Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ikonica dobré,vyskúšam...Tento je zo včera...Tak snáď zajtra...
@ellizabeth drzim paluchy 😉
@ellizabeth ja tam vidím niečo úplne slabé ešte to ani duch nieje tiež som takého mala... Skús ráno Zas 🙂
Ahojte baby,aku mate skusenost s testom RapiClear? Neduchuje si len tak zbytocne 🙂 ? lebo mne ukazal dnes ducha a zda sa mi ze ste tu raz pisali o nejakom teste co ukazuje ducha aj ked nie ste tehu. Ktory je podla vas naj? Dakujem za rady 🙂
@foflou ten test robi kanaliky..je to tenka siva ciarka...
@foflou urcite od DR MAX 🙂
@ellizabeth Skus testnut ráno niečo sa mi tam marí len neviem ci to je kanalik ci niečo bude tmavnut.Drzim ti palčeky
@foflou graaatulujeemmmm maminka, žiadny kanál to nie je, pekná ciarka, si tehulka 🤰 💃 🙂
Jejda dakujem babule 🙂 nejako tomu nechcem ani verit 🙂 asi si zajtra kupim este iny 😇
@foflou ako dlho ste sa snazili? Aj si nieco uzivala? Gratulkaaa velika, ziadny dusik, to je uz ruzova ciarocka. Nech len silnie 😉
@foflou gratulujeeem k tehu 😘
Baby ahojte. Prosím vás ako zistím akú dlhú mám lutealnu fázu ? 🙂
@lentilka969 to je faza od ovu po ms.
@lentilka969 a vieš, kedy máš ovuláciu?
@lela123 približne 14DC , v kalendári si to chcem nastaviť aby to bolo presne zatiaľ tam mám 14
@lentilka969 no ako písala butterfly od tedy po začiatok ms
@butterfly333 no ako sa ti darí kedy testujes ??? Uz nech to tam je 😉
@karmela moja uvidím v piatok podla bt. Ms mam mat v sobotu. Tak uvidím či z toho niečo bude.
@butterfly333 tak nech panbozko dá aby z toho zišli // a pekne zdravé tehu 😊 Držím ti palce
@karmela dakujem moja snad sa to už konečne podarí.
@butterfly333 Držím palce a myslím na teba nech si nájdeš krásne //😍
Ale ano😉

@ellizabeth hmm neviem.. vidim tam nejaku preliaceninku... skusala som aj foto upravit ale nejak nist.... skus zajtra rano znovu....