icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
9. jan 2017

@patkaamirko zajtra uvidis svojho malého bojovníka 😉Držte sa v zdraví naďalej až do pôrodu

karmela
9. jan 2017

@ejuska2586 držím ti silno palčeky nech prídu na príčinu aby si do tretice našla čím skôr // a v zdraví vinosila svoje bábätko kým ho nebudeš držať šťastná v náručí.

ejuska2586
9. jan 2017

@karmela Ďakujem moja. Musia. Iné si ani nechcem pripúšťať. Verím, že všetko bude dobré. Teraz chcem využiť tie 3 mesiace čakania a dať sa čo najviac dokopy - po fyzickej a psychickej stránke. Aby som bola čo najviac fit, keď to príde. A ja verím, že to príde...

karmela
9. jan 2017

@ejuska2586 určite to príde uvidis si silná žena a budeš sa tešiť z vlastného bábätka 😘

luta13
9. jan 2017

@zymga krasna fotka zo 4.1...Uzivaj tehulkovanie, je to nadhera vsetko 😉

karmela
9. jan 2017

@chuchu86 tak nech sa ti čím skôr spustí a potom sa možte snažiť 😉

luta13
9. jan 2017

@paula2011 tak fajn, ked nie si tehu...Ak si tehu byt nechcela, mozes byt zatial spokojna 😉

marsellinpir
9. jan 2017

Baby už si asi namyšľam že tam vidím dušika ? Že?

sibalka21
9. jan 2017

@marsellinpir bohuzial, ja nic nevidim :-/

luta13
9. jan 2017

@lentilka969 fotka z 5.1. - vidim dusika...Drzim palceky, aby tmavol 😉

marsellinpir
9. jan 2017

@sibalka21 nevadi ja uz len vidim ciarky aj ked tam nie su. Robila som kvoli tomu ze uz asi 2 mesiac mam mrchu iba 2 3 dni aj to take hnedaste spinenie namiesto mrchy

darinkazv
9. jan 2017

@luta13 dakujem zo ❤ testik z 2.1. a prve foto nasej fazulky.Podla PM som 3.1. bola 6tt+2,ale podla sona 5tt+5.Dr.povedal,ze taka odchylka je este vporiadku.Dalsie sono nas caka 16.1.,ci uz bude srdiecko.Drz nam prosim palce,nech vidime srdiecko krasne bit. 😉

luta13
9. jan 2017

@pozitivka fotka testu zo 6.1. - ja osobne vidim krasne // a tehotenstvo na obzore!...Uz len potvrdit u Dr...Drzim palceky...Aj ked si v soku, verim, ze sa potichucky tesis 😉...Daj nam potom sem vediet, ked budes mat vysledky od Dr...🙂

sinqopa
9. jan 2017

Ďakujem, baby. Uvidíme, či bude silnieť, skúsim o pár dní znovu ;)

luta13
9. jan 2017

@jjuulliisskkaa fotka zo 7.1. doobeda - vidim slabucku druhu ruzovu ciarku na vrchnej fotke vidiet najviac 😉...Drzim palceky, aby tmavla 🙂...Ten hnedy dlhotvajuci vytok mohol byt sposobeny aj "kvalitnym" uhniezdovanim...Ak si tehu, tak drobcek si asi upratoval vo svojom novom domceku...Verim, ze si tehu 😀

butterfly333
9. jan 2017

@darinkazv krasne gratulujeeem

luta13
9. jan 2017

@sofinkaviktorka fotky zo 7.1...vidim dusika jemnulinkeho...Takze zas davku trpezlivosti Ti prajem a testuj o 2-3 dni...Drzim palceky, nech // silneju 😉

luta13
9. jan 2017

@darinkazv Neboj moja a nestresuj uz prosim Ta...Testy mas ukazkove, fotecka zo sona nadherna, Hcg rastie a drobcek si spokojne odpociva v Tvojom brusenku a bude az kym nebude z neho riadny chlap 😉...Manzel nech si vas hycka 😉...No na najblizsom sone uz bude vidiet dufam ❤...Je to podobne na dany tyzden u kazdej zeny - myslim si...No tak, ci onak teste sa a uzivaj tehulkovanie 🤰😘

heryteri
9. jan 2017

@ejuska2586
Ja som si az neskor vsimla,ze hore vyssie sa Ta to uz niekto pytal😊 Tak to je super,ze si sa odhodla trosku vypnut pri behu,urcite je to krok vpred😉 A po psychickej stranke myslim,ze to je len otazka casu,je to pochopitelne. Som strasne zvedava na vysledky tych vysetreni,prosim informuj nas ak to uznas za vhodne,urcite sme viacere zvedave😉 Drzim siiilno palce,neboj najde sa pricina,odstrani sa a bude vytuzene babä,hlavu hore!

darinkazv
9. jan 2017

@butterfly333 dakujem

@luta13 dakujem.tak ja som uz raz taky stresak.ukludnim sa az po porode. ☺ ale tehu si uzivame.manzel si nas hycka,rozmaznava.tesi sa strasne.vsak je to pre neho vytuzene po 16tich rokoch. ☺

luta13
9. jan 2017

@patkaamirko Prepac, no ta Tvoja svokra je asi vazne chora, trepat take blbe reci buducej tehulke a mamicke...By som ju vobec nepocuvala a tehotenstvo by som jej oznamila az v druhej polke, alebo koncom druheho trimestra - nech ju potom slak trafi!...Ako moze nejaka zena povedat inej zene, ze potrati atd...Ved to je chore...Nebudem to tu uz riesit, len ma to nasralo - to je vsetko...Lutujem ju, je duchom velmi slaba a neprajna osoba ☹

luta13
9. jan 2017

@darinkazv viem moja ze je to pre neho prve babätko, o to krajsie to vsetko je 😘

patkaamirko
9. jan 2017

@luta13 ja viem ze je to blbé..A to mi dokonca vravela odvtedy, ako som začala spinit tiež tskto isto ako toto tehu..Vtedy mi volala keď som bola v nemocnici že ona vie že to tak dopadne..Tak ja plná nádeje celá utrapena, a ona má takto " povzbudila " ... Potom o 3 či 4 týždne na to som naozaj potratila.

patkaamirko
9. jan 2017

@karmela Ach Ďakujem moja 🙂 neviem sa dočkať
, len pevne dúfam že srdiečko bude bit, inak tam asi skolabujem už..Spať nebudem určite, nedá mi to 😃 počítam si hodiny, no ktovie kedy mi povedia aby som prišla, ráno tam budem volať a možno povedia aby som prišla o jednej..skúsime vybaviť skôr alebo muž ide o druhej do práce...

luta13
9. jan 2017

@lilianna1xs Verim, ze Tvoj snik o dievcatku sa splni 😉...Prajem Ti to z celeho ❤...A tie jemnucke pohyby potichucky zavidim, je to uzasne - zacinaju zazracne dni pohybov, uzivaj naplno 🤰😘😀

luta13
9. jan 2017

@karmela aj Tvojej rodinke Stastny novy rocik a co najskor // na testiku Ti prajem...Boh Ta zehnaj! 😘

luta13
9. jan 2017

@sinqopa vidim slabsiu druhu /...Testuj za 2 dni znova z ranneho 😉...Drzim palceky 🙂

luta13
9. jan 2017

@marsellinpir vidim minidusika, testuj zas o 2-3 dni 🙂...No tento test je trosku divny, ma neuplnu kontrolnu ciarku...Drzim silno palceky 😉

karmela
9. jan 2017

@patkaamirko teš sa určite bude srdiečko biť ver v to😉 Ale aj chápem tvoj strach a neistotu,len ver tomu drobcekovi že sa v tebe pekne zabývalo a uvidíte sa pri pôrode 😍Držím palce zajtra budú dobre správy 😉Aj fotecka pekná

karmela
9. jan 2017

@marsellinpir niečo sa mi tam marí slabulinké