icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

patkaamirko
23. jan 2017

@olylili Och moja tak to nie je bohviečo 😔 Dúfam ale,že ťa to prejde každú chvíľu..

sticker
zuzuliena1
23. jan 2017

@patkaamirko mojko kľud aj ja to tak mám a pýtala som sa na to v piatok dr je to tam ze sa rozťahuje vazivo preto je to ako pichanie ihlou nie je to nič zle len kľud 🙂

salsalady
23. jan 2017

Ahojte, dnes sme boli na kontrole a drobec má 4mm a bije mu srdiecko ;)

olylili
23. jan 2017

@patkaamirko zatiaľ to tak nevyzerá hm😶

olylili
23. jan 2017

@salsalady gratulujem veľa šťastia obom 😉

emina31
23. jan 2017

Ahojte zienky, mozno trosku od veci ale v inej diskusii mi nikto neodpoveda☹ja sa len chcem spytat na nazor resp skusenost podobnu mojej..O babo sa snazime 5 mesiacov ale po vysetreniach (hormonalny profil. progesteron) mi pan doktor zistil ze ovulka mi neprebieha. V decembri mi doktor dal Aphrodite bylinne kvapky na hormonalnu rovnovahu a nariadil zmenu zivotospravy (menej stresu).. Tak som si povedala ze sa skludnim a bude ako bude.. ovulaciu som si nadalej merala kazdy den ovulacnymi testami..poslednu MS som mala od 18-23 decembra.. S priatelom sme spolu boli naposledy 8januara,No a ovulka mi prebehla az 10. januara (23 DC)merana dvoma testami aj hlien aj bolest podbruska. Cyklus mam pravidelny 28dnovy, cize teraz mi MS mala prist 16.1..Dnes 35ty DC (14den PO) a mrcha nikde.Len 33DC raz na WC ruzova krv na toaletaku.Stale len bolest podbruska a prs. robila som si test dva razy 33DC a 35DC ale negativny ani len duch..Tak neviem co si mam o tom mysliet..Ano urcite pojdem k doktorovi zial az dalsi tyzden nakolko odchadzam na sluzobku..Stalo sa vam niektorej ze testy negativne a aj tak tam ta fazulka bola? resp kedy vam uz test po niekolkych negativnych ukazal //.
Dakujem za akukolvek skusenost

salsalady
23. jan 2017

@olylili ďakujeme velmi pekne ;)

sibalka21
23. jan 2017

@emina31 Tehotna vobec byt nemusis, ovulku si mala dost neskoro, cize sa ti mohla posunut aj MS, ktora sa ti asi cochvila rozbehne... Ak by ti meskala uz vyse tyzdna, na testoch by musel byt aspon maly naznak ducha....

adria88
23. jan 2017

@salsalady blahoželám 😘 v ktorom tt si?

emina31
23. jan 2017

@sibalka21 predtym som mavala ovulku 19ty den ale cyklus aj tak 28dnovy. Nemavam ovulaciu ako sa vsade pise 12-15den..nikdy som tak nemala. Dnes je 8my den meskania. Pockam este tento tyzden a buduci k doktorovi na vyvolavacku😒

sibalka21
23. jan 2017

@emina31 Tak pockaj do konca tyzdna, ci nepride MS, ked tak urob dalsi test, ak bude negativny tak zbehni k lekarovi, mozes mat aj cystu alebo nejaky iny zdrav problem

kchan
23. jan 2017

@emina31 ahoj, ovulaciu si sledovala len pomocou ovu.testov alebo si aj merala bazalnu teplotu? Pretože aj keď ovulacny test je pozitívny, ešte to neznamená ze ovulacia naozaj prebehla. Preto je najlepšie spolu s testami merať aj bazalnu teplotu. Vtedy máš 100% istotu, že ovulacia naozaj prebehla. A ak by si aj ovulaciu predsa len mala-zistená na základe pozit.testu- ovulacia nastáva spravidla do 48hod po pozit.teste. málokedy sa stáva že je presne v ten deň. A ak máš cyklus 28dňový a napr.ovulka bola až 19deň cyklu, tak lutealna fáza je dosť krátka... no držím ti palce aby to bolo tehu, a ak nieje, tak čo najskôr nech sa mrcha dostaví aby si mohla znova skúšať 🙂

nikky81
23. jan 2017

@emina31 ja by som sa nespoliehala len na ovulacne testy, pokial je to mozne, tak by som na tvojom mieste merala BT. ovu test vyjde pozitivny 24-48 hodin pred samotnou ovuláciou, BT ju ukáze az ked prebehne. asi ti nezostáva iné len čakat ... ak nepride tak k lekarovi nech sa na teba pozrie ... drzim palce

ariana195195
23. jan 2017

ahojik baby tak som v 9 týždni všetko je v poriadku ❤

olylili
23. jan 2017

@ariana195195 gratulujem len tak ďalej😉

salsalady
23. jan 2017

@adria88 Dakujem, este som len v 7.tt

adria88
23. jan 2017

@ariana195195 gratulujem, prajem všetko len to najlepšie, zdravé babatko a úspešné tehuľkovanie 😉

adria88
23. jan 2017

@salsalady tak nech všetko prebieha tak, ako má a obaja ste zdraví 😉

salsalady
23. jan 2017

@adria88 Dakujem ti velmi pekne 🙂 aj tebe všetko dobré ;)

ariana195195
23. jan 2017

@adria88 Dakujem moc pekne ❤

emina31
23. jan 2017

Dakujem dievcata.. pockam este tento tyzden snad sa mrcha dostavi aj bez vyvolavacky.. teda ak tam tehu neni. BT nemeriam iba ovu testy od doktora. Chodim do Gyncentra v Ba. Velmi tazko sa mi zladuje ovulka s prichodom priatela lebo je v Holandsku tak som v kutiku duse dufala ze to mohlo vyjst.. neznasam tie sklamania na testoch😢 a vam kocky co uz ste v krasnom ocakavani prajem vsetko len to naj❤

mary28
23. jan 2017

co myslite? kvalita nic moc :(

ejuska2586
23. jan 2017

@mary28 Vidim tam jemneho ducha. Prajem nech tmavne.

patkaamirko
23. jan 2017

@zuzuliena1 Ďakujem zlatíčko ❤ Pravdepodobne to je ok, len ja som sa zlakla, lebo som si vedomá že som to tou dlhou prechádzkou prehnala 🙂

patkaamirko
23. jan 2017

@olylili Hmm to je hrôza 😵
Vieš čo sa mne stalo pred chvilou ?😂😂 Muž prišiel z obchodu a kúpil mi cottage cheese, tak dom si išla zobrať do igelitky, ale kúpil aj mäso 😪 Otvorila som tu tašku a zbadala mäso...to si mala vidieť V tej sekunde som išla grcat, 😖😞 A bol to masaker ..

patkaamirko
23. jan 2017

@mary28 Je to tam, Gratulujem a prajem krásne bezproblémové tehotenstvo 🙂

adria88
23. jan 2017

@mary28 aj ja vidím slabulinkú 2 čiaročku, držím palce, nech silnie, o 2 dni skús ďalší 😉

patkaamirko
23. jan 2017

@ariana195195 Super, to je dobrá správa 🙂 len tak ďalej 😇 teším sa z toho 🤗

olylili
23. jan 2017

@patkaamirko ja grcam ešte aj z reklamy v tv katastrofa nič mi nechutí všetko smrdí neviem čo mám jesť 😖

patkaamirko
23. jan 2017

@mary28 Ja som mala takuto istú čiarocku na 31DC a spravila som ďalší o 3 dní a bol silnejší a potom zase o dalsie 3 dní a tam už bola nie veľmi silná ako ta kontrolná, ale už krásna slabo červená 🙂