Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
😅

Baby, dakujem vsetkym, ktore ste na nas mysleli a drzali nam palce. Zial, drobciatko nam zomrelo. Vcera som bola na kyrete. Teraz ma cakaju v januari vysetrenia a za dva tyzdne budeme mat vysledky z histologie babatka. Netusime, co sa stalo, prestalo sa vyvijat a uz mu nebilo ani srdiecko.
@ejuska2586 tak to mi je luto...sledujem ta tu uz dlhsie a velmi som sa tesila s tebou ked si napisala ze to vyslo a pridala testik...dufam ze lekari zistia dovod preco sa malicke prestalo vyvijat s dalsiee tehotenstvo dotiahnes do uspesneho konca...tak prajem pohodovy Novy rok bez stresov a s vytuzenymi dvoma ciarockami na teste s tehotenstvo zakoncene uspesnym porodom 😊
@ejuska2586 my sme si to tiez prezili a dokonca 3x takze viem co prezivas a moc mi to je luto teraz len vela sil a neohliadat sa do minulosti ale verit v buducnost. Histologia nam nic neukazala museli sme podstupit vsetky vysetrenia nakoniec mi zistili ze mam syndrom lepivych krvnych dosticiek a teraz nam uz v postielke spinka 4 mesacny drobcek Matejko, tak vidis nadej je vzdy a viera je silna drzim palce
Zienky všetkým prajem všetko dobre hlavne aby si nasli krásne dve koľajničky v novom roku 🎉🎉🎉🎉
@dadaa1234 super gratulujeeem a prajem všetko dobre v novom roku.
@ejuska2586 Velmi ma to mrzi 😟. Ani som tomu nechcela verit, ked som to citala. Velmi drzim palce, aby bol tento rok lepsi ako ten predchadzajuci! 😇
Dakujem baby. Snad rok 2017 bude lepsi pre nas vsetky. PF 2017
@ejuska2586 Moooja 😕 to mi je moc ľúto 😔 Mrzí ma to veľmi, veľmi dobre viem že si prišla už o babo a ake to muselo byt pre teba keď si znovu otehu..Cítim s a presne ako ty.Ja tie z stále čakám čo bude...Veľmi Ti držím palce ebay si v roku 2017 našla // q pekne donosila bábätko zdravucke, myslím na teba...A ak sa ta môžem opýtať...... musela si na kyret ? Ja by som odmietla..mohla si to nechať aj na prírodu ? pokiaľ sa sama vyčistis? Lebo ja som pred 5 mesiacmi tiež nemala kyret, tak preto sa pýtam..A ešte že tehu priznaky si mala stále ?? Koľko tt si presne bola ? Držím ti silno silno palce, ❤ ❤
@patkaamirko Priznaky som mala stale, no zial na kyret som musela ist. Sama by som sa nevycistila-boli tam urcite komplikacie. Lekar povedal, ze to musi ist hned von, lebo sa mi spravil velky hematom v maternici, ale nekrvacala som, ani nespinila. Cize hrozilo, ze to krvacanie pojde niekde mimo maternicu do tela.
@patkaamirko A bola som 8+0tt. A ty sa nestrachuj. Budete v poriadku. Musite byt!!!
Dievcata prajem Vam vsetko len to naj naj do Noveho roka aby sa kazdej splnil ten najkrajsi sen☺
Babule všetko dobre v novom roku tehulkam krasne tehulkovanie až do pôrodu a čakateľkam čím skôr // na tehu teste a nech sa to udrží 😘
@ejuska2586 Och bože môj..moja držím ti silno palce aby sa čím skôr zadarilo znovu a do úspešného konca tento krát 🙏 Jasné potom som si spomenula že si mi písala že si 8tt+0 a že ideš na Sono...len vieš mne sa stalo včera niečo, čo sa mi stalo keď som potratila.Len som tomu nedávala predtým takú pozornosť, pichol má úplne silno tak tupo od pošvy až pod rebrá cez celé brucho..A na to o tyzden sa stala tá hrôza :( V pondelok budeme volať na tú súkromnú kliniku a možno už v pondelok pôjdem na Sono ku gyndovi alebo mi povedia že mám prísť utorok tak som veľmi zvedavá 🙂
@ejuska2586 to mi je luto, prajem vela sil v Novom roku a vytuzene // a s uspesnym koncom..vsetko bude v poriadku, co ma prist pride! 😉 drzim prsteky..
@ejuska2586 moja veľmi mi to je ľúto čo sa ti stalo.Neni su slova ktore uľavia od bolesti na srdiecku len cas to otupý bydem silno drzat palceky aby to bolo cim skôr a veľmi ti želam tie vytuzene // a tehulkovanie do uspesneho konca 🙏❤
@ejuska2586
drz sa😕 citim s Tebou. Ja mam ist v stredu na sono,lebo v 5tt mi nebolo vidiet srdiecko tak sa tiez snazim pripravit na vsetko. Ale si este mladucka a ja silno verim ze na druhykrat to dotiahnete do uspesneho konca! Vela sil prajem
@ejuska2586 moja mrzí ma to je mi strašne ľúto bože prečo sa také veci musia diať 😥 veľa síl ti prajem
@ejuska2586 drž sa a hlavne veľa síl a nech to nabudúce dotiahnes do úspešného konca držím silno prsty
@heryteri u mna sa to uz, zial, stalo 2x a za sebou. Teraz ma caka milion vysetreni.
@ejuska2586 želám ti veľa síl je to veľmi smutne co sa Vám stalo..Držím silno palce aby si čím skôr otehu ale aj vinosila a držala v náručí svoje zdravé bábätko.
@ejuska2586
moja, 2x fuu,tak to je o to smutnejsie,no pozeram,ze mas chvalabohu tri deticky,aspon to je pozitivne. A bude aj stvrte,verim v to! Hore hlavu
@ejuska2586 moja je mi to tak veľmi ľúto.......

@dadaa1234 uz len nech pekne silnie... 🙂