ajtak musím mať problémy 😵 to už neni normálne hlavne tie bolesti krizov čo mám a včera mi išlo roztrhat bok podbruchom..Myslela som že to nevydržím
@limetka26 Ďakujem 🙂 ano skus zajtra a uvidíš drzim palce 🙂
@patkaamirko viem že je to hrozné aj ja som sa preto vždy trapila no vždy som verila a dufala že to dobre dopadne.Tiež by som chcela ešte jedno bábo no bojím sa toho že budem musiet ležat v nemocnici a hlavne aby som zas nekrvacala stale. Neviem no chceme este jedno. Ja verim a dufam ze aspon jedno tehu prežijem bez problemov.
@patkaamirko ja uz mam tiez dva potraty za sebou. Snazime sa uz pomaly 4roky a ked sa konecne zadarilo, tak sa to kokazila raz aj druhykrat tento rok. Tak verim, ze sa dockame konecne druheho babatka 😘
@alilka
@adria88
@milos32nika21 ahojte tak dnes som testovala a vysledok uplna beloba...uz som si aj poplakala uz pomaly stracam vieru 😔 je to 8 neuspesny pokus 😢
@janka87111m jooj nevesaj hlavu..Určite to vyde 😉 kolky DPO si? Ja 11dpo včera som testovala a tiež vôbec nič..A už mi začalo aj v prsiach uvoľňovať..Takže tiež neúspešný pokus tento mesiac..brucho dnes ako na mrchu takže tiež už len čakať budem kedy dôjde..😎
@butterfly333 Vieš keby som na svk tak mi nevadí že musím byť v nemocnici..malý by išiel k babke a muž by si zobral pár dní voľno. Ale viem aspoň že by mi tam volakto pomohol....No tu V uk som na pospas..Možno aj preto tak stresujem a bojím sa.Pri malom som nemala žiadne spinenie pro druhom áno a potratila som.Teraz zase to isté, ešte trochu viac no Normálne má ide poraziť.Držím ti palce nech sa ti čím skôr zadari a aby si to dotiahla do úspešného konca bez komplikácií 🙂
@limetka26 Dúfam že aj Vám sa zadari, držím veľmi palce,pride keď budeš najmenej čakať ;)
@miriam111111 ahoj moja no ako pokracujes ja od stredy budem cakat necakat mrchusu tak som zvedava ci milostiva pride
@patkaamirko ano tu unas je to oto lepšie že možes poležat v nemocke hnef od začiatku tehu. Moja držím ti moooc palce nech je všetko v poriadku.
@nina4 ahoj moja.My sme druhy den u rodiny tak domov prideme az vecer.Zajtra budem 10DPO tak rano skusim testnut ale hrozne sa bojim ze tam bude len /.A ty si odvtedy neskusala?Ja by som mala mat podla tej posunutej ovulky mrchu asi v sobotu no dufam ze nedorazi 🙂
@alilka som 24dc 12dpo takto to mam kazdy mesiac tak nedufam...ale ako sa poznam tak ma to po niekolkych dnoch prejde a zacnem znova...ale kazdo mesacne sklamanie velmi boli 😔
@janka87111m verím ti že ťa to trápi,veď chceme byť mamy 😉 ale netreba zúfať 😉 s lekárom si to neriesila ešte?No ja dnes už 27DC,ale len 11dpo..V stredu mám ísť k doki tak asi mi zasa nasadí clostylbegit a ide sa snazilkovat ďalej keď mrcha dôjde 😊
@miriam111111 tak ja dnes 33 DC a 11DPO testovala som vcera aby som minula test nech ma nepokusa 😄 a uz len trpezlivost mi teraz treba 🙏
@nina4 jeeej a ako vcera test dopadol?
@janka87111m ty si robila uz 8 testov?? Ja dnes druhy a tiez nic takze pockame si na dalsi mesiac
@butterfly333 Ďakujem pekne 🙂
@milos32nika21 ahoj ale ja tam vidim dusika mozno tel.mi blbne ale ja tam vidim
@milos32nika21 nie len dva testy
@alilka bola som na preventive tak mi hovorila ze som ok, ale ak sa nebude darit rok tak posle po vysetreniach...ja uz mam doma 2,5 rocneho synceka ...tak sa vyjadrila ze splodit som schopna ked mam uz jedno dieta akurat ze sa nedari...co je to ten clostylbegin????
@milos32nika21 nie 8testov ale ze 8 mesiacov sa nam nedari 😅 testy som robila na 10dpo a 12dpo a nic tam nieje
@alilka @nina4 @janka87111m @milos32nika21 Baby, tak nech sa páči, podarilo sa, čím som sa chcela pochváliť predvčerom 😍

@patkaamirko utekaj spat Ty mamina neposlusna 😉...Musis teraz vela oddychovat a spat, nech ma drobcek klud 😉 ...Dobru noc vam prajem 😀😴🤰😘