Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mojezlate presne som si myslela .Nechcem ti kaziť radosť ale toto isté som mala ja teraz posledný cyklus..Dávala som to aj tu..A bol to kanálik,v deň keď mi to tam bolo vidieť,som dostala ms a bola som aj na krv a HCG bolo 0,00 takže žiadna šanca na ducha nebola ..Bol to kanálik žiaľ 😐
Potrebujem poradit.... som tehotna a mam menzes.. :( :'( ...Ale este len mesiac som v tom... Nic sa mi nestane??
@korytkaja
@karmela
Ale teraz som prišla z pohotovosti, Išla s tam, povedala som že mám bolesti atď. .trochu prikraslila, poslali má čakať na doktora...zabudli na mňa !!!!! Tak som čakala 5 hodín či koľko..Nakoniec som sa zobrala, recepcii vynadala, a odišla preč.Tak za mnou utekali že sorry to jedna sestrička mi dochomolila meno a že už idem na rad..Zobrali mi moč, nejaké vyteri z nosa a so slabín..merali tlak, horúčku..jedna sestrička sa snažila zobrať krv !! Toto počúvajte ženy 😃 celý život mám problém, že mi nevedia nájsť žily..A keď nejakú nájdu tak praskne..Doriadila mi obe ruky a nakoniec žiadnu krv radšej nezobrala bo mi zo žil ani nešla 😂😂😂 pozreli krcok, sestra doktorke nepriniesla svetlo - tu lampu,tak si doktorka do mojej šušky svietila tým svietiacim perom hahaha aaach smejem sa doteraz 😂😂😂😂 krcok vraj vyzerá byť zavrety, v piatok ráno mám Sono..Takže okrem toho že mi doriadili ruky sa snažili o mňa postarať dobre a aj Sono mi hneď zabezpečili..Až na to že teraz spinim po tej kačici čo do mňa otvorila 😂😂😂😂
@tinabalogova Ak si v tom len mesiac, znamena to, ze ti len teraz niekedy meskala MS? Ak ano, tak ide pravdepodobne o biochem. tehu.... Treba zajst k lekarovi
@patkaamirko ten deň čo si mala pozityvny ovu test tak ten deň ste 2 krát túto Mutu?
@luta13 HeHe no taak vidíš máš doma rovnakého spachtoša ako ja 😂😂 ten našťastie nie celú má vyhodi z postele ale len trup s hlavou 😃😃😃😘
@tinabalogova ešte raz a pomali. Si tehotná, ( pozitívne testy a potvrdenie u dr?) A krvácas?
@sofinkaviktorka nie deň predtým a v deň pozitívneho testu..
Ďakujem mojim strážnym anjelkam, čo mi poposielali srdiečka so správami 😍😍😍😍😍😇😇😇😇 dakujeeeeeemmm potešilo nesmierne veľmi moc ❤❤❤❤❤ až mi slzy vybehli že ako na mňa myslíte, aspoň niekto keď už svokra nie 😃😃
@erickatt Nebola som este u lekara
@tinabalogova tak ide o biochemicke tehotenstvo.... Vajicko sa zle uhniezdilo a neudrzalo sa, tak s meskajucou MS odislo... Ber to ako MS, bohuzial s velkou pravdepodobnostou uz tehotna niesi, mrzi ma to....
Zajtra pojdem do lekara a uistim sa aby som vedela na 100% ale dakujem
@sibalka21 ...ale mne Ms nemeskalo praveze som ju dostala skor
@patkaamirko tak super správy teším sa s tebou a v piatok uvidíš špuntika 😉👶 ja som mala včera sexik trocha som krvácala teraz ešte kus špinim tak dúfam že to bude ok a dáme si teraz asi s tým pokoj 😒v piatok budem držať silno prsty a nedočkavo čakať na správy 😊
@tinabalogova jaaaj, no tak to ber ako normalnu MS
@olylili Taa pre mňa to nie sú až také dobré správy, bo Sono mi nespravili..A Dr. mi povedal že mám rovnaké symptómy alo pred 6 mesiacmi keď som potracala..A čo mi doriadili ruky, revem od bolesti 😢 mám ich len položené a bolia ma veľmi ma bolia..Noo moja tak nekexuj 😃 mmá už ani neviem čo to je 😂😂 Nám povedali že pokiaľ spinim nemám mať sex, no ja akosi nemám od začiatku tehu 🙂 A dobre tak .keby sexujeme tak už dávno potratim..Teraz do piatku čakať hmmm 😨 A či sa vôbec dozviem dobre spravy...
@patkaamirko piatok je tu hneď a budú dobre neboj teraz to pekné dotiahnes 😉 ja sa už tiež nemôžem dočkať dalsieho sona a to si ešte počkám 😀 sú to poriadne nervy 😊
@olylili Áno ano to je riadne na nervy, hlavne keď nemáš istotu
No mňa teraz všetko boli, picha tam dole ti poviem že som riadne vystresovana čo ak mi nejako ublížila ?
@patkaamirko vieš že si z dola ok zatvorena už sa nedavaj vyšetrovať ja tiež teraz poviem svojmu dr že som po vyšetrení dosť krvácala a už si to neprajem jediné keby to bolo fakt nevyhnutné alebo by so sa zle cítila a sono mi už robí cez brucho tak pohoda
Kočky co budem mať v deviatom mesiaci keď v 9tt uz mam takýto kotlik 😅😅 a to ani moc nepapam 🙂 🙂 mne to bruško tuším rastie každých desať minút 🙂 🙂
@zuzuliena1 Súcitim s tebou, mala som to pri druhom tehu, bola som iba v 8tt, a vyzerala som ako keby som bola v 5, a ked som bola v 6, vyzarala som, akoby som prenášala 😀
Hlavne je, že je mimi a aj mami zdravá 🙂
@olylili Noo vieš ona mi to ani nevedela z istotou povedať. povedlaa že krcok vyzerá twraz inak ako normalne, a že vyzerá byť alo zavretý..Nie už si nedam..Ani muž nedovolí..Tu sa pýtajú vždy pekne aj muža ci súhlasí 🙂
Ja som pri predchádzajúcich tehu nemala bruško az v druhej polovici začalo vykukat ale takéto som mala pri prvom synovi v deviatom mesiaci len taku loptičku 🙂 🙂 a to mal vyše troch kg 🙂 🙂 no s tohoto som normálne prekvapená 🙂 🙂
@zuzuliena1 Ahooj no máš pekný kotlík už 🙂😘 ja mmá tiež, no len tak dole u maternici..vyzerá to ako keby mám riadnu buchtu 😃😃😃😃🙊🙈 To sa ti urovna si myslím, ja som mala dávnejšie také isté a už nemám len teda začína vykukat už akože naozaj ( žiadne len nafúknuté ) ale vyzerá to ako šunky 😃😃 Ešte keď sa zohnem alebo sedím 🙂 ty máš krásne bruško, 😘😘😘 možno máš dve v brušku
@patkaamirko nevedela povedať mne tam strčí prst a povie že som zatvorena to čo ti tam len tak pozerala a hádala či si zatvorena?
@olylili No otvorila má tou neviem ako sa to vola, ja to volám kačica..nemala ani svetlo, kukala tam asi 5 minút 😃😃 A nevedela sa mi riadne vyjadriť..

@alilka znacka je Woman secret