Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Babule moje..SOS ..Poraďte mi..Chorá som jak pes,kašlem ako pavian,od druhej rána som hore čo kvôli záchvatu kašľu nemôžem spať..Boli ma celé telo..teplota ide hore 37,8..Hlava mi ide prasknúť..😥😥😥 som asi 1dpo a bojím sa niečo vôbec vziať..Ale bez liekov to najskor ,"nestojím"..Prosím poraďte mi niečo..😔
@alilka od kašľa môžes stodal alebo - babský recept - ak máš bravčovú masť, natri si hrudník, prilož na tú masť igelitový sáčok a na sáčok ešte uterák aby si to mala v teple. Malá mala taký kašeľ minulý týždeň a zabralo - za dva dni bolo po kašli a aj mne to zabralo keď som bola chorá. Teplotu ak budeš mať nad 38 tak si daj paralen, ten môže aj tehotná aj kojaca žena. Ja som ale teplotu do 38,5 nezrážala nijako, len si ľahni a pi veľa tekutín. Ak ťa bolí hrdlo, môžeš si dať také cukríky na cmúľanie - septilen sa to tuším volá - stŕpne ti hrdlo a nebudeš cítiť bolesť. Tiež to môžu aj kojace aj tehotné ženy.
@patkaamirko dneska na teba strašne moc myslim 😉
@alilka ahoj, možes 500 mg paralen, kloktať soľný roztok na hrdlo, veľa tekutín (to už asi vieš), morskú soľ do nosa, možeš sa naparovať, možeš Stodal na kašeľ (mne celkom pomáha). Ale zatiaľ sa netreba báť ani ničoho silnejšieho, ja som bola pri prvom dieťati tiež chorá, brala som kvapky do nosa, na kašeľ. A o dva týždne som zistila, že som tehu. Gynekologička povedala, že takto vo veľmi rannom štádiu je to v pohode.
@ alilka nie som zástanca antibiotík ale pokiaľ ešte niesi tehotná - si spomínala, že si len jeden deň po ovulke - tak by to nemal byť problém. len rátaj s tým, že antibiotiká ti začnú zaberať najskôr na tretí deň. Chce to len oddych, ľahni si, nenamáhaj sa a uvidíš, že ti to prejde 🙂 Ja som mala minulý týždeň teploty 38,5 a dusivý kašeľ a dostala som sa z toho za tri dni 🙂 skús tie zábaly, aj mne to robila babka, keď som bola malá a keď som pred dvomi rokmi ochorela a bola som tehotná, nemohla som si dovoliť dávať ATB, tak som ich skúsila - popravde, neverila som tomu moc ale fakt mi to pomohlo.
@partaamirko na tvoj ultrazvuk caka pol kona.. Napinaveeee...
@partaamirko Viem, že to máš až okolo 11tej, ale potom sa určite ozvi. Čakáme tu 🙂
@kotatko1232 Dnes si neskusala dalsi test, ci ti ciarka tmavne? 🙂
Sofinkaviktorka- skús zájsť za dokim, povedz mu že jeden test ukázal pekne čiarky a na druhom nebolo nič.
Zoberie krv a budeš vedieť na čom si.
Možno ti vypíše nejaké tabletky Možno ti vypíše nejaké Možno ti vypíše Možno MožnoMozMožno ti vypisevypíše nejajenejaké tabletjytabletky
M
Možno ti vypíše nejaké tabletky .
Kolko sa snažíte?
@ejuska2586
@korytkaja
@erickatt
Ďakujem veľmi pekne že ba mňa myslíte , vážim si to ❤💗 uff ešte len 8:12 hod. Do 11:40 ďaleko 😄 som celá napätá, muž mi ráno povedal že mal strašne sny..vraj na Sone nič nebolo 😵 Budeme musieť ísť skôr, lebo tu zázrakom sneží, a veľká fujavica..tešíme sa aj snehu koli malému, aspoň 1.krat v živote spozná sneh 🙂 no počasie od 14:00 ukazovalo, že slnko 🙄 Tak isto sa to všetko roztopí. ... Tak zienky moje, idem sa ja pripraviť, od pol 6 som nevedela spať, som taká napätá, srdce mi ide vyskočiť.. pekný deň Vám prajem, Keď prídeme dam Vám vedieť, ale ešte pôjdeme určite von, pokiaľ sneží,aby si aký užil, a z mesta to bude trvať dlhšie, ( normálne je to 40 minút ) A keď je sneh idú ako slimaci 🙄 A ak mi dajú fotku, určite prihodím 😘😘😘😘😘😘💋💕💖
@butterfly333 nooo takto ako si to opísala, som.som.sa cítila ja po ovu , a pozri už som v 10tt 🤗😇 Držím ti moc moc moc palce, nech sa zadarilo, a kedy chceš testnut ?
Ahojte potrebujem radu 6.1 sme mali s manzelom nechraneny styk v ten den mi aj skoncil menzes takze som si bola ista ze nemozem otehotniet kedze som nemala plodne dni lenze 9.1 som mala nezapachajuci leptavy vytok a bolelo ma podbrusko ako na ovulaciu mohli tie spermie prezit 3 dni? Otehotnela ste niektora hned po skonceni menzesu? Vcera ma zacali boliet krize a vajecniky a dnes rano slaboruzovy vytok je mozne ze sa uhniezduje vajicko? Ak sa uhniezduje kedy mizem robit test dakujem vam za odpovede
@ anonymka11 skor mas teraz ovulaciu.... bolesti vajecnikov a ruzovy vytok su priznaky ovulacie... A test az na meskajucu MS... Ale je velmi nepravdepodobne ze by si otehotnela hned po MS, ak mas pravidelnu tak nemozes mat ovulaciu 3 dni po MS... Drzim palce
patkaamirko drzim ti siiiiiiiiilno prsty moja teším sa na fotečku maleho drobceka😊👶👶
Sibalka21 bohuzial velmi mi blbne menstruacia miesto 28 dni ju mavam len 24 dnovy cyklus plus teraz som mala menzes 28.12 a potom znovu 2.1 je to vseliake preto neviem co si mam mysliet ci nahodou to nemoze byt tehotenstvo aj ked tiez si myslim ze je to mala pravdepodobnost
@patkaamirko no bodaj by si mala pravdu. Bt mám stale vysoko aj ked meriam o 3 h skor lebo stavam na rannu. No zatial je od ovu 36,9-37,0 tak a tie prsia čo ma bolia z boku nikdy som to nemala len den pred ms. Dnes som 7dpo no a s testom este počkam.
@ peppermint
tak robila som si ho a uz ho vidiet aj volnym okom..cize postupne tmavne ale aj tak uvidim az u doktora kedze stale mi MS nemeska kedze ma prist az v Nedelu...
@butterfly333 to mam aj ja prsia ma bolia uz skoro 3 tyzden a pobdrusko tak isto.
co pred ms ma to bolievalo cca 3-4 dni pred..ale uvidime nechame sa prekvapit 🙂
butterfly333 drzim ti silno silno paluchy aby uz boli // a bolo to az do uspesneho konca☺
@butterfly333 ooo čo to čo čítam?😁 Držím palce 😉
@matka295 a trosku zaostri
Kočky blbne mi to pisaniepísanie cez mobil nedá sa písať idem na pc

@nivea777 Veľa báb testovalo, videla tam ducha, veľmi túži po mimi. Nehovorím, že musíme ju v tomto podporiť, ale urážať...?