icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

alilka
26. dec 2016

@janka87111m clostylbegit su lieky na vytváranie folikulov lebo mavam anovulacne cykly 😉 ja deti ešte nemám ale už by som veľmi chcela 😁

alilka
26. dec 2016

@adria88 jeej to je krásne 😉😉

adria88
26. dec 2016

@patkaamirko neboj, mysli pozitívne, nekaz si sviatky a všetko bude OK 😉 držím silno palčeky

janka87111m
26. dec 2016

@adria88 nadherne tlacia sa mi slzicky 😍 ja ked som smutna tak ss spytam synceka lubis mamku? A on ze ano aj ma vystiska a pohladi po líci a vtedy hned mi je lepsie❤

adria88
26. dec 2016

@janka87111m ona mi vyrobila nejaký darček, čo som vôbec nečakala, aj krabičku , som to otvorila, tam bola ručne robená čapička, toto srdiečko, ale hneď ho odtiaľ vybrala, že to tam nepatrí a ja, že oki, tak asi niečo omylom, potom som to našla a opýtala som sa s plačom od dojatia, prečo to vybrala a ona, že MAMI, PRESNE SOM VEDELA, AKO TO DOPADNE , TAK PRETO... vedela, že budem plakať 😂 trdielko moje malé...

janka87111m
26. dec 2016

@alilka lekarka ti zistila ze mas anovulacne??kolko mas rokov?

limetka26
26. dec 2016

@milos32nika21 ahoj tak si uz skusala testik. A meska ti uz mrka ci kolky dc si? Ja sa uz neviem dockat na zajtra ,kozana som vsetky testy minula a teraz nemam. Tak neviem..

alilka
26. dec 2016

@janka87111m ja som s t už mala dávnejšie problém..5rokov do zadu som 4krat potratila kvôli krvy a vtedy mi aj zistila že mávam anovulacne cykly..Ja som od puberty mala problém s cyklami..Neskutočne rozhádzaná a veľmi dlhe..Až teraz asi 3roky čo sa mi to upravilo a mávam 28dnove vždy .Ale keďže predtým som mávala tie anovulacne tak doki povedala že to nebudeme naťahovať a rovno mi dala clistylbegit hoc len prvý mesiac sa snažíme. Mám 31rokov 😉

janka87111m
26. dec 2016

@alilka ja mam 29.. cykly pravidelne...aj bazalku som merala a tai ulazovala ze ovulku mam..akurat fakt nechapem ze sa nedari hoc sa snazime okolo ovulky...robim si aj ovu testy takze viem kedy mam ovulku...pockam do stvrtku vtefy mam dostat menzes a ideme dalej🙏

alilka
26. dec 2016

@janka87111m bazalku som merala aj ja.. Ovu mi doki potvrdila mala som tam 3vajicka a asi 2praskli..Aj my sme sa v tom čase snažili..Akosi som tomu verila že sa zadarilo..Prsia má neskutočne boleli aj teraz ešte bolia tak som verila..Ale zatiaľ všetky testy negat.ja by som mala dostať v stredu a aj v ten deň idem k doki..Ale aj mrcha neviem či sa mi neposunie keďže ovu som mala až v 16dc

patkaamirko
26. dec 2016

@adria88 Ďakujem moja, už na to tak nemyslím...

janka87111m
26. dec 2016

@alilka ja skusim testnut ak bude meskat skor asi nie...este nemame menzes tak je tam malinka sanca

alilka
26. dec 2016

@janka87111m veď aj ja si dávam stále ešte tú šancu kým mrcha nieje 😁 ale testovať už nebudem..V stredu má isto doki pošle na krv a tam to budem mat na 100%😉

janka87111m
26. dec 2016

@alilka tak to som zvedava co ti povie...daj vediet 😉 to mas prist na kontrolu ci sa podarilo ci ako? U mojej lekarky sa stale treba len objednavat inak neberie lebo ma vela pacientok a aj malu dcerku

alilka
26. dec 2016

@janka87111m aj moja má blud pacientok..K nech chodí snáď celé mesto 😁 je to ozaj proficka .Ešte aj 2dni v týždni začína až na obed lebo doobeda operuje v nemocnici..Áno povedala že ma chce vidieť toho 28.12..Vieš ja keby že otehu tak si musím pichať fraxiparin celé tehu aj preto potrebujem zistiť čo najskôr keď otehotniem aby som začala pichať..

janka87111m
26. dec 2016

@alilka aha to asi koly zej krvi...drzim ti palce😉

alilka
26. dec 2016

@janka87111m áno áno kvôli krvy 😉 ďakujem Aj ja tebe držím prsty nech si nájdeš na teste // 😃

butterfly333
26. dec 2016

@alilka maš nejake mutácie trombofíliu? Ja mám tiez 4 mutácie MTHFR tiež ked sa zadarí tak cele tehu inj.

alilka
26. dec 2016

@butterfly333 áno mám myslím že asi tiež 4..Ja som z toho šiši len viem laicky že mám "hustú krv"..Injekcie už doma nachystané už len otehotnieť 😁

butterfly333
26. dec 2016

@alilka ja som 5x potratila no inj doma nemám nič mi nedala že až ked sa zadarí.

alilka
26. dec 2016

@butterfly333 ja som 4krat potratila z toho prvé boli dvojičky. Ale to bolo 4,5 roka do zadu..Až potom mi zistili kde je chyba..Mne dala hematologicka tie injekcie ale 3balenia som mesiac vyberala z lekárne lebo je veľký problém teraz z fraxiparinom..

patkaamirko
26. dec 2016

@meli8412 ahoj,no dnes som mala tiež,a keď som sa utrela tak bolo na toaletnom papieri slaba červená ...taká ružová ...mam sa pripraviť na najhoršie ??☹

butterfly333
26. dec 2016

@alilka ved toho sa aj ja bojím že ich nezoženiem. No neviem preco mi ich nepredpisala.

alilka
26. dec 2016

@butterfly333 ono možno ti dajú náhradu..Neviem v júny som bola operovana a brala som ich mesiac a nebol s nimi ziaden problém..A už v septembri bol..

butterfly333
26. dec 2016

@alilka no ved uvidim snad zoženiem.

nina4
26. dec 2016

@adria88 moja toto je ten najkrajší darcek robeny a darovany zo srdiečka.

butterfly333
26. dec 2016

@alilka ano ja mám brat niečo ine no podobne ako fraxík.

adus120
26. dec 2016

@alilka no ja som robila prvy ked mi meskalo uz tyzden... druhy som robila o tyzden neskor, a boli obe dost vyrazne... neviem no, na fotke je ten prvy test

nita216
26. dec 2016

@patkaamirko ahoj no ruzovy vytok nie je moc dobrym naznakom!oddychuj a uvidis ako sa to bude dalej vyvijat!budem ti drzat palceky aby to dobre dopadlo!v kolkom tyzdni si?

alilka
26. dec 2016

@adus120 áno su výrazne..Pekné 😃 hneď by som aj ja také brala 😁 no mňa dnes už tak akoby na mrchu boli brucho..28.12 by som mala dostať