Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@marsellinpir vcerajsi test = vidim ducha druhej ciarky a vyzera byt doruzova 😉...testuj zas o 2 dni, drzim palceky 🙂
@patkaamirko ahojky, a ako sa ty máš? všetko v poriadku? 🙂 noooo, práveže ms mám dostať až začiatkom februára, čo budeme na dovolenke, takže to testovať nechcem... no uvidíme, či sa zadarilo, právže aj mužík povedal dnes, že on už s tým neráta, keď od augusta nič, tak už zbytočne nech netestujem pred ms, budem, až keď mi bude pár dní meškať... tešil sa doteraz vždy, že sa zadarilo, no nezadarilo, tak už si len užívame ako sa nám chce... no ja to neviem nesledovať sa, aj BT ma láka testovať, no mám na to pevnú vôľu a kašlem na to.... len ten hlien a tá voda ma znova naštartovali, že sa to bez toho sledovania nedá, ale tak som realista a nebudem si robiť nádeje, aj keď by som strašne chcela 👶
@frederika91 nadherne // zo vcerajsej fotky...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉
@patkaamirko super, ze mas uz tehuknizku - tesim sa velmi s vami 😀🤰😘
Ahojte holky..vcera som sem dala foto tehu testov a dnes vam pisem ze som si rano urobila digitalny clear blue a vysiel mi pozitivny..teda: + 1-2, zajtra idem na gyndu ci je male tam kde ma byt..babulky dakujem vam za vsetko
@luta13 dufam skusim v den mrchy 😀😀
@luta13 ajoooj, no bola som tu, tak nenápadne 😉 ale nepridávala som príspevky, len som si vás tu čítala... no šak toto, povolili, že to už necháme na náhodu a je pravda, že toho je teraz aj viac a častejšie je chuť, ako keď sme sa snažili, sa priznám, neviem, čím to bude 😝 a ako sa mi máš ty?
@frederika91 ja som volala povedala som vsetko a ze mam prist zajtra rano na krv a na ultrazvuk 🙂 tak dufam a verim,ze malicke bude tam kde ma byt a bude vsetko okej 🙂 a aj vam drzim palce.
@missellis snad sa vam zadarilo, prajem Ti to zo ❤ a co sa tyka silikonov, je to Tvoja vec, no SER na silikony..Je to zbytocnost a budu Ti zavadzat casom, uvidis 😉...Snad si teda tehu a silikony nechas na inokedy, no najlepsie by bolo, keby si si to pocas kojenia rozmyslela...Ja som mala miniprsia pred prvym tehu a mala som od strednej skoly komplex, ze ich mam ozaj male, no prveho syna som kojila 3 roky a prsia mi krasne zostali o cislo väcsie...Som spokojna a na ziadnu plastiku by som nikdy nesla...Moj nazor...Verim, ze prehodnotis svoje rozhodnutie a nebudes jednou z tych "umelych babik", co tu chodia po Zemi 😉...No verim, ze si tehulka...Boh Ta zehnaj! 😘
@ikonica k Tvojmu vcerajsiemu komentiku chcem len povedat, ze ano, ber do uvahy vzdy tt podla sona, nie podla poslednej MS...Presne vies, kedy ste drobceka spolodili a kedy si presne mala ovulku, to je v pohodke...Ja som tiez vedela podla ovutesu, kedy ovulka bola (+-1den), aj viem presne, kedy sme mali styk a aj to, ze spermie vo mne cakali 3 dni, kym nasli putujuce vajicko, ale na sone mi aj tak Dr.upravil moje presvedcenie, v ktorom tt som...Teda nas druhy drobcek bol od zaciatku tehu mensi o 5 dni a to sa nezmenilo az do porodu...Takze je to mozno aj tym, ze babätko mas o zopar dni väcsie na dany tyzden, co je uplne v pohode...Ono sa to pocas tehu moze menit +- zopar dni, ale je to len podla priemernej tabulky, ktoru gynekolog pouziva na stanovenie velkosti babätka a podla toho urci aj tt....Takze vobec by som to neriesila, dolezite je, ze ste obaja zdravi a ze babätko krasne v Tebe rastie...Uzivaj tehu a neries drobnosti, ktore nie su vobec podstatne 😉 🤰😘
@adria88 ja nic nove, sledujem tu testiky snaziliek a s kazdou novou sa nesmierne vytesujem - vzdy hovorim, ze ja by som mohla byt tehotna stale, pretoze je to najkrajsie obdobie v zivote zeny 😉...Inak nic nove, malickemu pojdu asi ocne zubky, cely je taky uslintany a rucky stale v pusinke pichnute ma...Tesim sa uz na Jar, kedy budem moct vyjst von s kocikom kazdy den na prechadzku len v rifliach a teniskach...Milujem ju najviac, clovek sa nabije energiou - vona prebudzajucej sa Jari je perfektna!...No velmi Ti drzim palceky, nech mas na testiku //...Budem Ti gratulovat a budem sa usmievat spolu s Tebou...Zatial sa teda maj a oddychuj, relaxuj a uzivaj zivota a splynutia s muzikom Tvojim ❤...Moj drobcek na zaver 😇
@luta13 Ďakujeeeem 🙂 a krásny je, také babatko ešte 😘 juuj, no aj ja sa teším na jar, to je moje najobľúbenejšie obdobie a presne, len rifle, tenisky, mikinka a nie naobliekaná ako cibuľa 😂 aaa užívať budem... som šťastná nejako v poslednej dobe, neviem prečo, cítim sa super 😍 asi som zaľúbená, alebo čo 😂 a staršne znova po toľkých rokoch, asi som blázen 😂😂😂

@adria88 Noo tak snáď za zadarilo 🙂
O tej potopený dom ti vedela rozprávať 😂😂 myslím teraz alo som tehu, aj 2 krát musím meniť spodne prádlo 😟Hrôza...No ale tebe držím palce, z a pár dní môžeš testovať ;)