icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

uzanka16
28. dec 2016

@nicole333 kmotra je v 11. tyzdni a od zaciatku tehu krv ako slaba MS,ja som vcera zistila na teste 2 // a cakam u lekara lebo 5 dni spinim hnedym akokeby kramy mali prist tak ma sestricka hned zobrala ze ak tak daju lieky duphaston na udrzanie tehu

patkaamirko
28. dec 2016

@heryteri
@zuzuliena1 Ahojte baby Tak manžel tam ráno volal a mám hneď zajtra ráno Sono... 🙂 tak som nedočkava aj keď vieme s mužom že nebude dobre, ale aspoň už konečne budeme vedieť na čom sme.
@lilianna1xs Ahoj moja tak vieš môžme sa aj roztrhat tu maku taký zákon či čo a v nemocnici má určite nenechajú.. Angličania to nechávajú skôr na prírodu, Ďakujem moja áno oddychujem, a papam magnezium b6 dávam si po dve tablety.Dnes ráno som nemala nič na toaletnom tak som zvedavá ešte kľudne môžem mať doobeda alebo tak...

lilianna1xs
28. dec 2016

@patkaamirko musis iba lezat nerob nic mozno ti praskla niejaka cievka.Drzim ti palce leniva bud kludna.

alilka
28. dec 2016

@patkaamirko ja mám známu tiež teraz v 15tt začala krvácať..Praskla jej cievka..Určite bude dobré 😉 neuvažovala si nad progest.aby ti poslali od nás zo SK?

patkaamirko
28. dec 2016

@lilianna1xs budem lezať len dnes som po dvoch dňoch čo som mala pokoj znovu grcala Tak sa aj teším lebo keď jej bábo v poriadku tak mame je zle 🙂 tak dúfam že to tak je.Ak to bola cievka, tak ti poviem že to musela byť riadna cievka..ved ani sex nemáme radšej Už ani neviem kedy naposledy sme mali 😂 asi počas ovu a ešte raz potom tak to nemôže byť ani tym.😖

zuzuliena1
28. dec 2016

@patkaamirko nebuď smutná a nemysli hneď na najhoršie !! Pozitívne myslenie robí vela musíš veriť tomu ze je všetko v poriadku a naozaj ti mohla iba prasknut cievka to sa stáva dosť často keby to malo odísť nneprestala by si krvácať ba naopak krvacala by si este silnejšie dnes tak hlavku hore nohy vyložiť a odpočívať a myšlienky iba pozitívne žiadne negatívne hororove story 🙂 verím že bude všetko v poriadku 🙂 drzkaj sa myslíme tu na teba určite všetky ❤❤❤

patkaamirko
28. dec 2016

@alilka Moja uvažovala, lenže mi ho nechcú dať že musím prísť osobne.Ale ja tu mám gynekológa privátneho len ma akurát twraz dovolenku...A až V januári tu bude neviem či druhého alebo ôsmeho..tak ten mi povedal že mi dá progesteron, lenže čakať dovtedy je vieš ako..moze ale aj nemusí byť už neskoro

sibalka21
28. dec 2016

@patkaamirko Ahoj citala som par prispevkov.... Ja som tiez potratila v 8tt a bola som v UK... Neviem ci si to niekde pisala ale ked si teraz krvacala mala si aj bolesti? Videla som, ze si pisala ze z teba nieco vyslo, ked si bola ulekarky a robila tehu test tak bol stale silno pozitivny? Prajem vela stastia, nech sa babo udrzi 🙂

patkaamirko
28. dec 2016

@zuzuliena1 Ďakujem moja ste všetky úžasné naozaj musím povedať ❤❤❤❤❤ Áno ano ved muž okolo mňa skáče us od samého začiatku 🙂 Aj dnes ešte stále len ležím, akurát poumyvat som sa bola..Aj lezat celý deň budem 😉 Už som pribrala min.kilo 😄

lilianna1xs
28. dec 2016

@patkaamirko hmmm tá to nieje sranda mne sa stalo mali sme pohlavný styk a nad ranom ružová krv na tvaletnom som si všimla takze už to radšej neopakujem)))))))aby sa niečo nestalo lekár mi povedal krvácanie občas normálne pozrel sa na usg 4D a povedal že nevidí tam žiadne krvácanie takze mi dal magnezium.

patkaamirko
28. dec 2016

@sibalka21 Ahoj, to mi je veľmi ľúto že si o babo prišla :( nie toto tehu zomna nič nevyšlo len to pred 5 mesiacmi, áno robila mi včera na pohotovosti test, bol silný ale predsa slabší ako som mala ja testy doma.Ale zas ja som mala 10tkove a 20tkove...ktovie aké mala ona...Ďakujem ja už tomu moc nemám chuť ani síl verit aby som nebola sklamaná alebo este stale som neni spamätana z predošlého potratu

patkaamirko
28. dec 2016

@lilianna1xs Tak to je super 😘 aspoň si mala aj 4D 😉 jajaj čo by som ja musela platiť za 4D tu V UK...

sibalka21
28. dec 2016

@patkaamirko No mala som hlupu lekarku, ktora mi povedala, ze silne krvacanie a strasne bolesti su normalne :D Tak sme ju hned vymenili a o pol roka som otehu znova a uz ma sledovali stale 🙂 Jaaj, no tak stale je nadej 🙂 Ak si nemala silne bolesti a prilis si nekrvacala, pisala si ze uz dnes nic nebolo, tak to bola asi len nejaka cievka, skus spravit este test 🙂 V ktorom by si mala byt teraz? 🙂

patkaamirko
28. dec 2016

@sibalka21 Áno veď mne dali na kontrakcie paracetamol čo ti poviem...Potom prišla ďalšia doktorka bola to černoška a tá bola úplne mimo že čo somnou robia! Neváhala a pichla mi nejakú injekciu ktorá mi okamžite od kontrakcii pomohla.Ale to už je za mnou a ja dúfam že sa to opakovať nebude....
Nie dnes som nemala ale vieš ono je to tak že ani ostatné dni nemám že každý deň alebo celý deň...Vždy len tak na toaletnom cojaviem..Asi tak 5 krat za deň...Teraz som mala dva týždne pokoj, a už začala hnedá a potom červená..A predtým som mala len také nitky vo vytoku..Tak vieš som vystrašená lebo sa to očividne zhoršilo a minule tehu som vôbec nemala takéto..Bolo oveľa slabšie fakt len taká nitka vo výtoku občas a predsa som potratila..Tak teraz keď je toho celkom dosť tak to už je podľa mňa stratené 😢

lilianna1xs
28. dec 2016
patkaamirko
28. dec 2016

@sibalka21 v druhom mesiaci..Teda od poslednej ms 7 týždňov ( 1.novembra bola naposledy ms ) Ale od ovu ubehlo malo len 36 dní...

patkaamirko
28. dec 2016

@lilianna1xs Jeej malé babačko ❤ to je tá 4D že ? Tie malinke ručičky a nožičky 🙂🙂🙂

lilianna1xs
28. dec 2016

@patkaamirko Áno to je 4D mi pozeral hneď keď som trocha krvacala tak sa radšej pozrel či je to vnútorne krvácanie povedal mi že keď vnútorne nieje to nevadí.ja pri prvom dieťati som 2mesiace krvacala a potom prestalo syn má už 12 rokov.))))

patkaamirko
28. dec 2016

@lilianna1xs fiha tak to si mala riadne šťastie 👍 Ja mam večne smolu takže ja také šťastie mať nebudem 😝 🙄

lilianna1xs
28. dec 2016

@patkaamirko Drahá dúfam že budeš v poriadku ty už máš jedno dieťa?Ja som pri synovy mala take krvácanie a moja baba mi vravela že ona to mávala tiež .))))))8deti mala takze všelijaké skúsenosti tiež.

myskahryzka
28. dec 2016

@nina4 Ahoj. Nevies mi prosim ta povedat, ci sa moze ten kotvicnik aj pri eventualnom tehotenstve?

nina4
28. dec 2016

@myskahryzka to ti veru neviem povedat volakde som citala ze moze a inde zas ze nie tak nazori su rozchodne .

myskahryzka
28. dec 2016

@nina4 Dakujem. Skusim sa spytat v bylinkarni. Snazime sa o babo, ale ta energia o ktorej pises by sa mi zisla. 🙂 Som ako pozuta a vypluta uz par mesiacov.

alilka
28. dec 2016

Baby moja" nová výbava" 😂😂 HCG bolo 0,00 čiže test čistý blud..Ideme ďalej 😁

butterfly333
28. dec 2016

@alilka maš fraxik zohnala si? To ti dali vopred?mne nič 😐

alilka
28. dec 2016

@butterfly333 ja mám fraxik doma už asi od októbra to mi vtedy predpísala hematologicka že ak sa rozhodneme snažiť sa o bábo..Vybrala som ho a držala doma..Dnes mi predpísala aj gynekologička ale v prvej lekárni to nemali tak pôjdem inam aby som mala doma "zásobu" 😂😂

butterfly333
28. dec 2016

@alilka a mne ta moja nedala nič pritom som 5x potratila.

zuzuliena1
28. dec 2016

Tak dnešná kontrola dopadla super fazulka ma vyše centimetra a srdiečko krásne bije 🙂 🙂 🙂 fotecku nemáme ale dostala aj tehotensky preukaz 🙂 🙂

butterfly333
28. dec 2016

@zuzuliena1 to je super gratulujem.

zuzuliena1
28. dec 2016

@butterfly333 ďakujem veľmi pekne 🙂