icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kristinka28
18. apr 2014

@dada87 to je po uprave fotky skus kuknut album

asimama
18. apr 2014

@t1nulka to,ze kazde tehotenstvo je ine 😉 😀 tak to si mala fakt super cisarsky..prvy den mi pomahali vstat z postele sestricky na ten dalsi som vstavala sama..prve 3 dni bolo super..potom to uz islo dolu vodou..mala som zvysenu teplotu a potajme som brala paralen..len aby ma pustili domov..na 6 den ma prepustili..doma ma chytila anemia ☹ takze som bola v teplote,biela ako stena nevyspata a chora..to ma drzalo asi 2 tyzdne 😒 a ja truba keby som vedela,tak by som poctivo brala zelezo,ktore mi predpisali.. 😠 skor by som sa z toho dostala..clovek sa uci na svojich chybach..takze ja len dufam,ze do buducnosti to bude ok.. 🙂

nike8
18. apr 2014

Baby vy tam tiez nieco vidite, alebo sa mi to len zda?

asimama
18. apr 2014

@nike8 vidim..ale je to take rozpyte

siska765
18. apr 2014

@nike8 ja myslim ze to tam je 🙂

nike8
20. apr 2014

Baby testik,ktory som pridala piatok bol s citlivostou 10 a ten dnesny je 25. Myslite ze je tam nejaka nadej. Tie ciarky niesu ruzove, len take tieniky na mieste, kde ma byt ciarka. Neviete ci tedty Predictor robia duchov?

amonda
20. apr 2014

Ahojte, rada by som sa spytala na moj test. MS mi meska 7 dni a obrazok testu je s citlivostou 10. Myslite si, ze je to normalne, ze mam stale tu tehu ciarku taku slabsiu? Ja som myslela, ze ked mi bude meskat tak dlho, tak to bude kolajnica ako blazon....

kristinka28
20. apr 2014

@amonda ahoj mas velmi peknu ciarku gratulujem,,,mne tiez meska 7,,,dni po mrche 5 dni a kukni moje testy mam 25 a skoro nic nevidno,,tak u seba neviem c si mam mysliet tebe blahozelam mas peknu ciarku a myslim ze nezalezi ci mas velmi silnu vazne je ze tam je este raz gratulujem 🙂

amonda
20. apr 2014

@kristinka28 No ja mam stres, aby to nebola nejaka cista alebo cosi, tak proste sledujem tmavost ciarky ako blazon 🙂

amonda
20. apr 2014

@kristinka28 cysta - boze moj pravopis...

kristinka28
20. apr 2014

@amonda nie urcite to neni cysta malicka fazulka je 😉

amonda
20. apr 2014

@kristinka28 verim, ze sa obe za chvilu pridame k decembrovkam 🙂

amonda
20. apr 2014

@kristinka28 Tak takto to vyzera od hora to je den MS a potom kazdy den. je to z ranneho mocu a 10-tkovy test. potom dosli testy 🙂

kristinka28
20. apr 2014

@amonda pekne ciarky este raz blahozelam 😉

amonda
20. apr 2014

@kristinka28 no uvidime, ci budeme vytesovat a verim ze obe 🙂

kristinka28
20. apr 2014

@amonda no ty urcite uz mozes ja musim este pockat ☹ ,ale ak so porovnavala testiky myslim ze je nadej ,,lebo ty mas 10 a ja 25,sak uvidime co bude ,,,

amonda
20. apr 2014

@kristinka28 presne to som ti pisala, ze nestracaj nadej a nakup 10 :D

kristinka28
20. apr 2014

@amonda urcite ak do vtedy nepride 😀

loginout
20. apr 2014

@mirkovci ahoj tak ako ? Kedy ma prist mrcha?

p0casie
21. apr 2014

no ženy ja vzhľadom na temu "duch na teste" by som chcela ukázať mojho vcerajsieho ducha, ktoreho bolo vidno volne očkom, bez naklánania a presviecovania a toho všetkého čo sa dá. konečne aj manžel videl čiarku...už som sa tešila....a dnes dosla mrcha :( nenávidim tých duchov, načo sa tam robia??? 😖 ☹ ☹

dada87
21. apr 2014

@p0casie TAK MS prisla ale moze ist o tehu skus po MS je tam dusik

linda4444
21. apr 2014

@p0casie ahoj... z menstruacie si nic nerob...ja som mala menstruaciu 3 dni a normalnu aj ked som uz bola tehotna... moje 2 zname tiez.. do 3 mesiaca.. teraz som na tom rovnako.. mam pozitivne testy.. tiez duchov a mala som 2 dni menstruaciu.. normalnu krv bledocervenu.. zajtra idem k lekarovi nech mi to potvrdi, alebo vyvrati.. rapid clear je dost presny..

p0casie
21. apr 2014

@linda4444
@dada87
baby ja tak ci tak pojdem o tyzden k doktorke, lebo chodim teraz na folikulometriu kazdy mesiac, aby sme nasli spravny cas a ci sa tvoria folikulky...tak sa uvidi. ale myslim ze nic z toho nebude ani tentokrat ☹ ale dakujem za podporu

linda4444
21. apr 2014

@p0casie aj ja uvidim zajtra.. lebo tiez tomu moc neverim.. nie kvoli tej menstruacii, ale kvoli tomu ze tie moje testy su sice krasne sfarbene.. ale po termine.. nejakej hodinke.. a jedna sa o clearblue.. a ten vraj robi takto ciarky.. 😒 ale zas pred 3 rokmi mi takto vysiel test po hodine a bola som tehotna.. a tak ako vysiel tebe rapid clear, tak sa to zobrazilo aj mne.. skus sa otestovat mamatestom.. ten je tiez spolahlivy

amonda
22. apr 2014

@kristinka28 tesim sa na dnesne testy 🙂

kristinka28
22. apr 2014

@amonda aj ja ale mam strah ze nebudu 2 😒

amonda
22. apr 2014

@kristinka28 ziaden strach, ja nepochybujem, ved boli ruzovy duchovia 😉 drzim palec a tesim sa.

kristinka28
22. apr 2014
ivet55
22. apr 2014

@t1nulka
@dada87
Baby tak môj dr robí až od 5.5, to je akože aj možné??? ved mna dovtedy porazí...

kristinka28
22. apr 2014

@amonda tak asi nic ja uz nerozumiem mala som urobit poobede digi tiez nic neukazal nejaky cudny ma obrys ☹