icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lilianna1xs
9. jan 2017

@luta13 Dakujem Drahá už len čakám na dalsii ultrazvuk 22heho určí už pohlavie,Dneška sami snívalo že je to dievčatko nevidela som písulu )))))ale lekár mi vídal dieťa do ruky a papier kde boli jahôdky nakreslené a taký Jak diplom...ale mám sny nee )))))).od včera som pocítila jemne pohyby aj v noci som sa nato zobudila.))))))No uvidime.

karmela
9. jan 2017

@luta13 je ahoj uz si medzi nami 😊 Aj Vám štastný nový rôčik celej rodinke v zdraví a pohode.

karmela
9. jan 2017

@chuchu86 zase haprovala ms? Ale uz máš lieky a možte sa snažiť uz konečne..Ja som čakateľka na // stále ale verím že tento rok sa nám všetkým zadarí nájdeme si vytúžene dve čiarky na teste a budeme si užívať pekne rastúce bruško 😉 Takze teraz čakáš na ms ci uz došla?

matilda72
9. jan 2017

dakujeme 🙂 no je to krásne ale občas namáhavé ale aj tak to stojí za to. 😀

luta13
9. jan 2017

@patkaamirko fotecka zo sona z 29.12. nadhera 😉...Tesim sa s Tebou, len tak dalej a pekne oddychuj...A ver, ze pociatocne problemy pominu, chce to len cas a trpezlivost...Pohladkaj za mna fazulku nadhernu - malu babiku 😘🤰💃🙂

miriamn76
9. jan 2017

@luta13 vsetko dobre v novom roku tebe a tvojej rodinke. Vitaj nazad☺

luta13
9. jan 2017

@luckamajkova foto z 30.12...nadherne //...Drzim palce, nech silnie a prajem zdrave tehulkovanie...Je to zazrak z Neba, Dakuj Bohu za to! 😉

lela123
9. jan 2017

@lilianna1xs ževraj,ked žena pocíti prvé pohyby,tak sa naplno inkarnuje duša dietatka,že by ti cez sen oznámilo,čo to bude?Ktovie

luta13
9. jan 2017

@luckamajkova foto z 31.12. - nadherny digi testik...Gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie 😉

lilianna1xs
9. jan 2017

@lela123 )))))ja som mala tak z nikomu synom sami snim snivalo lebo mala som tri ultrazvuky u inych lekarou kazdy jeden tvrdil zena je to holka nakoniec sami snivalo a bol to chlapec tak,aj bolo porodila som bol chlapec Moja velka laska uz ma 12rokov.)))))

luta13
9. jan 2017

@ikonica
@miriam111111 Baby krasne testiky...Gratulujem vam obom a prajem zdrave tehulkovanie...Uzivajte 😉

lela123
9. jan 2017

@lilianna1xs : tak som zvedavá🙂

luta13
9. jan 2017

@ejuska2586 sprava z 31.12...nemam slov, uprimnu sustrast znova! 😢...Je mi to velmi luto, ze drobcek sa neudrzal a bol asi velmi chorucky, ked odisiel 😔...No verim, ze najblizsie tehu uz bude o inom a bez strachu...Ze vynosis zdrave babätko a vsetko pojde pocas celeho tehu tak ako ma ist!...Boh Ta znova zehnaj a nech pri Tebe stoja aj Tvoji anjelici a davaju na Teba pozor z Nebicka 😇...Drz sa a ver v to, ze uz len dobre bude 🙂

luta13
9. jan 2017

@nivea777 krasny svadobny dnik Ti prajem, uzivaj si to...Budes princezna s nadhernym bruskom 😉

nivea777
9. jan 2017

@luta13 dakujem.. len keby mi nebyvalo stale tak zle :D no uvidime,,prinajhorsom nevesta bude lezat :D

luta13
9. jan 2017

@olylili nadherna fotecka a este krajsi drobcek...Snad maly princ sa skryva v Tvojom brusku - prajem Ti to z celeho ❤...Uzivaj tehulkovanie a rastuce brusenko...Pohladkaj ho za mna 😉

luta13
9. jan 2017

@bebe8889 nadherne //...Gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie 🙂

ejuska2586
9. jan 2017

@luta13 Ďakujem moja. Teraz ma čakajú vyšetrenia, nech sa zistí príčina. Tak snáď sa na niečo príde. A potom, po 3 mrchách, ideme opäť do toho. Ja sa nevzdám.

olylili
9. jan 2017

@luta13 dakujeeeem😊 tak mne a sestre sa snívalo že to bol chlapček uvidíme na poradni hlavne nech je zdravé 👶😊

patkaamirko
9. jan 2017

@luta13 Ahoooj ďakujeme veľmi pekne 🙂 a vitaj naspäť 😃 Všetko dobré v Novom roku prajem 🙂 Zajtra idem na Sono k tomu gynekológovi a neviem sa dočkať 😍 ani spať nebudem to mi ver 😄 už chcem vidieť moju malú bábiku 🤰

sinqopa
9. jan 2017

Ahojte, aj ja potrebujem poradiť. Vidíte tu niečo?

kaki221
9. jan 2017

@sinqopa ja tam niečo vidím 😊...skús testnúť o dva dni 😉

olylili
9. jan 2017

@sinqopa aj ja tam vidím testni o pár dní

miriamn76
9. jan 2017

@sinqopa no jasne ze ano☺drzim palce aby silnela

adria88
9. jan 2017

@sinqopa ánooo, je tam čiaročka č. 2 😂

patkaamirko
9. jan 2017

@sinqopa že vaaahas 😄 áno je tam a skús o dva dni ďalší 🙂 držím palce 🙂

heryteri
9. jan 2017

@ejuska2586
ahojky,no ako? Ako sa citis po fyzickej a psychickej stranke?a co vysetrenia?

chuchu86
9. jan 2017

@karmela teraz čakám na mrchu a keď skončí tak mám začať brať tabletky

ejuska2586
9. jan 2017

@heryteri Ahoj. Fyzicky v pohode, dokonca som si vcera bola aj trosku zabehat po 100 rokoch. Psychicky - ako kedy. Sú dni, ked som v pohode a potom su dni, ked som smutna a placem. Tak ale snazim sa mysliet optimisticky. Verim, ze coskoro budem opat tehulka a ze tentokrat to bude dobre a budeme mat zdrave krasne babatko. Prve vysetrenia mam az 20.01. u mojho gynekologa, potom ma caka milion ostatnych.

karmela
9. jan 2017

@sinqopa vidieť slabú druhu ciarocku 😉