Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@olylili Áno ano beriem magnezium+B6 a ešte vitamíny kyselina listová+ ďalších 19 vitamínov v tom sú .myslím zinok atď... A ešte železo by som mala tento týždeň začať pre bábo
@michaela_kan Gratulujem ☺ je tam ciarka, niet pochýb 😉 užívaj tehulkovanie, pekne do štastneho konca 🙂
Patkaamirko pri druhej som nemusela brat mala som dobrý krvný obraz len teraz mi zistil ze mi trocha chyba železo je dosť ťažké na žalúdok... aj vám to tak blbne keď pisete?
@patkaamirko Ďakujem 🙂 aj ja Ti prajem veľa zdaru 🙂
@olylili Áno mne to volako tiež blbne..neviem prečo. .Noo ja som anemička aj keď nie som tehu takže ja by som mala brat železo..
@michaela_kan toto je môj taký istý mám typ testu 🙂 ja som zatiaľ 11dpo ale asi nič zatiaľ , 3 dní do ms
@lentilka969 no máš pravdu, tu ani ja nič nevidím. Ja som nikdy netestovala skôr ako v deň očakávanej menštruácie.
Patkaamirko no vôbec sa neda písať som nervózna z toho
Ahojte baby... Boli ma strasne pod bruskom a tak isto i prsia co mam robit
@patkaamirko držím palce aby si v piatok uz ozaj to Sono mala a videla drobceka aby si bola kludna mamina 😉
@karmela Ďakujem nooo sme nervózni aj ja aj manžel popravde 🙂 ešte V piatok 13.teho 😃
Ahojte baby mam na vas otazku brala niektora z vas duphaston? A ak ano nezadrzovala sa vas voda v tele? Mne ukazuje o 3 kg viac idkedy beriem tie lieky.
milos- ja som ho brala na úpravu ms aj teraz v tehu a nic pohoda ale som pocula od iných že pribrali každý ho asi inak znáša
@milos32nika21 brala som ho asi 2 mesiace a vobec som nepribrala..az teraz zacinam priberat ked ho uz neberiem
@milos32nika21 Ahoj. Ja som z neho pribrala tiez asi cca 3kg (teda myslim, ze to bolo z neho, ale mohli to byt aj tie moje nepodarene tehotenstva). Ale zas, ber to tak, ze ak ti to pomoze k otehotneniu, cert ber tych par kil navyse. A to ja som macata aj bez toho. Ale babatko mi je momentalne dolezitejsie ako krivky.
@kotatko1232 ten test je zial negativny.
@kotatko1232 Neviem, ci toto je mama test, alebo cemio, ale oba su rovnake a duchuju. Skus inu znacku, najlepsie Dr. Max. Ja nehovorim, ze nie si tehotna, len to, ze tie testy vyzeraju negativne. Testy by mali silniet, ked mas 3 dni za sebou neviditelneho ducha, to nie je ok. Neviem kolko DPO si, ale 12 dpo uz by mohol byt viditelny duch...Drzim palce.
Nieco sa tam risuje sjus o 2 dni
@peppermint tento bol vcerajsi
@peppermint MS mam dostat len v Nedelu.
@peppermint to je GRAVITEST
@kotatko1232 hej, vcerajsi som videla, podla mna je negativny. Aj ten dnesny. Pockaj teda do soboty, alebo nedele a testni vtedy. V nedelu by to malo byt uz jasne 😉 Hej, cemio gravitest, ten duchoval aj mne..zial
Baby nejde mi vas oznacit tak musim takto....jajj po sviatkoch som chcela dat nieco dole ale asi to takto nepojde....brala som inofolic s toho sa mi nezdalo ze by som pribrala ale tento dupaston masaker nechapem aspon keby pomoze a konecne mi pride ms a tie kila asi neriesit ci?

Ahoj.Ďakujem.Aj ja ju tam vidím,len som si nebola istá.Včera som mala dostať menzes.Teda ako počítam je to cca 16ty deň po ovulácii.