Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ejuska2586 a tak som si myslela, verila a dúfala, že to dáš do úspešného konca... 😔prajem veľa síl, držte sa 🙏
@anelka007 Ďakujem)ja som mala poslednu ms 16.11.V podstate ma len prezrela zo spodu urobila sono,odvazila,sestricka mi zmerala panvu a v 12tt mam prist na krv.Som ani nečakala že mi už aj kartičku dá)Taktiez gratulujem,no budes urcite stastna to aky pekny pohlad na to mini srdiecko a telicko)
@adria88 Aj ja som verila. Ale co uz. Spravime si vysetrenia a zacneme nanovo. S otehotnenim som nemala problem ani predtym, tak snad ani po kyrete nebude. Teraz pockame tie 3 mrchy + ma zatial caka hematologia, imunologia a genetika. A ked bude vsetko ok (prip. zistia pricinu) zacneme nanovo.
@ejuska2586 jaj.viem co prezivas.ja som to zazila 7.juna.dvoji ky.v 10 tt;) velmi silno drzim prsty nech sa s tym rychlo vyrovnas a po vysetreniach nech to uz vyjde.veeeela pokoja v dusi posielam.
@milos32nika21 no dnes uz zasa nic na teste. Nechapwm co mi tie testy duchuju. Robim ich uz rok a este to neduchovalo. Taka som z toho znechutena. Sa asi uz toho druheho babatka nedockam. No je mi hrozne smutno. 😢
@olylili jeeej krasne gratulujem a prajem vela zdravíčka nech ste obaja v poriadku.
@butterfly333 ďakujeme😉
@limetka26 nie toto si urcite nehovor jasne ze sa dockame...skus teda netestovat ked ti testy nesilneju alebo zajdi k doktorovi.
@patkaamirko AHoj. Bola si u svojho gyn? Od pondelka ordinuje, však?
Žienky, asi ma šľahne. Akoby toho nebolo na mňa dosť, vyzerá to tak, že som dostala ešte aj zápal. Takže letím domov z roboty a potom späť na gynekológiu. Keď sa to kazí, tak poriadne, však? Zápaly som nemala už veľa rokov a teraz toto.
@bebe8889 tak to más stastie na prvy krat. Gratulujem a prajem krasne bezproblemove tehu.😘
@ejuska2586 tak držím palce nech to čím skôr prejde..A nieje to nič vážne.Daj potom vedieť žena ty si životom skúšaná..Nech ti panbozko dopraje čím skôr počať a vynosiť zdravé bábätko
@karmela Snad nie. Pozerala som na nete a ze dost zien to mava po kyrete. Tak snad to fakt bude len nejaka mykoza. Ale stipe to jak des.
@ejuska2586 môže byt že len mykoza ked stipe nech ti lieky čím skôr záberu moja..
@miriamn76
@meli8412
@butterfly333 Ďakujem baby 🙂 My smeto nejako extra neplánovali, len sme si povedali, že keď sa zadarí, tak bude a vyšlo nám to 🙂 Teším sa veľmi 🙂 Teraz somprepadla mánií, že s hľadm všetky infošky :D A samozrejme držím vám všetkým palce!
@karmela Je to len zapal na vonkajsich rodidlach, nastasie. Dostala som vaginalne cipky.

@suesue1983 jeeej gratulujem.. ja idem na gyndu v stredu a dufam, ze pridem vytesena ako ty.. budeme tak podobne tehotne.. ja som mala posledny menzes 15.11.2016 a ty?co ti vsetko robili na prvom vysetreni?ja uz som ale u doktora bola, ale bola vidno len gestacny vacok, ale ciarky pekne silneju, tak konecne uz bude hadat bit srdiecko nasho maleho srdiecka..❤