Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 tento rok to dame ☺
@korytkaja velmi ti to zelam a potom sa nam tu pochval s foto... mna to velmi upokojilo, ked som sa dozvedela, ze mimi je tam, kde ma byt a ze zije... lekar povedal "ziva gravidita" len mi neukazal ❤ snad nabuduce ho popytam... inac ja som dnes 7+2 podla apky, podla sestricky 7+1
@butterfly333 noo tebe teplota krásne vystúpila.. 😉 ja som 1dpo bola som dnes na kontrolu tak praskli mi obe vajka 😁 tak už len dúfať že sa zadarilo 😊
Pata kde si tolko moja
@zuzuliena1 ja vkuse refreshujem stranku a cakam radostne spravy o patke. Je nas tu asi vela 🙂
@korytkaja isto bilo, len mi nenatocil monitor tak, aby som to videla aj ja... a ja cela stastna, ze je vse ok som ho o to nepopytala... vsak na dalsej kontrole o mesiac mi ho snad uz ukaze ;) idem 10.2. uz aj na prvy odber a snad mi uz aj knizku da.... to bude cakanie a cakanie :D
Silvi prajem ti to velmi uz si fakt aj ty zasluzis 🙂 My vystavny inventar 🙂
@butterfly333 krajšiu správu tento mesiac by som ani neprečítala ako to že ti to konečne vyšlo! Držím moc palce moja a myslím na teba ! 😘
@korytkaja ja som bola v prvy den meskajucej ms cize skoro, ale bala som za, ci tam bude medzi sviatkami lekar, tak som radsej sla.... no a na sono mi povedal, ze keby nehladal, tak nic nevidi, ale ze sa tam nieco crta.... no a potom mal dllllho volno a az dnes som sa k nemu konecne dostala....
Patkaamirko kde siiiiiiiii uz nas nenapinaj sme nedočkave😀
😈 to su nervyyyyyyy
@kchan jeej zlatícko moje velmi rada by som ta potešila snad sa dočkám toho zázraku. A ty ako sa mi maš ako tehulkuješ??😙😙😙💕💖❤💙
baby mam spravu od lekara... neviete co znamena skratka GS?
@kudusko dakujem moja ale aj ty si to zaslužiš ved už sa tu motame po skupinach skoro 3roky verim že sa nam to zadarí len to chce trpezlivost vieru a pokoru. Vieš čo som spominala moja sesternica 45r by mala v čo chvila porodit na moj tp čo som mala mat ja 8.2 2017. Zo začiatko ma to štvalo že jej v takom veku sa to podarilo no a teraz sa z toho velmi teším a čakame na spravu kedy sa malá narodí. Všetko je tak ako ma byt.Prajem to každej z nás každa ktora potom túži si ho zasluži a bude mat.🤰
Kocky ahojte🙂 minuly vikend som sem pridavala nadejne testy duchove, a dalsi som si robila vcera vecer (sice po piti a jedeni) no bol cisty. Keby som bola tehu, uz by aj na tom poobednom bolo nieco, vsak? :(
@prepac nie teba som chcela oznacit ale odkedy to blbne sa clovek len myli @ikonica to bude gsd to je velkost gestacneho vaku 🙂 poslem link nato https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&...
@butterfly333 no ja verím že tu o pár dní uvidím tvoj testik😍
Ja sa mám dobre, stále unavená a týždeň dozadu nás doktor vystrašil s jednou o dosť vyššou hodnotou ako je norma, ale kontrola mi dopadla dobre ,tak mi straaaašne odľahlo🙏

@miriamn76 dakujem... drzim paluchy aj tebe 🙂