Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@veva117 No, na toto ti poviem len jedno: Si tehotná. Konkrétne by si mala byť na konci 4, príp. na začiatku 5 týždňa. Aspoň podľa hodnoty HCG. Tento test sa mi ešte nikdy nezmýlil a ani som nepočula, že by niekoho "oklamal". Takže gratulujem a prajem krásne tehuľkovanie s úspešným koncom 🙂
@veva117 veľká gratulácia. Zažeň akékoľvek “čierne“ myšlienky, pretože si tehotná, a to je obrovský dôvod na radosť. Veľmi blahoželám a iba zdravíčko prajem. 😘🤰
@ejuska2586 a čo vlastne potom znamená to 2-3?
@veva117 Znamená to, že si 2-3 týždne tehotná. Ale k tomu sa pripočítava ešte obdobie od 1 dňa cyklu (kedy ti začala mrška) až do ovulácie - čo zvykne byť tak 2 týždne. Čiže ti to vlastne ukázalo, že si v 4. až 5. týždni tehotenstva... 🙂 🤰👶
@veva117 to by malo znamenať, že si v 2. - 3. týždni, ale ako @ejuska2586 píše, ešte sa tam pripočítavajú dníky od poslednej mrchy...
Ďakujem za rady, nečakala som že sa nám to na prvýkrát podarí a to vôbec netuším kedy mám ovulaciu 🙂 ešte počkať nech to potvrdí Dr
@veva117 na prvy krat? Tak to maš ozaj velke štastie. Gratulujem.
Ahojtw chcem sa len opytat kedy najskoe si mozem robit test aby tam bol aspon duch? Za tyzden mam mat ms dakujem
@lulu_2323 odporúča sa 9-10 dpo, vtedy by si tam už mohla mať mini dúšika. Niekomu ukáže skôr, niekomu oveľa neskôr. Je to individuálne.
@veva117 krasny digi testik, no raduj sa a cakaj uz len na potvrdenie od Dr...A tych 20km sa oplati chodit k inemu gynekologovi...Ja by som urcite menila, pretoze ta Tvoja Dr.je na hlavu padnuta...Alebo sa objednaj k Tvojej na krv, nech je aj ona hned mudrejsia, ked bude cumiet na test z krvi, kedze tehu testom neveri baba jedna!!!...Este raz Ti prajem krasne a zdrave tehulkovanie a dakuj Bohu, ze sa vam podarilo babätko na prvykrat...Vela snaziliek Ti tu urcite potichucky zavidi v dobrom 😉
Ja som nebola ešte u lekára včera som si urobila pásik mala som jednu čiarku a slabulinku druhu ale ozaj slabú ráno som si urobila skoro nič málinko bolo vidieť druhu a teraz pobede tento test ale keď zaschol tak somala druhu ale tiež slabú neviem či sa mám tešiť bojím sa že to tak nebude
@monikak12345 vidim dve ciarky.. daj tomu cas a oni zosilneju.. skus aspon do stredy rana vydrzat... a zozen si ten duphaston a davaj si ho jeden rano jeden vecer + kup si kys. listovu 10 mg a uzivaj jednu rano jednu vecer....
Ok ďakujem pekne bola som dnes v lekárni aj som si to chcela kúpiť lebo minulý rok som mala potrat zrovna na vianočné len keď som videla slabú čiarku tak som si myslela že to nemusí byť pravda že radšej ešte počkám či zosilnie a potom si kúpim kys.listovu a ostatok.
@monikak12345 je krasne pozitivny tiez som takyto mala ked mi 3 dni meskala ms a teraz syncek vedla mna spinka
kyselinou listovou nic nepokazis aj keby si tehotna nebola... je to len vitamin....
@monikak12345 sú dve urcite. Pockaj este 2 dni a potom testni. Držím päste, nech zosilnie 🙏😉
Ach tabuľky keby ste mali pravdu bola by som najšťastnejšia žena aj môj manžel oradte mi neviem čo mám urobiť dnes príde domov len do zajtra chodí na týždňovky na kamióne on si to strašne želá aby sme mali babetko chcela by som mu to dnes večer povedať ale bojím sa čo ak nebudem a ja ho zranim a bude ztoho smutný on by sa veľmi trápil jediné že by som ešte počkala pár dní len keď ja to nevydržím
@monikak12345 dve čiarky 😊
@monikak12345 kys.listovu uz Papaj to by sa malo uz ked planujes bábätko

@kristinatina86
@karmela
@luta13
@butterfly333
Dakujem vam krasne 😘
Momentalne som najšťastnejší človek vo vesmire ❤
Prajem to kazdej zienke ktora tuzi po babatku.