icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

butterfly333
12. jan 2017

@kotatko1232 prave že sme boli no.či sa zadarilo neviem no pevne verím.že sa tento rok zadarí. Moj graf

butterfly333
12. jan 2017

@patkaamirko no ja sa citim faj akurat ma bolia kríže a ked pridem z prace mam uplne červene vrele líca a je mi zima to mám tento tyzden neviem no chora niesom no čo som spozorova tak ma bolia prsia po bokoch už asi 4-5dní čo mna nikdy neboleli nikdy len den pred ms tiez po bokoch to som už vedela že ide ms no to len tak po bokoch bolí ked ich chytím možno to nič neznamená no je mi to divne lebo už sa snažíme už to bude skoro 3roky a nikdy som to takto po ovu necitila. Aj ked sa teraz nezadari tak verim že tento rok ano a ak nie do decembra tak už to stopnem a kašlem už nato. Tak davam tomu rok.

chuchu86
12. jan 2017

Butterfly333- presne ako píšeš,prest prestalas som merať by, prestala som si robiť ovu testy.
Necham to na nahodu.
Či.

kotatko1232
12. jan 2017

@butterfly33 no graf je peknyyy.tie prsia ma tiez bolia a aj bradaky na dotyk..

butterfly333
12. jan 2017

chuch86 to som si aj ja povedala že žiadne ovu testy bt a potom som nevedela kedy a či bola ovu. Tak som si kupila zas ovu testy.😄

butterfly333
12. jan 2017

kotatko1232 no nemyslim že by sa mohlo podarit aj ked mi to vrta v hlave lebo nikdy ma neboleli tak mi je to divne. No ved počkam a uvidím. No a ešte jedna záhada ja vždy v čase ovu špiním jeden den trocha krvy či ružovy vytok to mam od kedy sa snažíme to mám každy mesiac cez ovu no tento mesiac vobec nič žiadne ovu špinenie.

zuzuliena1
12. jan 2017

Ja som desať mesiacov sa sledovala ako blba a nič s toho 🙂 a ked som prestala o dva mesiace som bola tehu 🙂 psychika roby hrozne veľa aj ked sa to

zuzuliena1
12. jan 2017

Nezda

sofinkaviktorka
12. jan 2017

Baby nechápem teraz som si spravila test.a pozrite sa.prišla mi ms ale nedalo mi to

sibalka21
12. jan 2017

Nechcem sa ta dotknut, ale tak ciarka je hore taka rozmazana, ze to skor vyzera ako dokreslene s fixkou, ktora sa rozpila.... A je trosku podozrive, ze pred MS si nemala ani naznak ciarky, MS si dostala a aj napriek tomu mas taku silnu ciarku... Ja osobne tomu neverim 🙂

karmela
12. jan 2017

Babule ovu testy robím dlhšie ale tento cyklus mi to skáče jedna radosť chcem radu ci je to normálne ? Tetaz mi takto divne vychádzajú ale snáď bude ok a strafime sa tri dni ficime ako pili 😛

karmela
12. jan 2017

@sofinkaviktorka tak Skus este test a uvidis ako vijde..Možno sa zadarilo uz 😊

karmela
12. jan 2017

@patkaamirko jeeeej zlate brusinko neboj verím že malinke je ok 😉 Zajtra čakáme dobre správy 😉

sofinkaviktorka
12. jan 2017

Skúsim ešte ráno. Tak uvidim

olylili
12. jan 2017

Zajtra začínam 14 tt ako to leti a to je už druhý trimester alebo az od ukončeného týždňa už neviem

patkaamirko
12. jan 2017

@olylili tyyyy kokos 😇 aké bruško máš riadne už 😘😘😘 už si v 2.trimestri

karmela
12. jan 2017

@olylili waaaw pekne bruško na 14tt

patkaamirko
12. jan 2017

@karmela Ďakujem pekne 😍 dám dám ved už sa neviem dočkať,počítam sihodiny už 😄 nevudrziiiim to a zajtra to mám až 11.40 h ..

karmela
12. jan 2017

@patkaamirko neboj dockas sa nech ti to čím skôr zbehne ten čas a hlavne nech ti to Sono spravía aby si mohla kľudne tehulkovat nech si vidíš drobca😉

zuzuliena1
12. jan 2017

Juj krásne brusen🤰🤰ko mas

olylili
12. jan 2017

Karmela-patkaamirko- odfotim sa vám pred pôrodom to ste ešte nevideli😂 torpedo a nič len brucho😀 paaaaaaaaaana tak už druhý trimester ani neviem ako to zletelo teraz sa to začne vliect 😊

sofinkaviktorka
12. jan 2017

Spravila som si ešte jeden A ten takto vyzerá ale stále tam niečo vidím. Vidíte aj vy tam niečo?

sibalka21
12. jan 2017

Hmmm zaujiiimave, na jednom silna ciarka a na druhom ani naznak ducha?? Nic tam nieje, je cisto cisty....

blcha123
12. jan 2017

si robite srandu s tymi testami ???

olylili
12. jan 2017

sofinkaviktorka-uz choď fakt niekam vôbec nie si tým uz zaujimava neviem mas nejaký kompex alebo poruchu? Sa tu niekomu ako vysmievas?Skús okrem gynekológa navštíviť aj iného odborníka👎

meli8412
12. jan 2017

olylili Prečo sofinku urážaš? Nič ti nespravila. Každá z nás túži po mimi a snaží sa...Je to forum duch na teste, tak sem patria testy...

sibalka21
12. jan 2017

@meli8412 a podla teba je normalne dokreslit ciarku na jeden test, pridat ho sem ze waau baby pozrite a o hodinu dat dalsi na ktorom nieje ani len naznak nejakej ciarky? Podla mna to celkom v pohode nieje :-/

olylili
12. jan 2017

meli8412-kto ju uraza???? Ved to je chore co tu non-stop dava snazi sa vysmievat cista ironia

meli8412
12. jan 2017

@sibalka21 Nemáme dokaz, že to spravila, potom prečo by dala dalši test...
máme sa podporiť, už som tu nejaký ten piatok a nie je jediná, ktorá testovala ako blázon...
Ja som tiež 😀 Ked vám to vadí ignorujte.
Áno, doteraz tie baby nechapam, prečo testuju skoršie, ako vynechá ms, pokial neboli na ivf, tak nechapam...A tiež ich nik neuráža...Je to ich vec...

nivea777
12. jan 2017

@meli8412 ja si nezastavam nikoho ale baby maju pravdu.. neviem ci to robi ako vysmech alebo je tak upata na tehu ze jej to trochu ide na hlavicku,sorry za vyraz ale minule riesila pred ms tehu testy ze ona vidi ducha,dostala ms tusim aj pocas ms testovala lebo ona ma pocit ze je tehu.. po ms hned testovala ze ona je urcite tehu a pritom ms mala normalnu.. na tych testoch nikdy nic nebolo.. keby aj bola tehotna tak aspon nejaka zmena by bola vidno