Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@darinkazv No mas toho teraz teda ozaj vela, tak sa setri co najviac, nech je vsetko, ako byt ma...A neboj, aj nevolnosti prejdu, chce to len cas a rychlo to vsetko uteka, takze za chvilku si ani neuvedomis a nevlnosti budu prec...Pohladkaj za mna drobceka v brusenku a ak na mna nezabudnes, napis mi po kontrole, co nove, pripadne nam sem hod prvu fotecku zo sona 😉...Uzivaj krasne rastuce brusenko 😘
Ahojte 🙂 potrebujem poradiť..Už 3 dni mam pravidelne pichanie do pravej strane na brušku tak nižšie. Je to ako pichanie ihlou ( alebo ako to mám popísať taká ostrá bodáva bolest.Stupňuje sa to a už to mám aj pod bruškom po celej dĺžke bruška..Prosím poraďte, lebo ja som zase celá vystresovana, Mám tam dole veľmi divne pocity, no keď vám mám pravdu povedať, tak presne také isté ako pred 6 mesiacmi keď som bola tehu... Neviem čo si mám myslieť..Do sona mám ešte zo 3 týždne :(
@patkaamirko Pokial máš bolesti tak nečakám do ultrazvuku a zavolaj lekárovi aby si bola v klude.
@patkaamirko ahoj moja podľa mna to bude zväčšovaním maternice to pichanie..Len kľud mojko hladkaj bruško a uvidis že sa to zlepší..
@patkaamirko áno ja si myslím že je to tým no tým že sa ti zväčšuje tak tlači aj na mechúr preto to nutkanie na cikanie moja..o chvíľku začneš cítiť pohyby a uz budeš kludnejsia že je bábätko ok uvidis moja len sa snaž ukľudniť 😉😘
@patkaamirko pri močení ťa nepáli? Nie je to mechúr? Alebo zastavené vetry ja si tiež myslím že je to zväcujucou sa maternicou tiež som to mala pred týždňom asi 4 dní ale na oboch stranách miestami som sa nemohla ani poriadne nadýchnuť
@olylili Ahoj moja nie nepáli má nič všetko je ok, len toto akurát..Akurát som prišla domov Z detského centra s plačom..Pichalo má to aj ako keby u krcka na pravej strane a najhorsie je ze mám pocit ako keby mám niečo v pošve niečo ako keby mi tam trčí, proste to tam cítim keď sa všelijako pohnem, sexom to nebude lebo sme nemali už dlhokansku dobu...
@karmela Moja už nech to..nech už cítim pohyby a budem spokojná 🙂 dosť sa bojim vieš a pri mojom rizikovom tehu už neviem čo je normalne a čo nie..Predtým som ani nevedela čo je to potratit dieťa, nidkt som sa nad tym nezamyslalaa a nejak to neriesila...nikdy ma to nenapadlo že sa to môže stať mne.. Teraz sa tak bojím všetkého ako čert svatenej vody 😔😦
@patkaamirko tie pocity v pošve som aj ja mala v druhom trimestri to troška ustúpi neboj na zle nemyslí mňa zase začala trápiť mykóza musím lekárovi povedať a dnes som viac upratovala lebo sme včera boli na návšteve tak ma tlačí všetko dole ako keby som mala dole kameň nemám ani magnézium
Žienky mali ste priznak tehotenstva palenie zahy..ked ste nevedeli este ze ste tehotne? ;)
@patkaamirko moja verím ti že sa bojíš potom co si prežila aj ja by som sa bála,len sa snaž myslieť aspoň trosku pozitívnejšie tentokrát si ta bábätko vybralo a onedlho ho budeš držať v náručí..Chápem ta jedine v tom rizikovom tehu ja som s malou mala a ďalšie budem tiež viac pozorovana uz od začiatku,ale poviem ti pravdu budem veriť že to dáme pekne do pôrodu ak budem tehu..A ty budeš tiež v poriadku zo svojim bábätkom..
@olylili Noo aj ja som včera a dnes riadne makala doma aj pešo sme išli asi necelú hodku..Tak to bude možno tým..Len sa bojím aby sa mi krcok nezačal otvárať..Áno chod k Dr. nech ti dá voľačo na to, Ja budem musieť koli tomu dať 170 Libier koli mykoze keď ju dostsnem, lebo Angličania neliečia mykozu lebo to vraj nie je pohlavna choroba..Mna z nich porazí raz 😃😂 Akurát tersz mám dole taky pocit ako keď má pri porode nastrihli tak také divne...A to pichanie je alo s ihlou keby ma volakto zospodu riadne pichol
@patkaamirko noooo tak to máš z toho teraz oddychuj a všetko bude ok neboj 😉
@patkaamirko radsej vela oddychuj a nenamahaj sa.cim viac lezat.to pichanie dole neni sranda.to som mala pri najmensom.lenze ja mam viac porodou a tehotenstiev za sebou.magnezium sa tam neda kupit?

@karmela dufam lebo fakt posledna mrcha bola len 3dnove spinenie, no vcera mala dojst mrcha a nic. Iba sem tam take jemne pichnutie tak neviem.