Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 ďakujem ;) raz to vide , nemusí hneď , začala som brať aj vitamíny ladevitta čo som mala ešte keď som bola tehotná tak som ich teraz douzivala a poradili mi femibion , tak od zajtra nasadzujem 🙂 🙂 čoskoro sa hádam dočkám , neviem koľko to bude trvať po pol roku od potratu :/
babenky kedy ste si skusali robit test a bol tam duch....
Baby má niektorá skúsenosti s pichanim vo vajecniku?Dnes to mám celý deň .Nie v kuse ale občasne..Som 2dpo,alebo 3dpo..Ovulovala som práve z toho pravého vaječníky..Čo to môže byť?
@sofinkaviktorka negatívne, ani nájdenie nič nie. Netestuj skôr, skus v deň keď mas dostať ms.
Malo tam byť ani ma jednom. Prepáč.
@butterfly333 velmi Ti drzim palceky, nech si uz konecne tentokrat najdes na testiku vytuzene // po 3 rokoch!!!...Boh Ta zehnaj! 🙏😘
Žienky dostala som MS 😔 Snáď nabudúce to už vyjde ..... a ešte aj prišla skôr..... 😒
@luta13 moja ty si taka zlata velmi pekne ti dakujem aj za ❤ viem že je od teba. Bolo by to pekne keby sa konečne aj nam zadarilo no ja si stale vravím že nech požehna najskor taku ktorá ešte nemá bábo aby vedela ake to je krasne byt matkou. Ja sa dostanem na rad až neskor preto sa nam tak dlho nedarí ešte niesom na rade no verím že tento rok sa dostanem na rad aj ja.☺
@butterfly333 krasne si mi to napisala, asi mas pravdu, asi to ma nejake poradie a Boh pozehna najprv mamicky, ktore este babätka nemaju, potom mamicky, ktore uz deticky maju...Ale myslim, ze Ty uz ozaj dlho cakas a ze coskoro to pride...Ktovie, mozno uz pod srdcom nosis svoj zazrak a zistis to, ked bude meskat MS...Prajem Ti zo ❤, aby Ti uz tento cyklus MS neprisla, az za 9 mesiacov 😉
@luta13 moja neviem možno je to tak. Teda tak to cítim treba si na to počkat no verím že tento rok sa dostanem na rad aj ja len všetko chce čas. Je to par mesiacov čo som sa každy den modlila za jednu babu tu na mk nema ešte deti aby boh požehnal najprv jej ona ešte nema ja mám tak ja počkám. A veru aj sa tak stalo je ozaj tehu.
@patkaamirko teraz az pozeram fotku zo vcera, no krasna princeznicka na nej je...Snad to ozaj bude dievcatko, nech mas trosku ruzovej doma aj 😉..Prajem Ti krasne tehulkovanie a bud uz v pohodke, vsetko je super, drobulienka na svojom mieste a srdiecko bije, tak nech si spokojna mamicka uz 🤰😘🌹
@butterfly333 za tie Tvoje modlitby za ine zienky, Ta Boh odmeni a uvidis, ze to bude coskoro 😉
@jjuulliisskkaa na vcerajsom Tvojom testiku vidim dusika, skus testovat zas o 2 dni...Drzim palceky 😉
Baby co myslite, cykly mam hociako - niekedy 26, 27,28,29,30 a bolo uz aj 32 a 33, strieda sa to, tento mesiac mi cca okolo 12 dna zacalo velke mokro v gatkach, 13 den som tam mala trosku krvi, vo vytoku, potom som mala tiez hlien ale menej, ale bol, 15 den som mala sex naplno, 16 den som mala velke krce v podbrušku a na 17 den uz hlien bol hustý ako telové mlieko a bolo tam opat trosicku krvi, mohla som trafiť ovu?
@butterfly333 od Teba som dostala srdiecko dnes? so spravou Si super!?...Ci mylim sa?...Ak nie je od Teba, tak dakujem tej, ktora mi ho poslala 😉
@luta13 Dakujem 😍😍😍 áno ja tiež si to prajem veľmi moc, mať malu Rebečku doma 🤗😇😇😇juuj teším sa..konečne si trochu začínam uvedomovať že som tehotná a že make žije a je krásne a aj brusenko mám trocha už, tak je to iné, aj muž sa na mňa už usmieva že ako gulatiem pomaly 🙂🤗
Ahoj baby 25 som mala mrchu a teraz už druhý deň večer iba spinim ale iba večer v práci neviete mi nato niečo povedať? :/
@patkaamirko tesim sa s vami, uzivaj si tehu a manzel nech si vas hycka po celu dobu 😉
@luta13 Áno chudacik on hycka až moc 😝 aj keď niesom tehotná 😃 raňajky odkedy sme sa spoznali robí len on 😃😃 Teraz odkedy som tehu, vari upratuje atď proste všetko .až mi je to trápne :( ráno vstane všetko porobi a o druhej do práce do 11 večera :(
@patkaamirko mas skveleho muzika, tak si to uzivaj, ked takto pomaha...Idem uz spat, tak dobru noc aj vam, no vy uz asi spite, dufam 😉

@lentilka969 je mi to luto ☹...Drzim palceky na tento cyklus 😉...Boh Ta zehnaj!