Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ariana195195 😍 Krásna foto aj drobček
@kacenaaa tak či tak si budeš musieť spraviť tehu test..Ovu testom sa síce dá zistiť tehu ale musíš testovat hned z ranného moču a viac dní po sebe aby si videla či čiarka silnie,dokonca ani to silnejšie nie je zárukou ničoho..Pokiaľ na tehu teste nie sú silnejúce čiarky tak ani nemôžeš prísť za lekárom ze asi si tehotná lebo na Ovu teste máš // ale tehu si si ani nerobila
@luta13 juj moja nic ine by som si nepriala! Dakujem krasne za povzbudive slova, len sa nechcem zas sklamat tak skor sa priklanam k tym racionalnym vysvetleniam😀 Samozrejme v kazdej zene ktora tuzi po babatku je vzdy svetielko nadeje.. Takze v kutiku duse dufam🙏 Tvoj syncek je velky fesak😉
@marsellinpir možno sa aj niečo dialo moja..Z ranneho si robila testy?
@marsellinpir keď si to priblížim na PC, tak sa mi tam niečo slabučké marí. Možno sa neskoro zahniezdilo a tvoje telo ešte neprodukuje toľko hcg, počkaj 2-3... držím päste.
@karmela v nedelu rano a bola slabulinka
@crazy_girl1 skusim este rano no neverim tomu ja uz neviem co si mam mysliet
@marsellinpir ahoj 🙂 na tom hornom tusim nieco vidim, skus o par dni znova. Drzim palce 😉
@marsellinpir skús zajtra ráno, uvidíš. Na tom vrchnom fialovom sa mi marí dúšik. Ono testom sa nedá veriť na stodesaťpercent, dôležité je, že nie je mrcha. Máš aj príznaky?
Napr. mojej švagrinej testy prvý mesiac neukazovali nič, až po 6 tt. mala 2 //...
@crazy_girl1 tak mam zvecsene prsia a stale mam na nieco chut raz slane a raz sladke. Niekedy taky zvlastny tlak v podbrusku a sem tam take pichnutie raz na lavo a raz napravo. Castejsie chodim cikat a som aj nafuknuta
@crazy_girl1 No ako sa tak pozeram tak je divny ten test
@marsellinpir ten fialový je mamatest?
@olylili nie gravitest
@marsellinpir lebo vraj sú pozitívne aj z vody
@olylili to som kupila cemio gavitest
@marsellinpir no prva fotka bruska a moj pohlad na nu - toto nevyzera na nafuknute brusko, ale na brusko so zväcsujucou sa maternicou...A druha fotka - fotka testiku - trosku som Ti zmenila na nej kontrast a takto mi vysla..Jednoznacne vidim slabucku druhu ciarku, takze testuj zas za 2 dni, skus aj ranny test, aj vecerny, uvidis, ktory bude vyraznejsi...No ja myslim,ze drobcek je uz v Tvojom brusku a buduje pevnost 😉...Boh Ta zehnaj - velmi Ti to prajem uz po tolkych testoch 🙏...Mozno Ti len pomaly stupa Hcg 😉
@marsellinpir Ty si mi poslala ❤?
@luta13 ano lebo mi strasne pomahas a nielen mne ale aj ostatnym zienkam😊😊
@marsellinpir ja na tom spodnom nic nevidim
@luta13 bodaj by si mala pravdu
@marsellinpir a ten zelený test je tiež z nedele?
@karmela ten son skusala ako inu znacku je dnesny
Aj ja som dostala srdiečko ďakujem 😘❤
@marsellinpir Dakujem Ti za ❤ teda...Pomaham, lebo ma to neskutocne tesi, ked mate na testoch krasne silnejuce //...😉...No tesim sa na Tvoj testik zas za 2 dni 🙂...Verim, ze budes usmiata a ja s Tebou...Ver svojim pocitom a babätku v brusku...Ak veris v Boha, modli sa, to tiez pomaha 🙂
@marsellinpir a z ranneho si robila? Este nehadz všetko za hlavu držím palčeky
@karmela skusim este rano

@myskahryzka to je čo a naco je to dobre?