icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lulila20
8. jan 2017

@jjuulliisskkaa kolko ti meska??

sofinkaviktorka
8. jan 2017
sibalka21
8. jan 2017

@sofinkaviktorka negativny, bohuzial tehu niesi

ikonica
8. jan 2017

@jjuulliisskkaa viem ze je to tazke, lebo sama som nevedela odolat netestovat kazdy den po tom co som si nasla ducha, ale pockaj do stredy a testuj znovu.... drzim paluchy nech si tam najdes nieco vyraznejsie... ;)

lela123
8. jan 2017

@patkaamirko toto je tak ťažko hodnotiť, čo v takej situácii. Je to blbé, že má taký prístup. V každom prípade je to len a len vaše dieťa a nikoho do toho nič. Tak by som jej asi nevravela nič, lebo by ti to len sťazila a veľmi negatívne vplýva, keď niekto niečo nepraje. Vy sa s mužom tešíte a to je to najdôležitejšie. A najlepšie bude, keď sa svokrou ani v myšlienkach nebudeš zaoberať. Aj to odoberá energiu. Aspom, že bývate ďaleko. My ti tu fandíme a držíme palce 🙂

lela123
8. jan 2017

@jjuulliisskkaa stále tam niečo je, len počkaj o dva dni znova testuj 🙂

nita216
8. jan 2017

@sofinkaviktorka negat.ziadny dusik tam.nie je!

chuchu86
8. jan 2017

@sofinkaviktorka - niečo tam je 😁, len nevidím či nie náhodou kanalik.
Ty akú farbu vidíš?

nivea777
8. jan 2017

@jjuulliisskkaa nevidím nič ani na jednom teste

patkaamirko
8. jan 2017

@lela123 Ďakujem za povzbudivé slová ❤❤❤❤❤

nivea777
8. jan 2017

@sofinkaviktorka negatívny

patkaamirko
8. jan 2017

@heryteri Áno teraz v utorok by som mala mat Sono tak už sa hádam dozviem presne..A budem sa riadiť tým 🙂

ereska
8. jan 2017

@jjuulliisskkaa skus testik kazdy druhy den tak aj stupa hcg ;) ale mne sa tam nuecomari kolky si den cyklu?

patkaamirko
8. jan 2017

@sofinkaviktorka negatívny. ..žiaľ..Na budúce už budú // 🙂 držím palce

lentilka969
8. jan 2017

@sofinkaviktorka ja tam tiež nič nevidím a to mám fakt talent na hľadanie duchov 🙂 toto je môj

sofinkaviktorka
8. jan 2017

Lentilka969 nevidím tam nič.

nivea777
8. jan 2017

@lentilka969 nič tam nie je..

karmela
8. jan 2017

@chuchu86 ahoj co máš nové uz testujes?

jjuulliisskkaa
8. jan 2017

Dakujem vam kocky velmi pekne ❤️ Neviem kolky den cyklu som, pretoze 24.12. mi zacal hnedy vytok, ktory trval 2 tyzdne, z coho dva dni na par hodin bola trosku aj krv, ale velmi malo, ani tampon nebol treba. No ten hnedy vytok bol celkom silny. Netusim co to mohlo byt, neviete mi poradit? Dnes som druhy- treti den este len bez vytoku

chuchu86
8. jan 2017

@karmela - netestujem.
Vo štvrtok som bola u dokiho, zase som nedostala ms v decembri.
Pozrel sono, tehotná nie som.nedozrievaju mi vajíčka vypísal mi progesterón na tri mesiace. Keď neotehotniem tak po troch mesiacoch mi predpíše niečo stimulacne.
Urobil ešte preventivku, cytologiu.
A ty ako?

luta13
9. jan 2017

Ahojte zenusky moje, konecne som sadla za PC a idem citat vase prispevky...Snad to dnes, ci zajtra stihnem vsetko precitat, co sa zmenilo, pribudli tehulky atd. - musim dobehnut 29 stran 😝...Boli sme na SK od 26.12. - 6.1...Predvcerom sme sa vratili do DE...No tam som na PC nemala cas vobec, maly zostal zlaknuty z cudzieho prostredia, takze od rana do noci bol na mne nalepeny a aj na wc so mnou isiel...No teraz sme doma uz a od prveho momentu je v pohode, takze bolo to len zmenou prostredia nastastie...No toto je mimo temy a tak idem citat 😉...Krasny dnik vam zelam vsetkym 😘

lela123
9. jan 2017

@luta13 vitaj

luta13
9. jan 2017

@adria88 krasny darcek od dcerky - najkrajsi a zo ❤

luta13
9. jan 2017

@lela123 Dakujem Ti 😘

adria88
9. jan 2017

@luta13 veď toto, najkrajší zo všetkých 😍

luta13
9. jan 2017

Zienky na jednu vec som uplne zabudla 😲!...Popriat vam vsetkym Stastny novy rok, vela zdravicka, lasky, trpezlivosti, pohodicky a splnenie snickov o vasich vytuzenych babätkach...Nech tie, co duchujete, nech vam // silneju, tym, co mate uz na testikoch krasne // prajem zdrave a krasne tehulkovanie a tym, co sa snazite nadalej, nech vam co najskor vykuknu na testikoch silne palice a mozete sa konecne tesit z tehulkovania...Boh s vami vsetkymi 😉 ❤🙏😘

luta13
9. jan 2017

@darinkazv foto testiku z 27.12. - nadhera a tesim sa neskutocne s Tebou 😉...Uzivaj tehulkovanie mamina 🤰😘

luta13
9. jan 2017

@lilianna1xs foto z 28.12...nadherne babätko - pohladkaj ho za mna v brusenku 😘

luta13
9. jan 2017

@zuzuliena1 sprava z 28.12. super!...Srdiecko bije, to je zaklad ❤ ...Uzivaj 🤰😘

luta13
9. jan 2017

@matilda72 gratulujem k dcerke a obom vam prajem vela zdravicka, Tebe vela mliecka...Uzivaj materstvo, je to krasne byt mamou 😘😍❤