icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nina4
27. dec 2016

@alilka joj doporazenia ale ty si ma v tom nechcela nehat samu 😉 ze 😊?

heryteri
27. dec 2016

@butterfly333
2 roky je dost,to uz bude telo na nu navyknute😕a mozno kazdemu neucinkuje,ja som mala to stastie. Mne upravil z 20-53dn.cyklov na pravidelne 30dnove.

ejuska2586
27. dec 2016

@darinkazv Dakujem

butterfly333
27. dec 2016

@heryteri no snažime sa 2,5roka no uz ma to nebavi ta alchemilka. Dnes som kupila kotvičnikovy caj.

heryteri
27. dec 2016

@butterfly333
chapem,to Ti uz musi ist aj hore krkom...Kazdopadne drzim palce,snad ten novy cajik zabere.

nina4
27. dec 2016

@heryteri a pila si ho az do mrsky alebo len do ovulky alebo radsej nehat pauzu od snazenia pit cajik a potom po case nabehnut na snazilkovanie.?

avril299
27. dec 2016

Ahojte baby co si myslite o tomto velmi slabuckom duchovi?

nina4
27. dec 2016

@butterfly333 kotvicnik je super budes mat tolko energie ja ho pijem tiez, ale nie kôli otehu ten pijem pre energiu aby som v pohode stihala popri detoch 😄

nina4
27. dec 2016

@avril299 źe tam je a neni slaby je pekne volnym okom viditelny

heryteri
27. dec 2016

Ja som ho pila do ovulky...potom som zacala az v den mrchy zase...Neviem ci je to tak spravne,ale takto som pila ja. A snazilkovanie bolo vzdy ked bola chut😊

avril299
27. dec 2016

@nina4 takze je to dost velka pravdepodobnost, ze som v tom? prepac mozno sa hlupo pytam, ale nikdy som sa o toto nezaujimala :D a nemam ani ziadne prejavy len menstruacia neprisla a ani sme sa o to nejako nesnazili :O ale kazdopadne ak to je pozitivny vysledok tak je to potesujuce 🙂

nina4
27. dec 2016

@avril299 este skus za dva dni alebo ak vydrzis tyzden tak za tyzden a budem silno drzat palceky aby ciarka zosilnela 😉

avril299
27. dec 2016

@nina4 dakujem pekne za radu! 🙂

heryteri
27. dec 2016

@sovickamilucka
"Pipina" ??? Sice si nenapisala komu to bolo adresovane,ale my ostatne sme tu dost inteligentne zeny na to,aby sme taketo ani nijake ine vyjadrovanie v nasej komunikacii nepouzivali. komunikujeme tu medzi sebou slusne a prave preto aj velmi rady.

butterfly333
27. dec 2016

@nina4 uvidím či v niečom pomôže.

patkaamirko
27. dec 2016

Ahojte bambulky :( dnes som volala gynekologicke, vraj je len zajtra v Londýne..tak sme naplánovali že zajtra pôjdem vlakom teda za ňou nech ma vyšetrí a dá progesteron ...No pred chvilou som mala normálnu riadnu krv na gatkach a toaletaku takže si myslím že už je neskoro...Musím sa s tým zmieriť, už nemám nadej veru..ideme na pohotovosť asi, možno rovno na kyretáž...Držte palce ženy 😘😵🙂

heryteri
27. dec 2016

@patkaamirko
och moja,drž sa😕 pevne verim a prajem Ti nech sa mylis😕

lilianna1xs
27. dec 2016

@patkaamirko ja som mala tiez predpisali mi lieky magnezium a uz pohode nekrvaciam.

patkaamirko
27. dec 2016

@heryteri Ďakujem moja :( kiež by Pán Boh dal aby som sa mylila...
@lilianna1xs To si mala riadne šťastie...ja jem od začiatku magne B6 ...Dost krvy to bolo, to sa zachrániť už nedá...gynekolog bude až 8.januara na klinike, takže to je veľmi neskoro...nebudem sa už zbytočne klamať..proste neviem donosiť dieťa 😓😭😢😢

alilka
27. dec 2016

@patkaamirko dievca zlate to sa to deje prvýkrát?Jooj tak ti držím päste stále to tu čítam,veď aj prispievam..Viem anglicko je v tomto 100rokov za opicami 😣

heryteri
27. dec 2016

@patkaamirko
ja viem,ze Ta to asi utesit v tejto chvili az tak nedokaze ale vzdy si spomen na to,ze chvaaalabohu uz jedneho drobca mas👶 kolke nemaju ani jedno a dam krk na to,ze je to proste len nahoda a taka mlada baba ako Ty este stopro mat babä bude,urcite!😉

nita216
27. dec 2016

@patkaamirko moja neber to tak! mozno nic nie je a malinky ozaj tam pekbe eastie!keby si potratila tak to je skoro take iste ako ked dostanes ms len mas aj krce ako na porod a stym ti telo vypudi embryjko!takze kym nedostanes take krvacanie ako na ms nemas nic stratene!dufam ze tam bude malicky pekne rast a ty si len ta ktora spini prve mesiace ale pri tom je vsetko ok!

lilianna1xs
27. dec 2016

@patkaamirko mrzi ma to,co sa nieco stalo? Kampfkandidatur mi vravela ze maly z Muz pohlavny styk a trocha krvacala rano.Druha znama mi hovorila ze krvacala lebo sa zlahkla v pivnici macka jej presla okolo noh.mozno je to stres ?

lilianna1xs
27. dec 2016

@heryteri že by to bolo vulgárne pipina?ja som sa dobre zasmiala natom slovíčku čo stym chcela povedať.Ale ako 😉

ikonica
27. dec 2016

@butterfly333 skus aj leuzeu sustivu koren.... ja so jedla femibion, inofolic, macu, pila alchemilku a prd z toho.... sekla som so vsetkym a bum //

patkaamirko
27. dec 2016

@lilianna1xs Áno zľakla som sa tak intenzívnejšie, ale to pred vcerom či kedy..
@nita216 ja viem, aké je to..Pred nedávnom som potratila..Tiež to začínalo len spinenim a dokonca oveľa oveľa slabším ako toto tehu ... ďakujem 🙂
@heryteri Však som mlada, ale chcela som si vychovať deti a o pár rokov mať kľud,pokračovať v mojej kariére, mať deti už velke ved chápeš ako to myslím ;)
@alilka Ahoj, nie prvý krát...ved už od zacistku tehu mám nejaké krave vytoky len to bolo najskôr malicko, potom dva týždne bol pokoj, potom hnedy vytok a dnes už krv normálna krv a nie vytok...

butterfly333
27. dec 2016

@ikonica dakujem a co je to?? Ja som tiež brala kadečo femi kvapky femibion inofolic maca femigard no všetko mozne. Teraz som začala brat Fertipronu.

alilka
27. dec 2016

@patkaamirko áno áno to viem že sa ti to naťahuje a neprestáva..Ale myslela som či prvýkrát ako celkovo alebo si už potratila niekedy?

patkaamirko
27. dec 2016

@alilka Hej nedávno som potratila...V 4.mesiaci...

ikonica
27. dec 2016

@butterfly333 je to dobre na potenciu, plodnost, je to nieco ako zensen, posilnuje slezinu pankreas.. vola sa to aj marali koren... ja nehovorim ze toto mi pomohlo ale citila som sa po nom psychicky dobre a mala som viac energie.... nam mozno pomohol skor folandrol pre partnera.... mam este dva baliky inofolicu a jeden folandrolu.. casom asi ponuknem na fore... lebo co s tym teraz? 🙂