Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby chcem vam povedat prihodu mojej susedky je tiez tehotna uz 15tt termin ma 17januara vtedy jej uz povie lekar pohlavie.A tak si robila niejaky test od babky z cervenou kapustou stavu a moc ked zmiesas tak urci pohlavie ked sa zfarbi do ruzova tak je to chlapec a ked ostane fialova holka,tak ona si to pripravovala kuchiny medzi tym mi prisla zaklopat nech sa pridem pozriet,jej Muz dosiel akurat z sprchy a schmatol ten umely pohar a uz by ho vypil,tak jeho zena len zkrikla nanho a my vybuch smiechu.Este som nepocuvala este,z cervenou kapustou.🙂
@lilianna1xs ja skúsim asi sódu bikarbónu a moč 😂
@meli8412 Aha bo ja viem ze pri synovy sami o mesiac preratali,ale mala som lekara uz strasii pan ale bol velmi dobry on mi povedal o tyzden porodis a bude to chlapcek bujak poriadny tak aj bolo ostatny tvrdili ze je to holka bol to chlapcek 4,250kg
@patkaamirko Pripojim sa k tomu srdiecku 🙂 Mne na kazdej jednej kontrole v UK pocuvala srdiecko aj na sone, cize si myslim, ze to urcite nebude problem 🙂 A angelsound ti zachyti niekedy aj skor, mne zachytil srdiecko na konci 12tt 🙂
@patkaamirko ja som to,skusala a penilo mi.takze chlapec))))ale neberiem to na 100percent.Ale zas u nas je to normalne my mame stale len chlapcou))))).
@sibalka21 Jasne Ďakujem 🙂 takže to bude super, lebo muž sa toho nevie dočkať 😘 fiha tak dobre skoro ti to zachytilo 🙂 a aké to bolo ??
Dievčence nemá to zlý vplyv na dieťa keď od ms som 9tt+1d podľa sona dnes 7tt6d a od ovulácie 6tt+0 ??? Je mi to také divne že sa tesim že waw už začínam zajtra 9tt ( keďže sa riadim podľa sona ) a že bábo je zase o niečo väčšie no v skutočnosti je to len 6tt :/ som taká sklamaná
@lilianna1xs vraj je to dosť overena tato metóda 😃
@patkaamirko sóda je hlúposť..Kamoške to penilo jak divé a tehotná ani nie je :D to je buď alebo..Spoľahlivosť 50% ako všade pri ľudových receptoch :D
@nivea777 nooo u nás veľa ženám potvrdilo 🙂 ale je pravda že nič nie je na 100 %
@patkaamirko moze byt lebo kokegina si to robila den pred ultrazvukom a vislo jej ze chlapec lekar jej to tiez potvrdil.ja teraz pijem vela a odskusam z kapustou cervenou este ci vinde to iste uz len,zos zvedavosti)))))
Ale aj to ma byt chlapec tak co uz,Moj muz odpadne ze zasa chlapec uz ake meno vymisliet to mam nenapadne.)))))
@lilianna1xs my sme chceli dať malému Maiky,nakoniec je Mirko po tatinovi 🙂
@patkaamirko hmm bo ja neviem vobec.
@lilianna1xs Ja sodabikarbone už neverím, ani tým domácim testom z lekárne na pohlavie. Všetky testy mi ukazovali, že budem mať dievčatko, narodil sa mi synček s dievčenskou tváričkou 😀 Veľa ľudí sa ma pýta, či je to dievča 😀
@meli8412 lebo je krasny chlapcek.)))))Nech je zdravy to je hlavne.No mne ked sumelo tak muz visiel radsej na balkon haha zasa chlapec to neni mozne co to mam ja vo vajcoch samich chlapcou som sa tak z chuti zasmiala.
@lilianna1xs Tak to áno, teraz aj ja som sa zasmiala. Moj bubáčik 🙂
@meli8412 krásny je.
@lilianna1xs Dakujem. Je Zlatíčko, ktorý nechce spinkať 🙂
@meli8412 to poznám môj mal rok ten problém noc mal za deň a deň za noc.
@lilianna1xs Fuuu, naštastie to nemáme, ale cez den vobec nechce spinkať
@meli8412 dneskajsie deti sú iné,majú v sebe veľa Energie moja Mamka keď mala byt z mojim synom tak,my povedala drahá dám ti 50eu a ostan si znim doma hahaha,ona mi stále vraví dneskajsie deti zle vychovávate,nemajú režim telefón majú už v ruke všetko majú čo vy ste mali jednu hračku a tu ste si vážili....Aké Ľubo môjho malého veľmi ale ona nevie ako naňho môj keď bol maly veľký nervak bol vkuse len plakal vkuse ja som musela ho vkuse,len pri ňom byt aj keď sa hral.ujjj už konečne má 12 rokov a zmenil sa tak veľmi moja mamina ho nedá za svet,teraz ju len masíruje.
@meli8412 Ako sa vola princ?Muz si myslel že je to holka
@happymia ahoj moja. Vsetko dobre v novom roku malinke nech krasne rastie. Ja nic mrchu som mala v decembri dva krat a dnes by mala byt ovu no nerobim testy tak neviem ci bude ci nebude☺. Uz sa tym ani nehodlam zatazovat sal uz som na nic ine nemyslela. Co ma byt bude a co byt nema nebude aj keby som sa na hlavu stavala☺
@lilianna1xs No vidíš, Oliver je jeho meno 😀 Teraz som sa zase s chutou zasmiala 😀 Mamina má pravdu, my s manželom sa snažíme mobil dať preč z rúk detí, ale keď ideme na navštevu...vždy kamoške, kamarátovi sa vynorí tablet, alebo mobil...tak moje deti to baštia ☹
@meli8412 krásne meno nás sa vola Fabricio.No dnešná doba je iná.
@miriamn76 aj tebe moja vsetko dobre v Novom roku hlavne naplnenie sna 🙏🏻😘
A preeesne tak spravne si sa ktomu postavila .., v kutiku duse ver tomu ,ze sa podari ale nemeraj teolotu neries ovu neovu ..., proste si to len uzivaj a pride to presne ako u nas sledovany u dr sup ovulka podme nato a nic a ked sme to prestali riesit ani som nevedela kedy mam tak bum ono je fakt pravda ked vypne hlava hlava hlava vsetko ide prirodzene😍
Prajem Ti to 😘

@meli8412 aha..No tak asi naozaj každý doktor inak počíta...