Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@patkaamirko 12.1. - nadherne tehu brusenko na fotecke, som vytesena aj za Teba...To je uz ozaj rastuca babika v Tebe...Pohladkaj ju za mna ❤
@bibistinek tak toto isto kanálik nieje 😁 len keby chcel osaliet a zafarbiť sa na ružovo 😁😉 gratulujem 😊
@alilka och,dakujem 😍 si ma potesila...pekne ranko 😉
@bibistinek aj tebe pekné ránko 😁 to nie ja som ťa potešila ale ty a tvoja drahá polovička 😉 ako dlho ste sa snažili?
@patkaamirko do istého týždňa sa meria celá bublinka, potom len od hlavy po prdel. tvoja je ok
@alilka prvy mesiac,uz mame jedno doma,ma 15 mesiacov. Stastna som strasne ❤
@bibistinek waauu tak to to skvelé vyšlo keď sa hneď zadarilo 😉😉
@bibistinek 👏 krasne tehulkovanie 🙂
@bibistinek Gratulujem. Si tehulka. Prajem krasne tehulkovanie s uspesnym koncom o par mesiacov.
@bibistinek toto nie je kanalik, ale druhá čiarka. Držim palce, aby krásne tmavla. 👍 😀
@bibistinek je to tehu myslím a presne ako ja s mojim druhým synom, tiež mal prvý 15 mesiacov a na prvý šup obaja
@sofinkaviktorka ahoj na tom lavom sa mi nieco slabucke mari ale možno je to iba kanalik skus par dni neskôr 🙂
@sofinkaviktorka nic tam nieje, ani na jednom... Mala si MS, naco testujes? Tehu niesi.... Drzim palce dalsi cyklus
@luta13 ďakujem.Už je druhá čiarka silnejšia 🙂
@luta13 nooo mne sa tam niečo marí, ale chcelo by to ostrejšu fotku 🙄 nech zopakuje ešte test, držím jej silno palce 😍
@luta13 Dakujem, pohladkala som 😍🙂
@erickatt Aha aha .dobre no tak už nebudem rozmýšľať či je dobré alebo nie 🙂 zrejme je dobre, inak by mi to Dr.čo mi robila Sono povedala...
Dievčatá neviem od ktorej, ale včera som dostala srdiečko so správou..Veľmi krásne Ďakujem 😍😍😍 včera som zabudla napísať, Prepáč, bola som veľmi unavená a ubolena 🙁 Tak estw raz ďakujem 🙂 💗💗
@bibistinek pekná druha čiarka nie kanalik to nieje tak nech pekne tmavne
@sofinkaviktorka mne sa ba tom lavom nieco mari taky dusik skus o 2 dni 🙂
@patkaamirko odomňa a nemaš začo 😘😘😘😘
@butterfly333 Ďakujem zlatíčko ❤
Takže tento mesiac to nevyšlo :/ ms prišla ako hodinky na 29dc... Nevadí , skúsime na ďalší mesiac :/ aspoň viem , že keď aj tienik je na teste hrubší tak to nič neznamená 🙂
@bibistinek krasne //...Drzim palceky, nech len tmavne a prajem zdrave tehulkovanie 😀
@sofinkaviktorka na vsetkych 3 testikoch vidim slabuckych dusikov...Testuj zas o 2 dni, dufam, ze budu tmavnut...Samoska, ze Ti drzim palceky 😉

@kotatko1232 fotka z 12.1.-vidim ducha druhej ciarky, lepsie povedane vidim druhu /, ale zatial slabucku, testuj o 2 dni zas 😉...drzim Ti palceky...Boh s Tebou!