Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@monikak12345 tak mu povec že čakáte bábätko len musíš počkať kým to potvrdí ak Dr veď máš zase silnejší testik..Len nestresuj a nemysli na zle..Ms ti uz mešká?
@monikak12345 tak neboj uvidis ciarocka bude silnieť len si zbehni kúpiť tu kyselinu listovu a začni papať čím skôr
@monikak12345 1 tabletku denne ak máš známych v lekárni tak kúp si tu co je na predpis acidum folicum bielo červená krabička ta je najsilnejšia a užíva sa aby bábätko nemalo vadu pri vivijani
Ďakujem za radu ráno o 8 som hneď tam myslíš že by mi mohlo byť chvíľkami zle? A trošku sa cítim taká stále chodím na wc.
@monikak12345 no veď máš // čiarky na teste áno môže to byt presne tým že si tehuľka 😊
@monikak12345 myslim, ze vsetky co sme tu si, to zelame s tebou.. nezabudni sa prist potom pochvalit ;)
Skúsim si zajtra urobiť test myslíte že bude silnejšia? Či je to dosť skoro dám vám vedieť.
@monikak12345 ja viem teraz to uz je ťažké netestovat áno môžeš si spraviť ráno testik možno bude silnejší len nestresuj ak nie prosím ta..Lebo každá sme iná a niekedy vidieť rozdiel intenzity obden😉
@monikak12345 ak vydrzis urob az v stredu rano.... ja som od prveho ducha testovala kazdy den 😅 niekedy aj viac testov denne... tolko som ich ponicila 😎 ale krasne ciary mi nakreslilo zhruba po tyzdni od prveho nalezu ducha.... ved pozri moj album...
@ellizabeth no vyzera to ako keby si to fotila pod perinou 😎 skus este raz foto pod lampou tak aby si na to netienila

@kacenaaa taký má byt pozitívny alebo rovnako silne obe čiarky