icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzuliena1
20. jan 2017

@karmela
@adria88 ďakujem vyzerá byt všetko ok 🙂 a uz teraz sa

patkaamirko
20. jan 2017

@olylili 😍😍😍😍😍 jeej super teším sa s tebou, aj ja chcem už 😄🤗😇

patkaamirko
20. jan 2017

@zuzuliena1 Bozinku malé zlaté krásne 😍😍😍😍😍 som rada že je všetko v poriadku, teším sa veľmi, ❤💪

ereska
20. jan 2017

@karmela to je este zavcasu este nestresujme ja asi v nedelu skusim na krv az 30.1

patkaamirko
20. jan 2017

@biba12
@karmela
@luta13
Dievčatá ja zas nestresujem tak xe by som tom doma neustále rozprávala 😃 proste občas ma to napadne, sú to obavy hlavne aj z toho, že som nedávno potratila v 14tt... Tak twraz veľmi chcem aby všetko bolo v najlepšom poriadku ❤💗 A tak isto sa modlím aby aj bolo a verím, že tentoraz už donosim tak ako mam 🙂
Ďakujem Vám za podporu, ste moji anjelikovia 😇😘🙂

crazy_girl1
20. jan 2017

@zuzuliena1 to už nie je fazuľka, to už je bábenko maličké, akurát do rúčky 😘 Len nech rastie a v zdraví príde na tento svet. Držím pästičky. 🤰

olylili
20. jan 2017

@patkaamirko dakujeeeem ja sa tiež strašne teším 😀 neboj za pár týždňov ucitis bublinku 👶👶

karmela
20. jan 2017

@ereska tak vieš som blbá co sa toho týka poviem si nie nebudem testit a potom má zlomí..Veru este mame čas tak verím že na nás vykuknú // onedlho 😊

@patkaamirko ty si len pekne hladkaj svoje brusinko 😉😊

patkaamirko
20. jan 2017

@ejuska2586 Tak aspoň to už máš za sebou, už len čakať na výsledky, držím ti päste,💪✊
To len tak plodik odumrel?

zuzuliena1
20. jan 2017

@patkaamirko
@crazy_girl1 ďakujem 😘 ale ako tancoval pokladik môj krásny dr sa normálne smial 🙂 bude po maminke 😍❤

ejuska2586
20. jan 2017

@karmela Az o 3 mesiace. Musime teraz cakat vraj. Ale chcela by som sa uz v marci zacat.

ejuska2586
20. jan 2017

@patkaamirko No, tak to vuzera, ze hej. Uvidime, co ukaze krv a vyteri. Robil mi vsetko mozne-vraj staci nejaka bakteria v posve. Tak teraz sa to vysetri a ak tam nieco bude, budem sa usilovne liecit, len aby som bola zas tehulka a tentokrat so stasnym koncom.

ereska
20. jan 2017

@karmela veru nech sa nam tam uz objavia a uz len nech tmavnu drzim paste

luta13
20. jan 2017

@tinka77 nadherne testiky a super zbierka...No daj nam potom vediet, ked pojdes od Dr., ako ste na tom, ktory tt. atd...😉...Pripadne ak budes mat prvu fotecku, radi kukneme 😉...Uzivaj tehulkovanie a prajem vam obom vela zdravicka 🤰😘

luta13
20. jan 2017

@olylili super sprava, tesim sa velmi s Tebou, veru je to najkrajsi pocit na Zemi pre zenu, ked drobcek zacne okopavat nase bruska zvnutra 😉...Uzivaj plnymi duskami kazdy jeden kopancek 😘

luta13
20. jan 2017

@zuzuliena1 Boze Zuzka, to je nadherna fotka, male drobciatko ako vystraja dole hlavou, ale ocividne sa mu tam paci anjelikovi krasnemu...No prajem vela zdravicka nadalej a uzivaj vsetko 🤰😘😀

luta13
20. jan 2017

@ejuska2586 som rada, ze uz to mas za sebou, a som velmi zvedeva, co zistia z tolkych odberov!!!...Snad sa Ti ten hematom vyplavi ako pises s najblizsou MS...Je mozne, ze prave kvoli tomu hematomu si prisla o babätka?...nejak mi to najde aj tak do hlavy, ze 2x hned po sebe si neudrzala malicke v brusku...No tak, ci onak, drzim palce na vyplavenie tej pliagy z Tvojej maternice, nech ju mas cistu a pripravenu pre dalsie - tentokrat zdrave babätko! 😉

luta13
20. jan 2017

@happymia Dakujem za komplimenty 😉

sticker
lilianna1xs
20. jan 2017

@patkaamirko Mne už povedal lekár že vidí že je to holka....tak dúfam že to tak aj bude.)))))

barborka93
20. jan 2017

@luta13 ahoj dnesna poradna dopadla super drobec sa ma fajn.sme 12+2 a posunul sa nam termin na 2.8 pri mojom štasti budem prenášat 10 dni ako pri prvej a narodi sa na moje narodky 🙂 pohlavie este nevieme no mam tušaka ze je to chlapček nevolnosti žiadne wauu uživam si to 🙂 tak sa maj a ozvem sa zase čo nove

barborka93
20. jan 2017

@luta13 zabudla som na fotku

ejuska2586
20. jan 2017

@luta13 Ten hematom sa vytvoril teraz, pocas tehotenstva. Ale tak snad zmizne coskoro.

frederika91
20. jan 2017

Tak a uz tomu verim 🙂 a dokonca ten modry je pol roka po zaruke :D mi vcera dala kamoska 🙂 uz len az je vsetko oki 🙂

karmela
20. jan 2017

@barborka93 jeeeej krasne mimi užívajte si pekne tehulkovanie naďalej
@frederika91 super pozitívne testíky 😍Blahoželám

karolina196
20. jan 2017

Ahojte zienky.Vidite na tomto teste dusika? 🙂

nivea777
20. jan 2017

@karolina196 ten prvý test nechápem.. :D volaky chybny

sibalka21
20. jan 2017

@nivea777 Mam pocit, ze to je ten isty test, len je rozobraty :D ... a preco chybny?
@karolina196 ja nic nevidim, ani ducha....

karolina196
20. jan 2017

@nivea777 chybny?preco myslis,ze chybny? 🙂

nivea777
20. jan 2017

@sibalka21 lebo akosi čiarka ktorá má byť pri C tam nie je..Ešte som nevidela test kde by by bola len testovacia čiarka a kontrolná nie

karolina196
20. jan 2017

@sibalka21 ano,to je ten isty a je rozobraty. 🙂