Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ariana195195 tak už mi ostáva len netrpezlivo čakať, čo sa bude diať 🙂
@martinka_1202 presne tak ja som ani nečakala vôbec som na to nemyslela a meškalo mi to 2 týždne potom som si spravila test a // som tehotná 🙂 prišlo to nečakané pol roka nič lebo sme boli na to nedočkaví mysleli sme na to stále či už je a stále nič až teraz keď som na to prestala myslieť ale držím ti palce silno nech ti to vyjde :-*
Baby opat rano trosku spinenie bledoruzove myslela som ze sa rozbehne a vecer na tampone uz ani kvapka, ale krcok sa mi zda otvoreny ale co ja viem nie som doktor... :(
@ariana195195 Už mám za sebou jeden samovoľný potrat, preto keď som si začala všímať, čo sa mi deje s telom, chcem vedieť na čom som, aby sa mi situácia nezopakovala. Ďakujem krásne 🙂 prajem krásne bezproblémové tehotenstvo :-*
Kocky, zajtra mi drzte palce. Cakaju ma krvne testy a kontrola u gyndu po kyrete. Snad sa dozviem nieco nove...
Len lahko sa to povie 20r babe nemysliet na to a ona ostane hned tehu. My čo mame viac rokov a niekolko rokov sa snažíme sa nedá nemysliet na to. Jasne že niesom zufala ani nerobim tehu testy každy mesiac ako niektore každy mesiac. Ja si na to vytužene tehu počkám aj ked to už su 3roky no verím stále že sa zadarí.
@ejuska2586 silno ti držím palčeky a verím že o dva mesiace nám sem dás testik s //
@meli8412 ano vzal 😉
@ejuska2586 mne po tych liekoch prisli presne na den ..co ich beriem uz 3mesiac..cize uvidime kedy dojde Ms
@oblacik00 vyzerá to veľmi nádejne, dúšik krásny. Držím päste, nech silnie. 😉
@oblacik00 krasne gratulujeeem
@ejuska2586 držím ti silno palce, myslím na teba 🙂 daj vedieť potom ;) 😘
Babulky držte mi ráno paluchy 🙂 idem na poradňu a prvé odbery dúfam že bude všetko v poriadku a dostanem aj prvú fotecku hrozne som nervózna 🙏
@zuzuliena1 drziiiiimmm 🙏 bude dobre uvidíš 🙂 ❤❤❤
Babulky môžem cítiť pohyby na začiatku 11tt ? Podľa ms 12tt ??? Problémy z črevami nemám, tie by som hneď rozoznala že to sú čreva, Ale toto je tak dole nižšie, u maternice a kusocek vyzsie...Je to ako mravcenie alebo zemetrasenie také chvílkove 😂😂😂😂 Môže byť či to môže byť dačo iné Prosím 🙂🙈🙈
@patkaamirko ja ako druha rodičia som pocítila 13tt take jemne pohyby.😉
@lilianna1xs mn esá maternici robia dosť také čudné veci 😂 ťažko povedať no možno o týždeň už budem vedieť viac 🙂
@missellis ta spustajuca sa MS mi je luto, ale ako Ty pises, trosku sa odreagujes a budes sa venovat inym cinnostiam...No tie prsia su len na Tebe, co s nimi...Ja by som osobne prsia - cokolvek tykajuce sa prs riesila az po porodoch a az v case, ked viem na 100%, ze ziadne dieta uz mat nebudem, skor nie...Neviem, ake su rizika po operacii, ked sa napr.naleju prsia potom mlieckom, ci Ti nebude moc vela trpiet koza, kedze sa bude natahovat a prsia sa Ti zväcsia 🙂...No tak, ci onak, snad budes spokojna so svojim rozhodnutim, pripadne mi daj potom vediet, ako Ti to dopadlo cele 😉
@lilu74 tak ako pises...Ja som stale myslela na to, ze chcem dieta a bola som upäta na kazde pichnutie a cokolvek v brusku a robila tehutest v den meskania MS, no ta prisla na druhy den - mavala som cyklus +-1den...No ked som si povedala, ze od "tohto mesiaca" nebudem tlacit a necham tomu volny priebeh, tak vtedy som uz bola tehu - cakane, necakane 😉...Psychika a upätost na splodenie dietata blokuje otehotnenie!!!...Viac zien je toho dokazom, ze ked si povedali, ze nebudu "tlacit na pilu", tak vtedy otehotneli 🙂
@happymia super sprava z kontroly...Som velmi rada, ze drobcek sa krasne vyvija ako ma a ze vsetko je v poriadku 😉...Pohladkaj za mna brusenko a uzivaj nadalej tehulkovanie 🤰 ...No coskoro Ta cakaju prve pohyby - ak si ich uz nahodou necitila 😉...To sa tesim s Tebou, je to zo vsetkeho najkrajsie, ked drobcek sa hemzi...A ano, zazraky sa deju, stale na ne aj ja verim a verim, ze baby, co su tu kazdy den a sleduju to tu a snazia sa rovnako o babätko, tak si coskoro najdu na svojich testikoch ukazkove //...Maj sa krasne happymia aj s drobcekom 😘
@martinka_1202 drzim Ti silno palceky, nech je to tehu a nech si na najblizsom rannom testiku najdes //...Boh Ta zehnaj! 🙂
@ejuska2586 Myslim na Teba uz odteraz na zajtra!...Neboj, vsetko sa vyriesi, Teba poriadne vysetria z kazdej strany a budes cochvilku znova tehulka az do porodu bez problemov 😉...Drz sa zajtra a bud v pohode...Vsetky tu na Teba myslime...Poslala som Ti srdcia na dobru naladicku 😘

@martinka_1202 tak to ti verím že je to nepríjemne zažila som to..No Skus pozajtra este testik