icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lentilka969
10. jan 2017

Ahojte baby :D som 10dpo 🙂 prosím vás vidíte niečo , lebo ja už z tých testov oslepnem :D

lentilka969
10. jan 2017
korytkaja
10. jan 2017

@lentilka969 ja nevidim nič :( skus o dva dni, držím palce 🙂

judithh
10. jan 2017

Ahojte baby, od vianoc mám celodenne pretrvávajúce nevoľnosti a tak som si včera urobila tehotenský test, mám síce 2 týždne do MS, no nedalo mi to. Hneď po urobení testu sa na ňom ukázal úplne badateľný duch, po asi 3 min v strede stmavol...avšak nie rovnomerne ale len stred prúžku... Čo si o tom myslíte? stalo sa vám to?

janinka1101
10. jan 2017

Nevidno a podľa mňa je ešte skoro. Pár dní počkaj a ak nevydržíš tak chod k lekárke. 😉 Hcg ukáže.

janinka1101
10. jan 2017

@lentilka969 Nevidno a podľa mňa je ešte skoro. Pár dní počkaj a ak nevydržíš tak chod k lekárke. 😉 Hcg ukáže.

kchan
10. jan 2017

@judithh toto sa mi ako čiarka ani duch nezdá. Lebo testovacia čiarka by mala byť pod písmenom T tak ako je kontrolná čiarka pod písmenom C. Opravte ma baby ak sa mýlim...
To ale neznamená že nemôžeš byť tehu, skús zas zajtra ráno, držím palce 😉

kchan
10. jan 2017

@lentilka969 pri veľkej predstavivosti tam niečo vidím, ale 10dpo môže byť na testovanie skoro. Skús o pár dni, a možno sa ti ten pravý duch ukáže 😉

judithh
10. jan 2017

@kchan Ďakujem za odpoveď 🙂 som z toho trošku nervózna a neviem čo si o tom teste myslieť 🙂 dnes idem k lekárke tak uvidím čo mi povie 🙂 ide o to že ten duch bol na tom mieste pod T ako má byť no potom sa tak zvláštne rozplynul do toho fliačiku a ostal po ňom na tom "správnom mieste" len jemnučký obrys :/

luta13
10. jan 2017

@lentilka969 v noci si mi pisala...na fotke vidim stale slabeho dusika, no testuj az v den meskajucej MS 😉...Ak nevydrzis, tak za 2 dni, skor nie...Velmi Ti drzim palceky...Boh Ta zehnaj!

luta13
10. jan 2017

@nita216 Tvoj testik nie je dusik, ale krasne //...Gratulujem a ked Dr.potvrdi, uzivaj tehulkovanie 😉...Vela zdravicka obom prajem 😘

lentilka969
10. jan 2017

Ďakujem však práve , že asi aj skoro ... Pri predchádzajúcom tehotenstve , mi vyšiel už týždeň aj viac pred termínom ms , tak skúšam teraz 🙂 nooo a predtým to nedopadlo dobre , lebo nič nesedelo ani veľkosť ani dátum ani prvý pozitívny test ...Takže hádam teraz bude všetko ok 🙂 verím že sa objaví

kchan
10. jan 2017

@kotatko1232 moja, testovať 5-6 dní pred ms je ako ísť sa sánkovať keď je vonku blato... nechcem sa ťa dotknúť, no možno keby si na to menej tlačila a porozprávala sa s mužom že po bábätku naozaj túžiš zmenil by názor a šiel by do toho naplno. Takto ja naozaj neviem z čoho chceš otehotnieť- z tých pár kvapôčiek lásky pred ejakuatom? Sledujem ťa už od leta, a keby tie kvapky lásky naozaj fungovali u každej, tak každá druhá žena behá po svete s bruškom. Netráp sama seba týmto nezmyselným testovaním mesiac čo mesiac, ale radšej svoju snahu vynaložených na presvedčenie svojho muža.

luta13
10. jan 2017

@judithh vazne, druha / by mala byt pod pismenom "T", takze myslim, ze chybny test, ale verim, ze dalsi testik ukaze krasne //...Testuj zajtra z ranneho 😉...Hod nam sem potom foto, nech sa mozeme tesit s Tebou 😀

kchan
10. jan 2017

@judithh lekárka ti viac povie, ale je možné že tiež ešte nebude ani na sone nič vidieť, ale možno keď testneš o pár dni bude tam duch ktorý nám oči vybije 😉

nivea777
10. jan 2017

@judithh chybný test..

judithh
10. jan 2017

skúsim to o pár dní a dám vám vedieť 🙂 ďakujem ;)

kotatko1232
10. jan 2017

@kchan ja na kvapky lasky neverim.

kchan
10. jan 2017

@kotatko1232 potom sa teda na čo prosím ťa spoliehaš? Tvoj muž ďalšie dieťa nechce, ale ty každý mesiac pridávaš testiky a máš plno tehu príznakov. A ja fakt nechápem z čoho. Nie som si istá ale o kvapkách lásky si aj sama písala v starej diskusii. Ak tvoj muž medzičasom zmenil názor a o bábätko sa pokúša SPOLU S TEBOU, tak sa za moju správu ospravedlňujem.

kotatko1232
10. jan 2017

@kchan NERIES MA PROSIM TA.

nita216
10. jan 2017

@luta13 dakujem a na dr. este pockam aby uz bolo nieco aj vidno takze za tych 2-3 tyzdnov

kchan
10. jan 2017

😎

kotatko1232
10. jan 2017

@kchan pozri tento 😂

mary333
10. jan 2017

@nita216 ahoj tu je test z dnešného rana. Asi to nebude pozitívne. Ten prvý test bol zrejme kanalik 😊

kotatko1232
10. jan 2017

@mary333 JE TAM SLABI DUSIK

mary333
10. jan 2017

@kotatko1232 MS mam dostať v nedelu. uvidim ci pride, ked nie skusim urobit test. Teraz sa to neoplati, slabo vidiet 🙂

kotatko1232
10. jan 2017

@mary333 ja tak isto by som mala dostat v Nedelu.😉

patkaamirko
10. jan 2017

@luta13 Ahoj, ale pokúšala som sa zaspať, nedalo sa mi ... hehe tak však čo chceš mama on potrebuje veľa priestoru 😃 kúp si matrac 😃😃😍😍

patkaamirko
10. jan 2017

Ďakujem za srdiečka so správami 😍😍😍😍😍😍potešilo má aspoň to keď už nie to Sono :( volali sme tam a recepčná sa nám ospravedlňovala že áno sľúbila na dnes ale že má nové informácie a že gynekolog tam bude až vo februári ...Takže som nasrata s prepáčením ako pes! 16.decembra od nás zobrala 130 libier, čo mi mala spraviť komplet vyšetrenia s cytologiou, nespravila nic iba sono kde nevidela ani bábo takže mi tehu ani nepotvrdila.Sľúbila že mám prísť o týždeň že dá progesteron a vyšetrí má, no prišla som tam a ona už mala dovolenku a má ju až doteraz !🙄 29.decembra som mala Sono ale v nemocnici zadarmo podotýkam a az tam mi potvrdili že bábo tam je a že som tehu..A ako na nervy sme zistili teraz že je aj v meste privátne sono, za 99 libier, lenže bez konzultácie atď...takže ma tam muž bookne na sobotu 🙂 takže budem vedieť na čom som až V sobotu 😲 ja sa zblaaaznim, skúsime zavolať ešte na to Sono v nemocnici, ale to pochybujem..To oni robia len na základe niečoho..keby idem na pohotovosť že krvácam alebo tak..aach 🙁 Ale som sa vám vyžalovala 😍😍😍
Ďakujem za tie srdiečka so správou, neskutočne má to potešilo 🙂

korytkaja
10. jan 2017

@patkaamirko Pati mimčo je určite v poriadku a je mu dobre, a užíva si že maminka nie je v strese 🙂 ❤