Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@evicka575
@kormelia11 kocky uz si pripadam ako blbá.Rano odnesiem malu do škôlky kúpim si testy a pozajtra spravím ráno.Alebo sa budem snažiť vydržať do 28.11. Vtedy mam dostať ms.Dakujem vam všetkým co ste tu 🙂
@valika1210 tak si držíme palce.Uz Som bola natom tak ze fakt nic a Majka ma dnes nabudila.Je pravda ze všetky testy som robila vecer.No uvidíme
@karmela tak sup do lekarne rano,ja tiez robim z ranneho 🙂 alebo vydrzat do dna D 😉 ja urcite este testnem mi to neda 🙂
@valika1210 ahojky tak testy som nekupila este,lebo lekáreň bola zatvorená este.Kupim poobede ked pojdem pre malu do škôlky a uvidim či vydržím počkať či urobím zajtra ráno,ale každopádne dam vediet 🙂
@evicka575 dakujem,uvidíme co to da 🙂 Bud alebo este 3 dni 😕
Mam 4 deticky a pri poslednych 3 tehotenstvach mam taku skusenost, ze tesne po vykonani testu sa mi zobrazila len 1 ciarka a za cca hodinku, aj druha slabucka a vzdy som tehotna bola. Aj po opakovani testu v priebehu niekolkych dni bola vzdy ta druha ciarka strasne slabucka.
@mamulka211 no ja mam asi to iste 😝 po hodke slabé čiarky,až si vravim či ich nevidím len ja,lebo by sa mi to páčilo 🙂 uvidíme
@valika1210 ked spravis daj vediet 😉 ja dnes neurobím.Az ked tak zajtra ale ráno už ! 😀
@majka_3 🙂 no snad vidis dobre 😀 a ja hho vidim a doma na testiku jje to vidno este lepsie.....dnes skocim kupit iny a uvidime ci pepino zas neduchuje predcasne 🙂
@valika1210 to mas pepino? 😕 😕 😕 no to sa stalo mne minuly mesiac....duch na teste mrcha prisla..aj som to pisala ze robia falosnych duchov..tak dufam ze ked kupis inyyy bude tam tmavsia 😉
@majka_3 tak mne sa to zatial nestalo...🙂 sice minuly mesiac vysla slaba/ aale netmavla a prissla mrcha.....uvidime aako budeme pokracovat teraz 🙂

@karmela ale ked si mala slabu ciarku a robila si vecer nemuselo sa nic ukaza....rano je najvisie hcg 😉 cize odporucam spravit si test raano 🙂