Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@veva117 ak mas pozitivne tehutesty, myslim, ze si tehotna a krv v moci apod. s tym vobec nesuvisia - je to o stupani Hcg v krvi...Ak mas testiky doma, hod ich pod seba a posli nam sem fotecku, nech sa potesime s Tebou a mozeme pogratulovat 😉...A ako pise karmela, Dr.oznam, ze si asi tehulka 😉...Drzim palceky na vsetko
@barborapavlikova vidim myslim druhu slabu ciarku, len farbu nevidim, aka je...Ako ju vidis Ty nazivo?...Jednoznacne testuj za 2 dni z ranneho mocu, alebo ak nevydrzis, mozes aj dnes rano hned 😉...Drzim palceky a hod nam sem potom fotecku 😉
@barborapavlikova no niečo sa mi tam marí to máš akú značku testu?
@barborapavlikova neda sa ti to jasnejsie odfotit??
@barborapavlikova to mas woman secret testy? Tie robia riadne kanaliky
@barborapavlikova no ja na nom nevidim nic
@barborapavlikova skus dať inú foto. Vyzera, že tam niečo je. Kedy máš dostať ms?
@tinka77 krasne testiky gratulujem. Robíš aj graf??
@luta13 moja možem mat taketo teploty? Neberiem nič ani duphaston čo by mohlo bt ovplyvnit. Tiež teploty 37,0 mam preto lebo som mala cely tyžden rannu a vstavala aj merala som o 3h skor. No od soboty meriam normalne ako vždy o 7h rano. Snad je to na dobrej ceste. Taketo bt som mala pri tehu ale uvidim.
@barborapavlikova tak niečo sa tam rysuje, do piatku času dosť, skús zajtra ráno 🙂 držím palce.
@barborapavlikova ani ja tam nič nevidim skoro testuješ.
@butterfly333 Dakujem. Nie🙂 nerobila som grafy a ani ovu testy. Ovu som zisťovala iba približne podľa hlienu. Držim ti veľmi palce a teším sa na tvoje testy, ktoré tu o pár dní uvidime. Kedy budeš testovat?
@tinka77 moja dakujem ja mám ms dostat v sobotu no tak mám čaš uvidim ako sa bude bt držat ked klesne tak netestujem no uvidim do piatku. Graf zatial takto.hore.
@butterfly333 teraz som vážne zvedavá, ako to dopadne. Vyzerá to dobre. 🙂
@lela123 dakujem aj ja si myslim že graf je ok naposledy som taky mala minuly rok ked sa podarilo tehu. Neberiem žiadne hormony nič čo by bt zvyšovalo tak uvidím snad sa už konečne zadarí uz to budu skoro 3roky.
@butterfly333 Graf máš veľmi pekný. Držim palce! 😇👶
@tinka77 dakujem moja snád z toho niečo bude. A zadari sa aj nám konečne.
@butterfly333 Tento rok už bude ľahší, myslím, že to museli cítiť viacerí, že vlaňajší bol ťažký. Uzatváral sa 9 ročný cyklus a ešte kadečo, trochu sa venujem takým veciam. Tak som zvedavá. Tento rok dáva slobodu. Ja sa už nesnazím,pár vecí som prehodnotila. My máme dokopy 4 deti a budem mať 41, tak nechávam priestor mladším a, čo majú menej detí. Keby sa mi pritrafilo nechtiac, tak sa teším, ale to nieje si myslím možné,ale na vás, čo ste tu sa teším, ako budete pokračovať 🙂
@lela123 ja mam dve deti syn starší je z prveho manželstva. No a s terajšim mm máme dceru no a chceli by sme velmi ešte jedno. No ak pan boh dá budem velmi vdačna. Verím že sa to podarí no moc času nemam v lete budem mat 38r.no a snažíme sa 3roky obaja sme uplne v poriadku. Až na moju mutaciu MTHFR.
@butterfly333 zlatko, krásny graf 👍 tfuj tfuj nech z toho je krásne bábätko 👶 kedy sa chystáš testovať ? Nech viem kedy mám na teba úplne najviac myslieť 😍😘
@kchan moja dakujem no testovat uvidim aka bt bude v piatok a podla toho ak klesne tak nič z toho. Ms mam mat v sobotu. Tiež pozerám že mám bt dost vysoko no uvidím.😘😘😘

@tinka77 toto nie je duch, ale krasne //, je ruzova, no skus testnut o 2 dni zas z ranneho mocu, uvidis tie palice!!!...Tesim sa potichucky s Tebou a drzim palceky...Tesik hod potom sem, pripadne oba pod sebou odfotene 🙂