icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
16. jan 2017

@kacenaaa taký má byt pozitívny alebo rovnako silne obe čiarky

monikak12345
16. jan 2017

Hneď ráno si ju pôjdem kúpiť

karmela
16. jan 2017

@monikak12345 tak mu povec že čakáte bábätko len musíš počkať kým to potvrdí ak Dr veď máš zase silnejší testik..Len nestresuj a nemysli na zle..Ms ti uz mešká?

kacenaaa
16. jan 2017

@karmela ale je silnejší ako včera tak možno ešte bude 🙂

karmela
16. jan 2017

@kacenaaa áno je silnejší teraz máš pred ms? Ked chceš zisťovať tehu pomocou ovu testov mala by si robiť z prvého ranneho 😉

monikak12345
16. jan 2017

Hej mešká dva dni

kacenaaa
16. jan 2017

@karmela ešte nie asi iba ovu budem mať teraz... Dnes som bola U lekára lebo spinim že prečo A povedal že všetko je vporiadku že spinim z krčka... Sa má pýtal či som nemohla teraz otehotnieť... Keby sa blížila ovu asi by mi to povedal

karmela
16. jan 2017

@monikak12345 tak neboj uvidis ciarocka bude silnieť len si zbehni kúpiť tu kyselinu listovu a začni papať čím skôr

karmela
16. jan 2017

@kacenaaa no ked ti robil Sono určite by mal vidieť vajko alebo vajka a podľa veľkosti vie aj cca kedy sa snažiť..Nič ti nepovedal ? Mala sisa pýtať a áno môžeš mat ovulacne spinenie

monikak12345
16. jan 2017

Ďakujem si pokladik a ako často ju mám jesť.

kacenaaa
16. jan 2017

@karmela nič mi nevravel ale on si asi myslí Že ovu už bola...takže neviem :/ mám nepravidelný cyklus takže nemám to odsledovane...len mi vŕta v hlave ťa otázka či som nemohla teraz otehotnieť... Takéto špinenie som nikdy predtým nemala

karmela
16. jan 2017

@miriamn76 zlatko takze si 2dc uz,začala si piť alchemilk aj tabletky papať? Držím ti silno palčeky mojko nech ti to pomôže.A hlavne nech uz si tehuľka

karmela
16. jan 2017

@kacenaaa kolky dc si? Ani ja som nikdy nemala spinenie až raz minulého roka a bolo to ovuláciou..No a nemôžeš byt tehu ?

kacenaaa
16. jan 2017

@karmela 22 deň cyklu a mávam okolo 40 aj menej dňový 🙂

karmela
16. jan 2017

@monikak12345 1 tabletku denne ak máš známych v lekárni tak kúp si tu co je na predpis acidum folicum bielo červená krabička ta je najsilnejšia a užíva sa aby bábätko nemalo vadu pri vivijani

monikak12345
16. jan 2017

Ďakujem za radu ráno o 8 som hneď tam myslíš že by mi mohlo byť chvíľkami zle? A trošku sa cítim taká stále chodím na wc.

karmela
16. jan 2017

@kacenaaa fuuuu no tak to máš všelijako mala by si skusat aspoň 2 ovu testy denne.sa snažíte uz dlho? Asi by som riešila s Dr úpravu cyklu alebo Skus aspoň alchemiku cajik len ten môžeš piť len do ovulácie

kacenaaa
16. jan 2017

@karmela brala by som niečo na úpravu už som brala duphaston ale ten bol dobrý iba asi pol roka potom som to nedostala zas :/ no mi sa až tak nesnažime nechávame to na náhodu do svadby

karmela
16. jan 2017

@monikak12345 no veď máš // čiarky na teste áno môže to byt presne tým že si tehuľka 😊

karmela
16. jan 2017

@kacenaaa tak Skus na úpravu cyklu niečo prírodné co neobsahuje hormóny veľa.Gyndak určite niečo bude vedieť poradiť

kacenaaa
16. jan 2017

@karmela no nabudúce mu určite poviem keby mi to dlho mešká... 🙂

monikak12345
16. jan 2017

Želám si aby ta druhá ciárka zosilnela dúfam že za pár dní bude silnejšia.

ikonica
16. jan 2017

@monikak12345 myslim, ze vsetky co sme tu si, to zelame s tebou.. nezabudni sa prist potom pochvalit ;)

monikak12345
16. jan 2017

Skúsim si zajtra urobiť test myslíte že bude silnejšia? Či je to dosť skoro dám vám vedieť.

karmela
16. jan 2017

@monikak12345 ja viem teraz to uz je ťažké netestovat áno môžeš si spraviť ráno testik možno bude silnejší len nestresuj ak nie prosím ta..Lebo každá sme iná a niekedy vidieť rozdiel intenzity obden😉

ellizabeth
16. jan 2017

Ahojte, ja tam stále niečo vidím,možno to tam ani nie je ,ale pre istotu, nevidíte tam nič,že? Inak strašne zle mi fotí foťák,tak neviem...

ikonica
16. jan 2017

@monikak12345 ak vydrzis urob az v stredu rano.... ja som od prveho ducha testovala kazdy den 😅 niekedy aj viac testov denne... tolko som ich ponicila 😎 ale krasne ciary mi nakreslilo zhruba po tyzdni od prveho nalezu ducha.... ved pozri moj album...

karmela
16. jan 2017

@ellizabeth no tažko povedať dosť zlá foto ☹️

ikonica
16. jan 2017

@ellizabeth no vyzera to ako keby si to fotila pod perinou 😎 skus este raz foto pod lampou tak aby si na to netienila

ellizabeth
16. jan 2017

Tak ešte raz...
Asi to tam vidím iba ja,ale ja to tam tak strašne chcem vidieť :'(