icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

anelka007
2. jan 2017

@suesue1983 jeeej gratulujem.. ja idem na gyndu v stredu a dufam, ze pridem vytesena ako ty.. budeme tak podobne tehotne.. ja som mala posledny menzes 15.11.2016 a ty?co ti vsetko robili na prvom vysetreni?ja uz som ale u doktora bola, ale bola vidno len gestacny vacok, ale ciarky pekne silneju, tak konecne uz bude hadat bit srdiecko nasho maleho srdiecka..❤

uzanka16
2. jan 2017

@michhaela nevidim nic

karmela
2. jan 2017

@dudenka tak správ este určite testik držím palce

adria88
2. jan 2017

@ejuska2586 a tak som si myslela, verila a dúfala, že to dáš do úspešného konca... 😔prajem veľa síl, držte sa 🙏

suesue1983
2. jan 2017

@anelka007 Ďakujem)ja som mala poslednu ms 16.11.V podstate ma len prezrela zo spodu urobila sono,odvazila,sestricka mi zmerala panvu a v 12tt mam prist na krv.Som ani nečakala že mi už aj kartičku dá)Taktiez gratulujem,no budes urcite stastna to aky pekny pohlad na to mini srdiecko a telicko)

ejuska2586
2. jan 2017

@adria88 Aj ja som verila. Ale co uz. Spravime si vysetrenia a zacneme nanovo. S otehotnenim som nemala problem ani predtym, tak snad ani po kyrete nebude. Teraz pockame tie 3 mrchy + ma zatial caka hematologia, imunologia a genetika. A ked bude vsetko ok (prip. zistia pricinu) zacneme nanovo.

cucoriedkacucoriedka
2. jan 2017

@ejuska2586 jaj.viem co prezivas.ja som to zazila 7.juna.dvoji ky.v 10 tt;) velmi silno drzim prsty nech sa s tym rychlo vyrovnas a po vysetreniach nech to uz vyjde.veeeela pokoja v dusi posielam.

olylili
3. jan 2017

Tak žienky kontrola nám dopadla dobre drobček a výsledky krvi v poriadku troška málo železa kontrola o mesiac 🙂👶

limetka26
3. jan 2017

@milos32nika21 no dnes uz zasa nic na teste. Nechapwm co mi tie testy duchuju. Robim ich uz rok a este to neduchovalo. Taka som z toho znechutena. Sa asi uz toho druheho babatka nedockam. No je mi hrozne smutno. 😢

butterfly333
3. jan 2017

@olylili jeeej krasne gratulujem a prajem vela zdravíčka nech ste obaja v poriadku.

olylili
3. jan 2017

@butterfly333 ďakujeme😉

karmela
3. jan 2017

@limetka26 hlavu hore zadarí sa no niekedy aj testy z lekárne ci obchodu zaduchuju..Neboj nájdeš si v tomto roku aj ty práve tehu čiarky 😉Každá si nájdeme

karmela
3. jan 2017

@olylili krasne babo držte sa v zdraví naďalej až do pôrodu 😊

olylili
3. jan 2017

@karmela ďakujem verím že to bude aj naďalej tak dobre 😊

milos32nika21
3. jan 2017

@limetka26 nie toto si urcite nehovor jasne ze sa dockame...skus teda netestovat ked ti testy nesilneju alebo zajdi k doktorovi.

meli8412
3. jan 2017

@patkaamirko AHoj. Bola si u svojho gyn? Od pondelka ordinuje, však?

ejuska2586
3. jan 2017

Žienky, asi ma šľahne. Akoby toho nebolo na mňa dosť, vyzerá to tak, že som dostala ešte aj zápal. Takže letím domov z roboty a potom späť na gynekológiu. Keď sa to kazí, tak poriadne, však? Zápaly som nemala už veľa rokov a teraz toto.

bebe8889
3. jan 2017

babyyyy, na prvýkrát! Test som si robila 1. deň meškania 🙂 mám sa tešiť?

miriamn76
3. jan 2017

@bebe8889 urcite ano☺gratulka

meli8412
3. jan 2017

@bebe8889 gratulujem, mozes sa tesit 🙂

janulka_1
3. jan 2017

@michhaela ahoj Miška, tak ako? Robila si ráno test? Ako si dopadla? Niečo sa tam črtá tak držím palce

butterfly333
3. jan 2017

@bebe8889 tak to más stastie na prvy krat. Gratulujem a prajem krasne bezproblemove tehu.😘

kaki221
3. jan 2017

@bebe8889 gratulujem 😊 a prajem krásne tehuľkovanie 😊

michhaela
3. jan 2017

@janulka_1 Robila a úplne biely jak sneh...Takže zasa nič 😢 aj som cakala že tam bude jedna palicka...Nám to sudene není...Ale už pôjde môj na spermiogram ale vidím na ňom že sa bojí, tak ho chápem ale môže byť aj vo mne chyba nie len u neho...

karmela
3. jan 2017

@ejuska2586 tak držím palce nech to čím skôr prejde..A nieje to nič vážne.Daj potom vedieť žena ty si životom skúšaná..Nech ti panbozko dopraje čím skôr počať a vynosiť zdravé bábätko

janulka_1
3. jan 2017

@michhaela ou tak to ma mrzí, vyzeralo to nádejne

ejuska2586
3. jan 2017

@karmela Snad nie. Pozerala som na nete a ze dost zien to mava po kyrete. Tak snad to fakt bude len nejaka mykoza. Ale stipe to jak des.

karmela
3. jan 2017

@ejuska2586 môže byt že len mykoza ked stipe nech ti lieky čím skôr záberu moja..

bebe8889
3. jan 2017

@miriamn76
@meli8412
@butterfly333 Ďakujem baby 🙂 My smeto nejako extra neplánovali, len sme si povedali, že keď sa zadarí, tak bude a vyšlo nám to 🙂 Teším sa veľmi 🙂 Teraz somprepadla mánií, že s hľadm všetky infošky :D A samozrejme držím vám všetkým palce!

ejuska2586
3. jan 2017

@karmela Je to len zapal na vonkajsich rodidlach, nastasie. Dostala som vaginalne cipky.