icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

t1nulka
22. apr 2014

@ivet55 fuuuha, to fakt? 😨 Fuuu a keby si sla k nejakemu co zastupuje? 😅 ved to su este 2 tyzdne, to neviem, ci by som vydrzala... Ja idem zajtra 🙂

ivet55
22. apr 2014

@t1nulka K TOMU čo zastupuje sa neviem dovolať a ani netuším ako robieva, ide ma poraziť. No nemôžem to nechať tak, musím sa niekam dostať na vyšetrenie, lebo ja som mala pri prvom komplikácie a pri druhom tehotenstve si nato musím dať od začiatku pozor a ešte k tomu ma pred dvoma týždňami seklo a to som teda netušila že som tehotná a brala som lieky a obstreky tk chcem vedieť že čo aj stým...

t1nulka
22. apr 2014

@ivet55 tak to mas teda fakt blbe teraz... Ja viem, ze sa to nema, ale keby si skocila na pohotovost, s nejakym "akoze" problemom? Ja uz do zajtra vydrzim, ale nemam dobry pocit ☹ vobec ma uz nebolia prsia, ani zle mi nie je... Ale ved, zajtra uvidime

ivet55
22. apr 2014

@t1nulka Ja sa skúsim dostať k tomu dr čo zastupuje, ten ma aj rodil a je perfektný. Ja nemám príznaky vôbec, tak ztoho si nič nerob, príznaky sa nemusia prejavovať stále, ved ked máme tie naše čiarky a mrchana neprišla tak to musí byť dobré 🙂

t1nulka
22. apr 2014

@ivet55 dakujem 🙂 si ma potesila <3

ivet55
22. apr 2014

@t1nulka musíme myslieť pozitívne 🙂 ja som teraz taká nabudená radosťou kedže som ani len nedúfala, že ja takto lahko otehotniem, Paťka sme mali až po 4 IUI a teraz jeden jediný krát prirodzene a hned s nám to podarilo??? ešte stále tomu neverím a som ztoho prekvapená ale teším sa a krpčekovi je určite v brušku dobre tak môjmu ako aj tvojmu 🙂 som zvedavá na teba, zajtra daj potom vedieť 🙂

t1nulka
22. apr 2014

@ivet55 urcite dam, verim, ze to budu dobre spravicky 🙂

dolce_principessa
22. apr 2014

@ivet55@ t1nulka Baby nestresujte tolko 😀 nemusite mat ziadne priznaky... 😀 Ja som chcela ist k dr tento tyzden ale zda sa mi to skoro tak este pockam a pojdem buducu stredu 🙂 To uz by mal byt ak to dobre pocitam prebiehajuci 8 tyzden 😀

t1nulka
22. apr 2014

@dolce_principessa ved jasne, nemusimi mat, len ked uz som mala a zrazu nemam, tak to je divne trocha... Ale vsak zajtra uvidime 🙂 😵

dolce_principessa
22. apr 2014

@t1nulka ani ja nemam priznaky uplne kazdy den..jeden den som citila menej prsia a na druhy sa to vsetko vratilo 😀 tak drzim palce na zajtra 🙂)

t1nulka
22. apr 2014

@dolce_principessa dakujem moc 🙂 ak to dobre dopadne, co musiiiii, tak od zajtra si to hodim uz do profilu 😉 uz sa tesiiim <3

dolce_principessa
22. apr 2014

@t1nulka ale neboj vsetko bude v poriadku 🙂 treba mysliet pozitivne🙂 aj ja si to hodim az po potvrdeni dr alebo az po prvom trimestri ..uvidim 😀 😀

t1nulka
22. apr 2014

@dolce_principessa daj po potvrdeni 😉 Nech to tu svieti dlhsie 😀

dada87
22. apr 2014

@ivet55 TAK TO TI VERIM AZ DO 5.5? Pane Boze im je dobre mali malo volna asi.Som zvedava ci tam bude zajtra moja 😒 😒 lebo uz dnes som sa chystala,No uvidime,aj si robila este testiky ja teraz a poriadne kolaje 🙂

dada87
22. apr 2014

@t1nulka ahoj tak ani ja nemam uz priznaky prsia uz skoro vobec nebolia ale sak nechyba mi to . 🙂 Uz nech idem od Dr.dufam ze tam bude.Tak zajtra daj vediet budem cakat. 😝 😝 😝 😅 😅 😅 😅

amonda
22. apr 2014

@kristinka28 a to je uz desiatkovy? neskusis to trosku lepsie odfotit? takto tam vidim len taky naznak...

ivet55
22. apr 2014

@dada87 ja som nerobila už lebo nemám doma, vybehnem do mesta a urobím si zajtra. Ja sa idem zblázniť, ja to do 5.5. ani nevydržím a ani nemôžem, mám problém zo zrážanlivosťou krvi, takže ja si musím pichať fraxiparine inak by to mohlo dopadnúť všelijako... Tak už boli riadne kolaje? super gratulujem 🙂

kristinka28
22. apr 2014

@amonda neviem myslim ze ano skus kuknut album tam je troska po uprave uz neviem zblaznim sa sobotu ukaze pekneho ducha a dnes toto ☹

dada87
22. apr 2014

@ivet55 moja tak chod inemu na blizku alebo na tu pohot.a vysvetli co je vo veci,ja by som nevahala ide o vas dvoch o Zdravie!!!!!!!! ked mas na blizku ineho chod za nim a povec ze 2 t.ma dovolenku ......nemozes cakat a byt v strese 😕 😕 😕 😉

t1nulka
22. apr 2014

@dada87 ahoooj, no hod tie kolaje 🙂 aj ja idem zajtra 🙂 a uz mas nejake naznaky, priznaky? 🙂

dada87
22. apr 2014

@kristinka28 ahoj moja nehnevaj sa namna ale ja na tvojich testoch nevidim nic .skus trosku tat si pauzu od tych testov.A ten akoze dusik je asi ten kanalik zlepeny s tym papierikom MAX. je prilis daleko ta druha ciarka.mozno sa mylim ale zachvilu sa zblaznis stych testov.Prajem ti aby si bola teh.ale tehotenstvo sa ti aj samo ohlasi uvidis. 😉 😉 😉

ivet55
22. apr 2014

@dada87
išla som a nezobrali ma... namyslení kreténi všetci a ten čo zastupuje tam tiež nieje... všetko naraz sa se..

kristinka28
22. apr 2014

@dada87 nehnevam len kukni od soboty testik ,,,mrcha meska uz 8 dni lekar povedal ze som ok ,,sak uvidim co bude dalej

satanka1
22. apr 2014

tak to vyšlo 🙂

satanka1
22. apr 2014

a takto ukazuje ovu test tehotenstvo

t1nulka
22. apr 2014

@satanka1 no kraaasa 🙂 gratulka 😵

dada87
22. apr 2014

@t1nulka nemam extra priznaky skoro ziadne len v nedelu som mala od rana taky vytok az ma tam dole palilo a od pondelka nic sem tam ma trosku stipka a bol taky husty.neviem ci to ma byt alebo co. 😒

t1nulka
22. apr 2014

@dada87 vsak hadam sa uz zajtra dozvieme viac 😵 tesiiiiim sa moc, ale sa aj bojim 😖

dada87
22. apr 2014

@ivet55 to su somari toto nieje uz mozne jak odseru zeny a tehotne zeny tolko potratov by ani nebolo keby robili svoju robotu.Hlavu hore moja pokial nemaz tazkosti a nekrvacas musime vydrzat dufam ze ma odbyje zajtra ze som neni objednana .... ☹

dada87
22. apr 2014

@t1nulka tu su dnesne testy