Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sibalka21 @patkaamirko baby, zázvorovy čaj sa môže, ale iba slabý odvar a nie veľa. Odporučil mi ho aj doktor na nevoľnosti. Pijem tak jednu šálku denne, aj to nie každý deň.
@renimac Fiha ? Mne to nechutí ja ho nemôžem ani cítiť ale nie preto že som tehu ale aj inokedy 🙂 vraj je dobrý pri chrípke
@lela123 tak už mám jasno 🙂 dakujem.. hehe 😄
@olylili Áno cez toto som si to predtým počítala, ale teraz mi to vychádza podľa nej že som 9tt+4d..lenže na Sone 16.decembra som bola 5tt2d a 29.decembra zase 7tt1den. Tak si vyber 😃😃😃
@patkaamirko to prečo ti to tak skáče? Či každý lekár inak vidí? Ja som od začiatku +4 dní
@olylili neviem..ovu som mala 21.novembra..prišla neskôr o týždeň..A Sono som mala jedno u gynekológa a jedno mi robili v nemocnici..vôbec netuším prečo to mám takto, som z toho znepokojena
@patkaamirko neviem prečo to ani pri jednom som to nemala stále plus mínus 2-3 dní sa opytaj teraz že nech ti povie presný týždeň oni to vedia keď zmerajú drobca a tým sa budeš riadiť aj v knižke mám napísané týždeň podľa pm a akému týždňu bábo zodpovedá a keď som bola vtedy na pohotovosti tak sa zhodli presne na deň aj tam aj môj dr.
@olylili ja sa bojím myslíš že nieje nieco poriadku? Ale toho 16 teho decembra čo som bola podľa sona 5tt2d tak tam bolo vidieť len gestacny vak ešte...
A ešte niečo sa ta chcem spýtať 🙂 vieš ešte nikto z rodiny nevie že som tehu.A povieme až keď budem po 12tt lenže..problém je v tom že : sestre je to jedno, mamu nemám, kamošky tiež nie. Teda mám len jednu, ostatné sú také ved vieš..rozmýšľajú ako dostať každý deň iného chlapa a ja na také veci niesom.Potom jediní komu to ostáva oznámiť je svokra a svokor.Svokor v pohode ale ta svokra ( je to des !!minule tehu sme jej oznámili hneď a Od začiatku mi stále vyvolávala a vravela alo ona už vie že ja potratim !! ) A to nehovorím o blbých rečiach že načo nám to je ze máme čas atď. .otázka znie ako jej to máme oznámiť ? nechcem sa s ňou hádať ..Aj keď je pravda že naublizovala riadne už..No nikdy som jej nepovedala nič zlé.Aj keď som čakala malého tak hneď že na potrat také blbé reči mala...
@patkaamirko bude v poriadku len sa opytaj ...ja som tiež nikomu nepovedala len sestre a ani asi nepoviem tak skoro nemám to za potreby ....no tak to fakt nie je od nej pekne na tvojom mieste by som jej nevravela ani po tom 12-tom týždni zbytočne stresy povec to keď sa budeš fakt na to cítiť a bude vhodná chvíľa hlavne sa sustred na bezproblémové tehu ja to tiež robím a čakám na vhodnú chvíľu zatiaľ to je našim tajomstvom
@patkaamirko Tak ja by som mozno ani neoznamovala... naco, len Ta bude svokra stresovat... vidavate sa alebo oni ziju na Slovensku?
@patkaamirko nič jej nehovor. Aj v 20 týždni staci
@patkaamirko presne tak alebo jej potom pošli až foto drobca z pôrodnici😊
@olylili zatila teda nemám ešte fotku takú novú na fb lebo aj keď som sa chcela odfotit, aj keď som si dala ruky dopredu ajtak to bolo vidieť 🙄
@patkaamirko mne tiež poriadne vykúka bruško o týždeň má prísť mama na návštevu a aj tak to skryjem veď boli sviatky a veľa sa jedlo 😀🤰
@patkaamirko hlava narastla? ???
@erickatt áno tak mi to minule povedala že som pribrala a pritom som vôbec nepribrala 😂😂😂😂😂
@olylili haha moja z tohoto sa nevyzujes 😀 tehu bruško a napchate bruško je rozdiel 😂😂😂 jedine že si dáš mužov pulóver ale ajtak čo som videla tvoje bruško ...no budeš mať čo robiť aby si sa vyhovorila 🙂
@patkaamirko mne tak vždy vraví drahého babka, na každej návšteve, keď sme tam. Či mám šaty, či rifle, alebo kostým. Podľa nej už mám 100 kil
@patkaamirko uvidíme za pokus to stojí 😀
@erickatt no to je už krásne teda ..
@patkaamirko
nie si sama,tiez som podla ms v 9tt ale podla sona len v 7tt, tak sa samozrejme riadim podla sona,cize podla real.velkosti fazulky😊
@sofinkaviktorka odfotiť ešte na bielom podklade
@sofinkaviktorka no neviem ja žiaľ nič nevidím 😕

@patkaamirko áno presne tak, teraz si 8tyzden +3dni