Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@t1nulka to,ze kazde tehotenstvo je ine 😉 😀 tak to si mala fakt super cisarsky..prvy den mi pomahali vstat z postele sestricky na ten dalsi som vstavala sama..prve 3 dni bolo super..potom to uz islo dolu vodou..mala som zvysenu teplotu a potajme som brala paralen..len aby ma pustili domov..na 6 den ma prepustili..doma ma chytila anemia ☹ takze som bola v teplote,biela ako stena nevyspata a chora..to ma drzalo asi 2 tyzdne 😒 a ja truba keby som vedela,tak by som poctivo brala zelezo,ktore mi predpisali.. 😠 skor by som sa z toho dostala..clovek sa uci na svojich chybach..takze ja len dufam,ze do buducnosti to bude ok.. 🙂
@amonda ahoj mas velmi peknu ciarku gratulujem,,,mne tiez meska 7,,,dni po mrche 5 dni a kukni moje testy mam 25 a skoro nic nevidno,,tak u seba neviem c si mam mysliet tebe blahozelam mas peknu ciarku a myslim ze nezalezi ci mas velmi silnu vazne je ze tam je este raz gratulujem 🙂
@kristinka28 No ja mam stres, aby to nebola nejaka cista alebo cosi, tak proste sledujem tmavost ciarky ako blazon 🙂
@kristinka28 Tak takto to vyzera od hora to je den MS a potom kazdy den. je to z ranneho mocu a 10-tkovy test. potom dosli testy 🙂
@amonda no ty urcite uz mozes ja musim este pockat ☹ ,ale ak so porovnavala testiky myslim ze je nadej ,,lebo ty mas 10 a ja 25,sak uvidime co bude ,,,
no ženy ja vzhľadom na temu "duch na teste" by som chcela ukázať mojho vcerajsieho ducha, ktoreho bolo vidno volne očkom, bez naklánania a presviecovania a toho všetkého čo sa dá. konečne aj manžel videl čiarku...už som sa tešila....a dnes dosla mrcha :( nenávidim tých duchov, načo sa tam robia??? 😖 ☹ ☹
@p0casie ahoj... z menstruacie si nic nerob...ja som mala menstruaciu 3 dni a normalnu aj ked som uz bola tehotna... moje 2 zname tiez.. do 3 mesiaca.. teraz som na tom rovnako.. mam pozitivne testy.. tiez duchov a mala som 2 dni menstruaciu.. normalnu krv bledocervenu.. zajtra idem k lekarovi nech mi to potvrdi, alebo vyvrati.. rapid clear je dost presny..
@p0casie aj ja uvidim zajtra.. lebo tiez tomu moc neverim.. nie kvoli tej menstruacii, ale kvoli tomu ze tie moje testy su sice krasne sfarbene.. ale po termine.. nejakej hodinke.. a jedna sa o clearblue.. a ten vraj robi takto ciarky.. 😒 ale zas pred 3 rokmi mi takto vysiel test po hodine a bola som tehotna.. a tak ako vysiel tebe rapid clear, tak sa to zobrazilo aj mne.. skus sa otestovat mamatestom.. ten je tiez spolahlivy
@kristinka28 ziaden strach, ja nepochybujem, ved boli ruzovy duchovia 😉 drzim palec a tesim sa.
@amonda tak asi nic ja uz nerozumiem mala som urobit poobede digi tiez nic neukazal nejaky cudny ma obrys ☹

@dada87 to je po uprave fotky skus kuknut album