Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
foto po upraveni,,,po zaschnuti sa tak nevidi co myslite horny je predvcerom,spodny je vcerajsi do obedu a poobede co myslite ze je nadej po vyschnuti to tak nevidno,,mrcha po spineni meska 5 dne po klasickej mrche meska 3 dni ,,myslite ze je skoro,,,styk som mala 1.4 dakujem prosim poradte bazalku mam dva dni 37,doktor povedal ze je vsetko ok a nevidi ze pride mrcha abo sa neda vidiet ,,prosim poradte som na nervy
@melanka13 ty dnes netestujes? 🙂
@kristinka28 fuuuha, no to je tazko s takymi fotkami... Na tyvh spodnych ako keby bol tienik, ten vrchny je podla mna cisty
@t1nulka ano rano o 4 a nic ten testik je 10 ale ma velmi malo farby ak som namocila nic som nevidela po vyschnuti je taky slabucky pasik kukni moje alba mozno sa tam lepsie vidi na nervy som,,myslis ze je nadej ak mi meska mozno ukaze neskvor ak nepride mrcha co myslis
@kristinka28 ja na tom spodnom vidim pekneho dusika 🙂 urcite bude uz len tmavnut 😉

@t1nulka teraz ja proste nevydrzim.. 😀