icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nina4
7. jan 2017

@jjuulliisskkaa ak dokazes vydrzat tak pockaj aj do pondelka ale viem ze to cakanie je najhorsie .Veľmi budem drzat palceky aby ciarka silnela a drobciatko sa zabivalo v brusko na tych 9 krasnych mesiacov 😘

sofinkaviktorka
7. jan 2017

Vidím ak sa mi to nezda

olylili
7. jan 2017

@patkaamirko ja som rada že teraz len tak pri prvej som mala ťažké nevoľnosti do 5 mesiaca stále som bola na infuzkach absolútne nič som v sebe neudržala

olylili
7. jan 2017

@sofinkaviktorka ako prepáč ak sa ťa dotknem ale non-stop sem dávaš negatívne testy veď vidíš že tam nič nie je to si z nás strielas???

patkaamirko
7. jan 2017

@olylili ako ja twraz 😢

patkaamirko
7. jan 2017

@olylili inak dnes som si spravila takýto čaj, môže sa v tehu ? Veľa som citala ze nie a vela že áno tak čím sa riadiť ?

jjuulliisskkaa
7. jan 2017

Viem, ze som s tym otravna, no odfotila som si testiky zase, myslite, ze to moze byt tehu naozaj? Viem ze to mi len lekar povie atd, no mam vela adrenalinu a rada citam vase nazory🙂

olylili
7. jan 2017

@patkaamirko mätový mi odporučila dr. Troška mi to pomohlo je dobrý na trávenie ak to nebudeš preháňať kľudne môžeš mne sa nestalo nič

karmela
7. jan 2017

@jjuulliisskkaa áno vidím slabucku čiarku tak nech pekne silnie 😉

jjuulliisskkaa
7. jan 2017

@karmela dakujeeem ❤️ Velmi v to dufam

jjuulliisskkaa
7. jan 2017

Ale kanalik by to nemal byt, vsak? 🙏

patkaamirko
7. jan 2017

@olylili Áno akurát som ho dopila, sackovy mám a tsky slabučký len pár sekúnd som nechala luhovat..Naozaj mi pomohol,už som zjedla jednu zemlicku cerealnu ale suchú lebo maslo ani nič nemôžem ani cítiť
len som.citala že ženy čo potratili alebo im hrozí potrat by nemali.Obom si počula ?

patkaamirko
7. jan 2017

@jjuulliisskkaa nie kanálik je len taký tenucky sivý tenký ako vlások 🙂

olylili
7. jan 2017

@patkaamirko čo nemôžu? Maslo? Ja som stále jedlá všetko aj jem nepočula som o tom

sibalka21
7. jan 2017

@patkaamirko matovy caj kludne mozes, kedze v sackovom tej maty ani nevla v skutocnosti nieje :D Ja som pocula o zazovorom caji, ze moze vyvolat predcasny porod alebo potrat,a le to by si musela pit z cerstveho a aspon liter denne 🙂

lela123
7. jan 2017

@jjuulliisskkaa myslím, že toto kanalik nie je. Ako som písala, čakáme na ďalšie testy 😉

patkaamirko
7. jan 2017

@olylili nieee 😂 ja nemôžem maslo ani cítiť .je mi z neho zle ani nátierky no nic nemôžem..

patkaamirko
7. jan 2017

@sibalka21 Áno presne aj zázvorovy čaj by sa nemal, twn nepijem ani nemáme radi našťastie 🙂 áno je sackovy ale tí poviem že je riadne silný 🤔 fakt..mala som to pár sekúnd vo vode a ten čaj na diaľku cítiť mätou..ale naozaj mi pomohol už mi je lepsie ako som ho vypila, hneď sa mi dalo zjest žemľu..

nita216
7. jan 2017

@sofinkaviktorka krasny neg.testik nic tam nevidim!bohuzial,mozno skoro si robila

kotatko1232
7. jan 2017

@jjuulliisskkaa tu je ta slaba ciarka🙂

jjuulliisskkaa
7. jan 2017

@kotatko1232
Je mozne, aby testik urobil takuto ciarku omylom? Nic ma neboli, ziadne priznaky, ani prsia nie:/ aj ked minule mesiace som citila vsetky priznaky a pritom to bol plany poplach

kotatko1232
7. jan 2017

@jjuulliisskkaa nie si myslim...ved skus spravit testik v pondelok a uvidis..mal by byt silnejsi 🙂

zuzanka_h
7. jan 2017

@snazilka19993 ja by tom nebrala len tak pre nic za nic infolic, babam tu rozhadzal cyklus a kedze sa ti tak pekne upravil na 29 dni neriskovala by som to

patkaamirko
7. jan 2017

Ženy prosim Vás poraďte mi z tými tehu tyzdnami :(stále si to mýlim a dohadujem sa s mužom a už som vážne mimo z toho..napríklad :
keď som 9tt+6, tak na ďalší deň som 9+0 alebo 10+0??

lela123
7. jan 2017
lela123
7. jan 2017

@patkaamirko je to jednoduché, keď máš ukončený neaky týždeň, tak napríklad 9 a ďalšie +1,2, 3dni až do šiesteho sú ďalší týždeň, čiže 10ty. Atď

patkaamirko
7. jan 2017

@lela123 Ahaa..mna to stále myli že napr.9+6 tak to je už ukončený 10tt a ja ten ďalší deň som počítala že už 11tt 😃😃😃 takže keď som bola podľa sona 29.decembra, tak teraz som 8tt+3 ???

patkaamirko
7. jan 2017

@lela123 toho 29.decembra som bola podľa sona 7tt+1d som zabudla napísať 😃😃🙈🙈

renimac
7. jan 2017

@butterfly333 joj, tak moc držím palce! 😘😘😘

olylili
7. jan 2017

@patkaamirko http://www.tehotenskakalkulacka.sk tu si vypocitaj mne to tu vychádza len podľa sona je môj drobec o 4 dní starší tak si pripocitam 4 dní