Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@valika1210 ja nic nevidim ..len jednu ciarku ...jaj ale som si vsimla uz v tom modrom 😀
@majka_3 akej faze cyklu, prepac 🙂 to tam po celom dni je s mojim vyjadrovanim :D ale dnu D snad spravne rozumiem ;) tak drzim palce...testujes kedy? A samozrejme, dam vediet, co a ako, resp. ak by som sa neoyvala, dobry vysledok to nie je a budem ho predychavat...to len aby si vedela ;)
@majka_3 na 33dc s negativnym vysledkom...ale to bolo asi skoro, ako tak spatne pocitam, kedy som cca mohla mat ovulku (ak som ju vobec mala...). Tak uvidime, tazku hlavu si z toho zatial nerobim, ale zajtra to uy budem asi o inom...ak samozrejme ta mrchana nestihne dojst medzitym...
@fidela86 ahojky no mam sa nedockavo,Majka ma vcera naočkovala s testami tak uvidíme.Mrchu mam dostať o 3 dni tak asi tak.Akurat sa presviedčam či vydržím do 28 a až vtedy sa testnem.Brucho ma boli,len jest mi nechuti asi zo stresu čo bude 😅
Kocky dnes som si kúpila aj tampóny aj testy 😲 no tak asi tak som natom 🙂
No kocky oznamujem vam,ze som začala špiniť,takze mecha dosla predčasne.Asi cítila aka som nedockava.Ale pridem vas sem všetky podporovať a naďalej držím všetkým palce 😉
@karmela ach tak to ma mrzi :( no ja planujem robit testik okolo stvrtku tak drz prsteky 🙂
Aj ked poviem pravdu ste ma tu napudili riadne.Pravdupovediac aj ma to sklamalo pri srdci,ale druhe babo urcite este chcem. 😉 tak na další rok sa posnažime a uvidíme 🙂

@valika1210 držím ti palceky,aby to vyšlo že // 🙂 no vidím toho ducha aj na tvojom.Teraz som v robotke a poobede zajdem do lekárne.