Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
jasne musime verit.Jasne ze cakame na potv.od DR jak na sol ale ine nam neostava.A kedy ides hned v utorok?
Ahojte snazilky..chcem sa opytat,ste pouzili niektora tehu test PROLAMED SENSITIV je na obale ruzovy kvietok...Dakujem.A kazdej drzim palce,aby ste si nasli krasne //na testiku.... 😉
@t1nulka no skusila som este foto na tom spodnom asi viac vidno a mozno to vidim iba ja 😀 u mna je to komplikovane kedze mam ovulku bud 1-3 po ms alebo pred ms..potvrdene lekarom aj podla hlienu..teraz som mala priznaky okolo 27.3....ms som mala dostat 3.4.no 1.4 ma pichalo v podbrusku mala som krv.flak a nic..2.4.som rano spinila ..nic..a podvecer sa to rozbehlo slabo..takto to islo do 4.4...potom do 6.4.som spinila s prestavkami..takze neviem od kedy to ratat kedze oplod.trva niekolko dni a td..mozno je na testy skoro..no vobec sa necitim fajn..uvidim...tak este jedna foto 😀
@dada87 no u mna tiez zavisi od toho, ktory den bude ordinovat, ich je tam viacej, tak bud streda, alebo stvrtok 🙂 aj mne to stve, ze neviem kefy uz je normalne, ze menej citim priznaky, ved prsia uz ma bolia vyse troch tyzdnov, mozno je normalne, ze uz menej teraz 😅 pri prvom tehu som nevedela co mam cakat, tak som sa tak nesledovala... Do kelu 🙄
@dada87 cisarskym som bola aj ja..teda ziadna slava..preberanie u mna katastrofa..toho sa bojim najviac ☹ preberali ma asi takym sposobom,ze som pocula,ako mi kazali dychajte,dychajte a ja som sa nemohla nadychnut..mala som hrdlo cele zahlienene.. ☹ potom som sa prebrala v izbe..a prvy den po bol tiez strasny..cely den som radsej prechodila..len aby som nemusela vstavat z tej sprostej postele..to bola ukrutna bolest..dalsie dni uz to bolo lepsie..a porod..ani neviem,ako mi leteli hodiny..a to ma trapili 10 hod.ale tak islo dnu..musi von.. 😉 😀

@t1nulka tak tady no neviem veru a musela som to priblizit bo by to uz vobec nebolo vidno 🙂