icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

butterfly333
19. jan 2017

@kotatko1232 moja nerobila som si test nemám doma žiaden a som po nočnej nerobila a bt meriam až poobede okolo 14h tak neviem či ta by sedí.

kotatko1232
19. jan 2017

@butterfly333 Aha a kedy sa chystas robit ten testik??
kedy mas dostat MS...
mne uz meska 4 den 😠

happymia
19. jan 2017

@karmela ahoj moje ... krv zobrata na triple test podotykam moje uzasne zily az zo siedmych , ale prezijeme ...
skontroloval krcok vsetko drzi ako ma 🙏🏻
Sono v plane nemal ale na moje smutne oci a zato ,ze sa pozname na 5sek.ho mrkol srdienko bilo vsetko OK
A 22.2 mame velke sono ,kde pojde snami aj tatik ❤️
Tak tak moje
Prajem Vam pekny den a ps: zazraky sa deju 👶🏼🙏🏻

butterfly333
19. jan 2017

@kotatko1232 meška ti a ako testík? Ja uvidim až do soboty aka bude bt v sobotu mam dostat.

ejuska2586
19. jan 2017

@happymia Super. Prajem, aby bolo všetko v poriadku až do pôrodu a samozrejme aj po ňom 🙂

ejuska2586
19. jan 2017

@kotatko1232 A testík si nerobila? Držím palce, nech si tehu.

happymia
19. jan 2017

@ejuska2586 dakujem ti velmi pekne ..., tvoje priane nech sa ti vrati v podobe stastia "az do konca" 🙏🏻👶🏼🤗😍

ejuska2586
19. jan 2017

@butterfly333 U Teba stále dúfam, že sa Vám to podarilo. Držím palce a čakám na sobotňajší/nedeľňajší test.

ejuska2586
19. jan 2017

@happymia Ďakujem. Ale u nás je to ešte na dlhé trate. Zajtra ma čakajú prvé vyšetrenia. Hrozne sa bojím. Ale zároveň sa teším a dúfam, že sa zistí príčina, aby sa to už neopakovalo.

happymia
19. jan 2017

@ejuska2586 chapem ta uplne ... my po prvom neuspesnom lebo krpcek sa nevyvinul len vsetko ostatne , sme sa skoro 2roky snazili 🙏🏻
Ale uz teraz viem ,ze treba stale verit ako som vzdy dufala a nic nejde hned trpezlivost
A v neposlednom rade ked necakas nesnazis sa neratas tie "blbe"dni len si uzivas tak vtedy 🙏🏻
....ale uz verim na zazraky my nasho krpca tak vnimame od prvej chvile ❤️
A napr. U nas sa nepridlo na nic aj na stitnej som bola a nic vsetko OK len daka chyba sa v bloudila !
Ale tebe prajem aby coskoro ste na vsetky potrebne veci prisli a aby to bolo do uspesna 🤗

butterfly333
19. jan 2017

@ejuska2586 mojko dakujem aj ja stále verím a dufam že to konecne vyšlo. No ak nie ide sa dalej. A ty ako moja?

ejuska2586
19. jan 2017

@happymia Ďakujem ešte raz. Tak ja dúfam, že to pôjde tak rýchlo, ako doteraz. Akonáhle sme sa snažili cez "správne" dni, hneď som bola tehotná. Dokonca 2x za sebou. Teraz ma brzdia len tie vyšetrenia a tie 3 mesiace, kedy nemôžem otehotnieť. Ale chcela by som už v marci začať skúšať, ak budú všetky výsledky ok. Príp. ak budem mať nasadenú liečbu. Tak snáď budem onedlho aj ja opäť v šťastnom očakávaní.

karmela
19. jan 2017

@happymia jeeeej sa teším zlatko ja som verila že ste ok a takto to bude naďalej 😘😘😘takze 22.2 zase budem čakať pekne spraví a uz aj fotecku..😍určite ta potešilo že mu bije srdiečko ako zvon❤️❤️ Ked si to počula..Veru zlatko zázraky sa deju uvidíme no 🤓 Posielame pusinky veľa 😘😘

ejuska2586
19. jan 2017

@butterfly333 A ja dúfam s Tebou. Ja som teraz trošku nervná, lebo ma zajtra čakajú krvné testy. Čo sa cyklu týka, krvácala som len v deň kyretu, potom 2 dni špinenie. Dnes som už 21 deň cyklu, už týždeň nám ten správny hlien, ale ovu nikde. Tak asi bude tento mesiac anovulačný kvôli tomu kyretu. Hlavne sa neviem dočkať prvej mrchy. Nech už môžem uzavrieť túto nie práve šťastnú kapitolu môjho života. Dúfam, že mi zistia príčinu tých 2 potratov a budeme sa opäť snažiť. A dúfať, že tentoraz do šťastného konca.

happymia
19. jan 2017

@ejuska2586 to je za malinko! Ano presne tak mysli pozitivne a bude to tak 🙏🏻🤗

ejuska2586
19. jan 2017

@happymia Tak ja som pozitívna až až. Až sa sama sebe čudujem. Ako, samozrejme, že ma mrzí, čo sa stalo a je mi z toho smutno. Ale mám pocit, že to asi tak malo byť. A že teraz to už bude ok.

butterfly333
19. jan 2017

@ejuska2586 a možte sa už snažit ked maš ten hlien podla mňa určite ovu pride. Držím ti palčeky moja tento rok to dáme obe do štastneho konca.

happymia
19. jan 2017

@karmela dakujeeem poklad !
Ty si urcite ten datum zafixujes haha ale ideme az na 17:30 aaaaaaaa 😜
Urcite ine ani nedufam verim a bude to tak a basta ! "Nas zazrak"❤️Cmuuuk a dakujeeem
Ps: ani o zazrakoch nepochybuj ,jasneee??!

karmela
19. jan 2017

@happymia uz som chodila celé doobedu kuk kedy napíšeš ale som sa dočkala 😊

@ejuska2586 verím že budeš tehuľka hneď ako sa bude dať držím palčeky

ejuska2586
19. jan 2017

@butterfly333 Teraz sa nesnažíme. Musím mať vraj pauzu 3 mesiace, resp. 3 mrchy. Ale aj tak by som čakala - aspoň na výsledky testov. Takže teraz presne naopak - dávame si sakra pozor, aby sa "neprihodilo".

ejuska2586
19. jan 2017

@karmela Ďakujem moja. Tiež tomu verím. A dúfam, že sa nám to opäť podarí. Všetkým nám držím palce.

karmela
19. jan 2017

@happymia neviem prečo som Zábudlivá ale všetky dátumy ked sa niečo udialo ale má prísť tak si pamätám zlatko a som si ta obľúbila tak aj preto si to pamätám 😊😘drzkajte sa naďalej len pekne a zdravo 😘Ja verím na zázraky jeden uz mám a verím že príde aj druhý 😍

karmela
19. jan 2017

@ejuska2586 aj ja držím palčeky každej z nás a hlavne tým co dlho čakajú alebo tým babulkam co zažili že im babuliatko odišlo do neba,najbližšie tehu to dáte v zdraví a šťastí celé tehu

karmela
19. jan 2017

@butterfly333 ahojky a teplota stále 37? Podľa mna ty si tehuľka 🤓

butterfly333
19. jan 2017

@karmela ano moja ale u mňa už takto by bola a nič z toho.

butterfly333
19. jan 2017
karmela
19. jan 2017

@butterfly333 máš takto vysokú teplotu pred ms? A ked si bola tehu tiež bola taká ci este vyššia ? Držím ti palce a v sobotu nám sem ráno vycapis // na tehu teste 😉

karmela
19. jan 2017

@butterfly333 no trolinku stúpla tak len nech stúpa a drží sa

happymia
19. jan 2017

@ejuska2586 tak ostan tak naladena 🙏🏻
Aj ked ti verim,ze zenu to zaboli ...., ale ako sa vravi ZIVOT ide dalej
Nic ine nenarobime

butterfly333
19. jan 2017

@karmela ano no zajtra by mala klesnut na 14dpo tak uvidím snad neklesne a ms už nepríde. V tehu som mala tiež taketo teploty. Uvidím čo bude ak to zas nevíde tak neviem pojdem ku gyn aj tak musim na preventívku tak uvidim čo mi povie. Jasne že ma pošle do centra boli sme tam no kedy mam peniaze na zvys tak idem na umele. Tak verim ze sa to takto podari a dufam že tento rok.