icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lenka6309
12. jan 2017

Mám 2 dni pred MS.
Prsia ma pália alebo svrbia neviem to opísať.
A mám nevoľnosti.
Mala som to pri 2hom synovi tak ma to donútilo urobiť test.
No neviem či sa podarilo či tam niečo je.

kudusko
12. jan 2017

@lenka6309 hovorim ze sa mi tam nieco mari ale ked nevies kolko si dpo tak musis len cakat ale kedze tam nieco vidim tak max 2-3 dni a musi tamnaskocit slaba ruzova ciarocka t.j. duch 🙂

karmela
12. jan 2017

@milosnika kilá teraz nerieš aj ja som fajna teraz začala som priberať po lete..A teraz to raz zhodím raz naberiem..Ale drastické diéty teraz vylucujem keďže mám plodne obdobie.😛 ked tak zhodis kila po pôrode..

karmela
12. jan 2017

@milos32nika21 to malo byt pre tebe joooj na nervy stym MK uz niekedy ako to nefunguje

ejuska2586
12. jan 2017

@milos32nika21 Presne, ako ti pise karmela - kila teraz neries. Zhodis po porode. Hlavne, aby si bola zdrava a v zdravi donosila, ked sa podari otehotniet. Potom budeme mat novu temu - chudnutie po porode 🙂

lenka6309
12. jan 2017

Ešte 1😆😆 takto môže to byť tehu?😆

miriamn76
12. jan 2017

@lenka6309 ja som na tychto testoch mala viditelnejsie druhe ciarky a tehu to nebolo. Prajem aby to u teba bolo tehu☺no skus radsej iny test

lenka6309
12. jan 2017

Ďakujem uvidíme testnem o pár dní či silnie ;)

karmela
12. jan 2017

@ejuska2586 presne tak potom bude téma ako schudnúť😁Hlavne nech otehu a zdravo tehulkujeme až do pôrodu 😉 A poradíme zdravé detičky😍 ja som pri malej šla rodiť ako 103kg preklapsia 😝 Ale hlavne že sme obe zdravé po roku všetko išlo dole ja som brázdila kilometre s malou v kociari peši 😁 Veľmi rada nato spomínam

ejuska2586
12. jan 2017

@karmela Veď to, že schudnúť sa dá vždy, len treba chcieť. Ale teraz mi je prvoradé mať zdravé dieťa. Tak snáď sa toho tehuľkovania - hlavne zdravého a prosperujúceho - čoskoro dočkáme.

kudusko
12. jan 2017

@lenka6309 môže držím palce aby bolo🙌🙆

karmela
12. jan 2017

@ejuska2586 určite sa dočkáme a porodime zdravé deturence😍 Tebe prajem nech sa zadarí hneď a uz úspešne celých 9 mes.Kým neporodis svoje drobcatko

patkaamirko
12. jan 2017

Zenulky drahé 🙂🤗 Dnes som veľmi napätá zo zajtrajšieho sona, ale snažím sa robiť niečo iné aby som tak nemyslela na to a zbytočne sa nestresovala 🙂 Po pár dňoch, som sa pozrela na seba do zrkadla, a okrem toho že u nás začalo snežiť, čo dúfam aj sneh pár dní vydrží, som sa neskutočne potešila aj môjmu brušku, skoro som odpadla ed to videla, lebo vidím, že to nemám už iba nafuknute, ale na fotke čo prikladám, som si stiahla pyžamo tak, aby bolo vidieť riadne od maternice 😍😍😍 dobre že mi pyžamo nepadlo počas fotenie 😂😇🤗 Taak čo myslíte ? Je to pohode ? To naozaj môžem mat takého bruško na začiatku10tt ?? 🤔 stále tomu nemôžem uveriť, som hotová z toho ako mi maternica rastie, a aká je tvrdá 🙄keď si nahmatam... 😇😇😇 nehnevajte sa na mňa, ja som potrebovala sa s niekým podeliť o moju radosť, veď ste také zlaté takí anjelikovia ❤❤❤❤❤

ejuska2586
12. jan 2017

@karmela Hned nie. Cakame teraz tie 3 mesiace. Zatial si dam spravit vsetky potrebne vysetrenia.

ikonica
12. jan 2017

patka dzim paluchy... ja idem tiez na prve sono zajtra... ked som bola pred vianocami, tak este nebolo nic vidiet.. to mi este nemeskala ms, ale sla som, kedze som si nasla //... aspon mi dal doktor duphaston a kys. listovu... takze som tiez zvedava co bude... mala by som byt podla aplikacie 7+2 zajtra, tak dufam ze bude uz aj ❤

ejuska2586
12. jan 2017

@patkaamirko Krasne brusenko. Urcite je vsetko v poriadku, neboj sa. Drobciatku sa u Teba evidentne dari. A to, co sa stalo predtym, sa uz stat nemusi. A ani nestane. Mysli pozitivne! Ja som tiez pozitivna a verim, ze o 3 mesiace Vam sem opat dam testik s krasnymi // a ze donosim do uspesneho konca. Zajtra cakam info.❤

patkaamirko
12. jan 2017

@ikonica Ďakujem 🙂 Aj ja tebe držím palce, a neboj, určitetam už bude srdiečko 😘 ja som bola 7+1tt a bolo krasne srdiečko ❤ daj vedieť zajtra ;)

patkaamirko
12. jan 2017

@ejuska2586 Ďakujem moja 😍😍 Verím že máš pravdu a ja uvidím zajtra srdiečko bijuce a ručičky a nožičky 🤗😇😇 A Tebe držím veľmi silno palce, o 3 mesiace budeš znovu tehulka, tentoraz už do úspešného konca, verím tomu ! 🙂 Jasné dám vediet 🙂

patkaamirko
12. jan 2017

Ďakujem veľmi pekne za srdiečko so správou 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

lulila20
12. jan 2017

@ejuska2586 ahoj.no dnes zase zle ale nechapem preco iba vecer......skusila som chlieb papat aaa cosi uz som behala to dat von.blee
No tak to som zvedava co doky povie 😀

butterfly333
12. jan 2017

Baby mne nejde označovat mena ked chcem komentovat aj vam to robí??

butterfly333
12. jan 2017

patkaamirko moja nadherné bruško prajem všetko dobré.😘

patkaamirko
12. jan 2017

@butterfly333 Ďakujem moja 😍
A áno robí to aj mne, nervy mam na to 😃

kotatko1232
12. jan 2017

@butterfly333
daj si iba zavinac a meno a oznaci to same 🙂

butterfly333
12. jan 2017

@patkaamirko ja že len mne to blbne.A ako sa cítiš??🤰

butterfly333
12. jan 2017

@kotatko1232 moja a ty ako aj sa cítiš tehu?už ti mešká??nečítala som to tu kedže som stale v praci nestíham to tu všetko čítat.

kotatko1232
12. jan 2017

@butterfly333 No mne je uz 2 den-vecer.zle..hlava ma boli a aj zvracam ..nic mi nechuti jest.neviem ci to je priznak ale je to tak..
aj mam biely vytok,a prsia bolia..
cize uvidime ci to budu tehulkove priznaky alebo nie..beriem stale Duphaston cize ms nedostanem .v nedelu by mala dojst a v pondelok idem na tu krv ku gynek..
a chcem sa opytat to mi za aky cas povie ci som tehulka alebo nie...
si myslis ze mi bude robit aj Sono??asi este nebude nic vidiet nie?

butterfly333
12. jan 2017

no to určite nebude nič vidiet iba a vysoko sliznicu čo može znamenat tehu alebo bližiacu sa ms.Tak mooc držím palce aby to bolo tehu.Ja som 6dpo 23dc no nič mi neostava len počkat čo bude.

kotatko1232
12. jan 2017

@butterffly333 to budem uz v 5tt..tu sliznicu viem 🙂
preto som zvedava....
a boli ste spravny cas na spravnom mieste??ak ano tak drzim palceky aby bolo👶

patkaamirko
12. jan 2017

@butterfly333 Ale dobre celkom Ďakujem, asi cca hodinu dozadu som sa povracala 😖😖 Och A ty ? 🙂