icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lela123
7. jan 2017

@patkaamirko áno presne tak, teraz si 8tyzden +3dni

renimac
7. jan 2017

@sibalka21 @patkaamirko baby, zázvorovy čaj sa môže, ale iba slabý odvar a nie veľa. Odporučil mi ho aj doktor na nevoľnosti. Pijem tak jednu šálku denne, aj to nie každý deň.

sibalka21
7. jan 2017

@renimac ved ano, smie ale iba slaby, nie kazdy den a max 1-2 salky denne..... Aj ked ja som to nepila vobec, kedze som uz raz potratila a nechcela som riskovat....

renimac
7. jan 2017

@sibalka21 veď jasné, každý ako to cíti. Ale naozaj si nemyslím, žeby potrat spôsobil. Rozumiem však tvojim obávam veľmi dobre.

patkaamirko
7. jan 2017

@renimac Fiha ? Mne to nechutí ja ho nemôžem ani cítiť ale nie preto že som tehu ale aj inokedy 🙂 vraj je dobrý pri chrípke

patkaamirko
7. jan 2017

@lela123 tak už mám jasno 🙂 dakujem.. hehe 😄

patkaamirko
7. jan 2017

@olylili Áno cez toto som si to predtým počítala, ale teraz mi to vychádza podľa nej že som 9tt+4d..lenže na Sone 16.decembra som bola 5tt2d a 29.decembra zase 7tt1den. Tak si vyber 😃😃😃

olylili
7. jan 2017

@patkaamirko to prečo ti to tak skáče? Či každý lekár inak vidí? Ja som od začiatku +4 dní

patkaamirko
7. jan 2017

@olylili neviem..ovu som mala 21.novembra..prišla neskôr o týždeň..A Sono som mala jedno u gynekológa a jedno mi robili v nemocnici..vôbec netuším prečo to mám takto, som z toho znepokojena

olylili
7. jan 2017

@patkaamirko neviem prečo to ani pri jednom som to nemala stále plus mínus 2-3 dní sa opytaj teraz že nech ti povie presný týždeň oni to vedia keď zmerajú drobca a tým sa budeš riadiť aj v knižke mám napísané týždeň podľa pm a akému týždňu bábo zodpovedá a keď som bola vtedy na pohotovosti tak sa zhodli presne na deň aj tam aj môj dr.

patkaamirko
7. jan 2017

@olylili ja sa bojím myslíš že nieje nieco poriadku? Ale toho 16 teho decembra čo som bola podľa sona 5tt2d tak tam bolo vidieť len gestacny vak ešte...
A ešte niečo sa ta chcem spýtať 🙂 vieš ešte nikto z rodiny nevie že som tehu.A povieme až keď budem po 12tt lenže..problém je v tom že : sestre je to jedno, mamu nemám, kamošky tiež nie. Teda mám len jednu, ostatné sú také ved vieš..rozmýšľajú ako dostať každý deň iného chlapa a ja na také veci niesom.Potom jediní komu to ostáva oznámiť je svokra a svokor.Svokor v pohode ale ta svokra ( je to des !!minule tehu sme jej oznámili hneď a Od začiatku mi stále vyvolávala a vravela alo ona už vie že ja potratim !! ) A to nehovorím o blbých rečiach že načo nám to je ze máme čas atď. .otázka znie ako jej to máme oznámiť ? nechcem sa s ňou hádať ..Aj keď je pravda že naublizovala riadne už..No nikdy som jej nepovedala nič zlé.Aj keď som čakala malého tak hneď že na potrat také blbé reči mala...

olylili
7. jan 2017

@patkaamirko bude v poriadku len sa opytaj ...ja som tiež nikomu nepovedala len sestre a ani asi nepoviem tak skoro nemám to za potreby ....no tak to fakt nie je od nej pekne na tvojom mieste by som jej nevravela ani po tom 12-tom týždni zbytočne stresy povec to keď sa budeš fakt na to cítiť a bude vhodná chvíľa hlavne sa sustred na bezproblémové tehu ja to tiež robím a čakám na vhodnú chvíľu zatiaľ to je našim tajomstvom

elenita
7. jan 2017

@patkaamirko Tak ja by som mozno ani neoznamovala... naco, len Ta bude svokra stresovat... vidavate sa alebo oni ziju na Slovensku?

patkaamirko
7. jan 2017

@elenita žijú na Slovensku, ale zavolajú na messenger..
@olylili ved ešte jej to nejdem oznamovať, bud po 12tt alebo neskôr, ako budeme chcieť, zatila fakt nemám za potrebu jej to oznamovať...

erickatt
7. jan 2017

@patkaamirko nič jej nehovor. Aj v 20 týždni staci

olylili
7. jan 2017

@patkaamirko presne tak alebo jej potom pošli až foto drobca z pôrodnici😊

patkaamirko
7. jan 2017

@erickatt ved dosť možné ale zas vieš...Na fotkách na fb to neskryjem aj keby chcem..Už teraz mi vykuka bruško..
@olylili a tie je blbé komenty že mi hlava narástla, či som pribrala,..To si všimne..Už twraz to na fotkách vidieť 😃😃

patkaamirko
7. jan 2017

@olylili zatila teda nemám ešte fotku takú novú na fb lebo aj keď som sa chcela odfotit, aj keď som si dala ruky dopredu ajtak to bolo vidieť 🙄

olylili
7. jan 2017

@patkaamirko mne tiež poriadne vykúka bruško o týždeň má prísť mama na návštevu a aj tak to skryjem veď boli sviatky a veľa sa jedlo 😀🤰

erickatt
7. jan 2017

@patkaamirko hlava narastla? ???

patkaamirko
7. jan 2017

@erickatt áno tak mi to minule povedala že som pribrala a pritom som vôbec nepribrala 😂😂😂😂😂

patkaamirko
7. jan 2017

@olylili haha moja z tohoto sa nevyzujes 😀 tehu bruško a napchate bruško je rozdiel 😂😂😂 jedine že si dáš mužov pulóver ale ajtak čo som videla tvoje bruško ...no budeš mať čo robiť aby si sa vyhovorila 🙂

erickatt
7. jan 2017

@patkaamirko mne tak vždy vraví drahého babka, na každej návšteve, keď sme tam. Či mám šaty, či rifle, alebo kostým. Podľa nej už mám 100 kil

olylili
7. jan 2017

@patkaamirko uvidíme za pokus to stojí 😀

patkaamirko
7. jan 2017

@erickatt no to je už krásne teda ..

heryteri
7. jan 2017

@patkaamirko
nie si sama,tiez som podla ms v 9tt ale podla sona len v 7tt, tak sa samozrejme riadim podla sona,cize podla real.velkosti fazulky😊

sofinkaviktorka
8. jan 2017

Niestrieľam si.ja vidím dusíka. Tento test robený teraz rano

erickatt
8. jan 2017

@sofinkaviktorka odfotiť ešte na bielom podklade

alilka
8. jan 2017

@sofinkaviktorka no neviem ja žiaľ nič nevidím 😕

jjuulliisskkaa
8. jan 2017

Dobre ranko, robila som hned dnes rano testik, no nie je silnejsi, dokonca si uz ani nie som ista ci tam nieco vidim :( prikladam dnesny, na tej foto kde su dva je dnesny dole a vcerajsi hore