icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ikonica
13. jan 2017

@jjuulliisskkaa skus zajtra rano

zuzuliena1
13. jan 2017

@korytkaja ja tiež som tu každých desať minút a stále nič uz som na nervy s toho však sa bojím normálne jak keby to bola sestra aj sme rovnako tehu

ikonica
13. jan 2017

@salsalady @kudusko dakujem obom

korytkaja
13. jan 2017

@zuzuliena1 verim ze su v poriadku a coskoro tu prida fotecku❤

butterfly333
13. jan 2017

@kchan juuuj moja tak to sim rada že je všetko v poriadku. Ja chodim do prace tahame 6dni v kuse nevladzem no uz aby sa zadarilo lebo aj tu nohu mam operovanu zošrobovanu a dost boli ked musim stat 8h na nohach tak by mi to bolo dobre doma si oddychnut len keby sa zadarilo. No ja si na ten zázrak počkam.

zuzuliena1
13. jan 2017

@korytkaja ja tiež určite je všetko ako ma a zdržali sa na nákupoch a teraz odpočíva ❤

korytkaja
13. jan 2017

@zuzuliena1 uz len cakat na pozitivne spravy 🙂

kchan
13. jan 2017

@butterfly333 no moja to ti verim že to je namáhavé kvoli tej nohe ☹ ja tiež ťaham v robote 12tky ale zatiaľ zvládam i keď som unavená ako kôň. K tomu nám prerabaju výťah, je odstavený na 6týždňov a to slapanie na 6poschodie ma zabíja 😖

ikonica
13. jan 2017

ach hladam hladam ale nenachadzam... mam tu skratku EDD a datum 8/22/2017... to je akoze eventualny delivery day?

patkaamirko
13. jan 2017

Zienky moje ste zlatucke že ste na mňa takto mysleli a písali ste si, dobre ste tipovali, boli sme na nakupoch 😍😍😍 Twraz sme prišli domov 🤗😇😇 Bábätko je v poriadku, máme 25mm, pekne bolo srdiečko, ukázali mi nožičky a ručičky, 💗❤❤❤❤❤ Som tá najšťastnejšia mamička na svete, mám v sebe toľko radosti, že to si neviete ani predstaviť 😄😎😍😍😍Ďakujem že ste na mňa mysleli, mam Vás všetky rada 😍😘😘😘😘 Chcem sa Vás ešte opýtať, ukazovala mi doktorka ešte na Sone ako mu bije srdiečko, ukazovalo také červené a modré farby,čo to bolo ?prosim Vás ?

ikonica
13. jan 2017

@patkaamirko huraaaaaaaaa tesim sa s vamiiiiii

sticker
jjuulliisskkaa
13. jan 2017

Toto je ten vcerajsi podvecerny, asi si len nahovaram ciarky :(

korytkaja
13. jan 2017

@patkaamirko krasny spuntik maly 😍 som rada ze ste v poriadku Pati ❤

butterfly333
13. jan 2017

@kchan no tak to nezavidím. Ja ak by som bola tehu tak hned zas na rizikove a inj.kazdy den. Ale ja to zvladnem pre to male všetko.

ikonica
13. jan 2017

@jjuulliisskkaa na tom farebnom nieco vidiet ale je to strasne zla foto... skus aj iny typ testu... nejaky kazetkovy alebo taky co rovno ocuras... napr woman secret baby... ten mi pekne ukazal a je pomerne lacny a 2ks v baleni

erickatt
13. jan 2017

@patkaamirko vies ze som kvoli tvojej fazulke takmer zabudla vystupit z vlaku? Krasaaaa

olylili
13. jan 2017

@patkaamirko jeeeeeeeeeej krásne som rada že ste ok😊 a v ktorom si presne tyzdni? Mas uz aj termin porodu?

butterfly333
13. jan 2017

@patkaamirko juuuj grarulujem krásne malické bábo. Prajem všetko dobre. No a ta červena a modra tak na to si pamatám aj ja na sone ked som.bola tehu. Podla mna to nič neznamena všetko je tak ako ma byt moja neboj.😘😘😘

jjuulliisskkaa
13. jan 2017

@ikonica dakujem🙂 mam jeden kazetkovy baby top test z dmky, tak skusim rano🙂 no nic ma neboli, ani prsia, ani podbrusko, ziadne priznaky, len ten netradicny hnedy vytok co trval dva tyzdne a bol slabucky

heryteri
13. jan 2017

@patkaamirko
No vidis,tak supeeer👍 a v ktorom tt si teda nakoniec podla sona?

ikonica
13. jan 2017

aaaa uz viem EDD = estimated due date teda odhadovany den porodu

patkaamirko
13. jan 2017

@heryteri 9+2tt 🙂 nevieš čo to je, tie modré a červené farby na Sone keď ukazovala srdiečko ?

olylili
13. jan 2017

@patkaamirko teraz pozeram ze 25mm ma drobec v 9tt

heryteri
13. jan 2017

@patkaamirko
vobec netusim,ale ani si tym podla mna nelam hlavku,hlavne,ze Ti povedali,ze je vsetko ok a malemu bije srdiecko😉 🤰

salsalady
13. jan 2017

@patkaamirko ta modrá a červená farba znamená smer toku krvi aby lekári vedeli rozpoznať ktorým smerom krv prúdi a ci je ten rok správny a aby videli kadiaľ tečie. Neznamená to ze je krv odyslicena alebo okyslicena ale smer toku. Tie farby su dôležité pre lekárov a podla toho sa orientujú. Červená znamená ze krv tečie smerom dole a modrá hore.

lela123
13. jan 2017

@patkaamirko super, tešíme sa s tebou 🙂

kchan
13. jan 2017

@olylili to vôbec nemusí nič znamenať.. mne teraz v utorok - bola som 13+1 namerali ze drobec má 6,78cm a čítala som ze v 14tt má mať 8-9cm ,niekde dokonca píšu až 12 cm a pritom pri meraní mi dr povedala že drobec veľkosťou presne zodpovedá tých 13+1

zuzuliena1
13. jan 2017

@patkaamirko jej krásne správy teším sa s tebou :-* :-*

lela123
13. jan 2017

@jjuulliisskkaa ja si nemôžem pomôcť, ale furt tam niečo vidím, ajkeď je to zvláštne

olylili
13. jan 2017

@kchan ta sprava mala byt skôr absolútne som na nic nenarazala tak kľúd mna poúčať nemusis