Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@t1nulka K TOMU čo zastupuje sa neviem dovolať a ani netuším ako robieva, ide ma poraziť. No nemôžem to nechať tak, musím sa niekam dostať na vyšetrenie, lebo ja som mala pri prvom komplikácie a pri druhom tehotenstve si nato musím dať od začiatku pozor a ešte k tomu ma pred dvoma týždňami seklo a to som teda netušila že som tehotná a brala som lieky a obstreky tk chcem vedieť že čo aj stým...
@t1nulka musíme myslieť pozitívne 🙂 ja som teraz taká nabudená radosťou kedže som ani len nedúfala, že ja takto lahko otehotniem, Paťka sme mali až po 4 IUI a teraz jeden jediný krát prirodzene a hned s nám to podarilo??? ešte stále tomu neverím a som ztoho prekvapená ale teším sa a krpčekovi je určite v brušku dobre tak môjmu ako aj tvojmu 🙂 som zvedavá na teba, zajtra daj potom vedieť 🙂
@ivet55@ t1nulka Baby nestresujte tolko 😀 nemusite mat ziadne priznaky... 😀 Ja som chcela ist k dr tento tyzden ale zda sa mi to skoro tak este pockam a pojdem buducu stredu 🙂 To uz by mal byt ak to dobre pocitam prebiehajuci 8 tyzden 😀
@dolce_principessa ved jasne, nemusimi mat, len ked uz som mala a zrazu nemam, tak to je divne trocha... Ale vsak zajtra uvidime 🙂 😵
@t1nulka ani ja nemam priznaky uplne kazdy den..jeden den som citila menej prsia a na druhy sa to vsetko vratilo 😀 tak drzim palce na zajtra 🙂)
@dolce_principessa dakujem moc 🙂 ak to dobre dopadne, co musiiiii, tak od zajtra si to hodim uz do profilu 😉 uz sa tesiiim <3
@t1nulka ale neboj vsetko bude v poriadku 🙂 treba mysliet pozitivne🙂 aj ja si to hodim az po potvrdeni dr alebo az po prvom trimestri ..uvidim 😀 😀
@kristinka28 a to je uz desiatkovy? neskusis to trosku lepsie odfotit? takto tam vidim len taky naznak...
@dada87 ja som nerobila už lebo nemám doma, vybehnem do mesta a urobím si zajtra. Ja sa idem zblázniť, ja to do 5.5. ani nevydržím a ani nemôžem, mám problém zo zrážanlivosťou krvi, takže ja si musím pichať fraxiparine inak by to mohlo dopadnúť všelijako... Tak už boli riadne kolaje? super gratulujem 🙂
@amonda neviem myslim ze ano skus kuknut album tam je troska po uprave uz neviem zblaznim sa sobotu ukaze pekneho ducha a dnes toto ☹
@kristinka28 ahoj moja nehnevaj sa namna ale ja na tvojich testoch nevidim nic .skus trosku tat si pauzu od tych testov.A ten akoze dusik je asi ten kanalik zlepeny s tym papierikom MAX. je prilis daleko ta druha ciarka.mozno sa mylim ale zachvilu sa zblaznis stych testov.Prajem ti aby si bola teh.ale tehotenstvo sa ti aj samo ohlasi uvidis. 😉 😉 😉
@dada87 nehnevam len kukni od soboty testik ,,,mrcha meska uz 8 dni lekar povedal ze som ok ,,sak uvidim co bude dalej

@ivet55 fuuuha, to fakt? 😨 Fuuu a keby si sla k nejakemu co zastupuje? 😅 ved to su este 2 tyzdne, to neviem, ci by som vydrzala... Ja idem zajtra 🙂