Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@korytkaja Ďakujem za povzbudivé slová 😍 tak ja pevne verím že je poriadku,no vieš istota je istota..Po tom krvácaní ako to odznelo som chcela mať Sono aby som mala pokoj na duši že je živé to moje mláďatko ❤❤ Lebo najviac trpím keď si spomeniem ako to bolo predtým..Tiež krvacanie prestalo, no bábo vo mne už nežilo a prestalo sa vývyjat :( Tak preto chcem ako divá to Sono 🙂 Psychická pohoda je pre bábo to najviac, no takto nie som v 100% pohode...
@patkaamirko skus teda dako este zohnat niekoho na to sono 🙂 nech si vo vacsom klude🙂 verim v to ze je zdrave a uvidis kym bude najblizsie sono ma cas este kusok podrast a aspon ho budes lepsie vidiet 🙂)😍
@korytkaja skúsim, no už je dosť veľa hodín a pokiaľ sa dostanem niekam tak to muž nestihne do práce... Áno presne to isté som si aj ja povedala 🙂 že bude väčšie a aj fotka bude krajšia 😍
chceme ísť aj na 4D scan, stojí len 120 libier, ale to pôjdeme keď budem viac tehotná 😄 dnes už toho nič nebude, tak až V sobotu zrejme, 🙄
@patkaamirko to vydrzis 🙂 ubehne to ako voda 🙂 ja mam az v pondelok sono, neviem sa dockat 🙂 v sobotu daj vediet potom 🙂 budem na teba mysliet 🙂
@patkaamirko Všetko bude v poriadku, neboj. Verím, že ste obaja v poriadku. Potom daj v sobotu vedieť. Myslím na Vás.
@ejuska2586 Ďakujem 😘 dám vedieť dám 🙂 možno estw dnes 😃 volali sme na sono v nemocnici,tam nám povedali že musí nás tam niekto poslať, tak ideme na pohotovosť, povieme pravdu, že má boli veľmi brucho, trochu prikraslim lebo tu uk musí človek preháňať a pošlú má na Sono...tak možno bude dnes Sono možno zajtra 🙂 dám vedieť 🙂
@korytkaja nooo možno ešte dnes 😉 uvidíme.. Ale Ďakujem 😘
@patkaamirko potom hned dat vediet 🙂
@mojezlate ano vidno dusika,gratulujem😉
@mojezlate ano;)
@eleonora2705 ďakujem ale ešte sa bojim tesit lebo uz vyše dvoch rokov sa nam nedarilo a bojim sa ci to neni len falosny dusik
@patkaamirko ze matrac!...haha...sa tu sulam 😂 ...No on ma vytlaci z manzelskej postele a ja si budem na matraci lezat, co??? ...haha 😂😂😂
@mary333
@kotatko1232 dievcata, obom vam drzim palceky na nedelu, aby MS uz neprisla...Aspon nie najblizsich 9 mesiacov 😉🤰😅
@patkaamirko Ach moja tak teba tam pekne naťahujú ale neboj všetko zle je na niečo dobre.To sú lekári že si objednajú pacientku vezmú Love a potom dovolenka a seru na všetko..Neboj verím že je tvoje bábätko ok a pekne v tebe rastie 😊
@karmela Dakujem moja za krasne prianie a za pozehnanie, no beriem HAK - minipilule teraz a nemam od Juna vobec MS ...Som 15 mes. po SC a potrebujem este dlhsi cas na zotavenie maternice a aj tak ju mam uz dost oslabenu a dalsie babo mi nie je odporucane, no keby som predsalen chcela, tak sa do toho urcite pustim na 100% - este je skoro zatial, ak by malo byt tretie, tak skor ako za 5 rokov nie 🙂...No ja uz Tebe prajem nech mas na testiku cim skor //!!! Boh Ta zehnaj 😉
@mojezlate Vyzera to na 2 ciarku. Drzim palce, nech silnie...
@luta13 zlatko aj ja ďakujem 😘 Ty kojis malého však tak preto asi nemáš este ms? Prečo tretie neodporúčajú ? Ci sekciou sa niečo stalo? No verím že tento rok tie // dám aj ja a aj v zdraví vinosim aj porodim druhé uz teraz milovane..
Áno súhlasím je dosť široká na kanalik u @mojezlate tak držím palčeky nech zajtra pridá viditeľnejšiu druhu ciarocku 😊 A tebe zlatko želám este jedno bábätko ci uz za 5r hlavne nech ste zdraví a štastný 😘

@mary333 skus pockat do ms!az vtedy testuj!bo takto cakas ze uz tam uvidis // a zbytocne sa sklames mozno ked si urobis v den ms uz budu pekne //