Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@marsellinpir 😇😇😇😘🤰🙏
@luta13 videla som moja aj som ju lajkla😉 Uz len nech silnie..
@marsellinpir nemáš po ruke lekáreň alebo obchod kde predávajú lady max testy alebo pepino? Skus stymi testnut..Alebo ked bude ciarocka silnieť to uz je jedno aký testik😉Tak sa drž a nech ti uz pekne ukáže testik 😉
@marsellinpir stále tam dačo vidím a súhlasím s @luta13, neprestavaj verit!!! Testni neskor, zajtra ci pozajtra. 😘
@marsellinpir na tych gravitestoch mas stale velmi slabulilinke ciarky, ktore ledva vidno a vobec sa nemenia... na tom spodnom nebol ani naznak ducha... Mrzi ma to, ale podla mna to tehu nieje, nebudem ti davat zbytocne nadeje....
@patkaamirko vracala a prelezala, pretoze v tejto polohe sa to dalo prezit, ked som vstala a pochodila, hned ma pot oblieval a uz som na toaletu letela 😒 od zaciatku ma zaha pali a to bude asi az dokonca, ako tak to prezivam na extra silnej fatre..ja som v tom case bola pn, takze jedno stastie pre mna, lebo si neviem predstavit co by som robila v praci..absolutne nepouzitelna..a to v praci musim premyslat nad paragraf.a pre mna bolo najpodstatnejšie v tom case mysliet na to, zemusim pit a aspon nieco teple zjest, aby som v nemocnici neskoncila..prave mi napadlo, ze mi vedela ukludnit zaludok aj vietnamska polievka s ryzovymi rezancami samozrejme bez chily..
Žienky:palenie zahy.tocenie hlavy. A citim jak keby na mna lezie choroba.a sem tam mi ostane nevolno..3.1 sme sa s drahym mojkali..myslite ze by to mohli byt priznaky?mali ste niektora taketo priznaky?Dakujem
@simbatko S tým pocitom akoby na mňa liezla choroba áno..mala som aj triasku dokonca...Ale o paleni záhy nič neviem..ton skôr v neskoršom štádiu tehotenstva nie ? Neviem ak sa mýlim opravte má 😉
@lienka1987 Ja som si povedala že kašlem na to,budem jest ak budem môcť a keď to vygrcam tak nech..Hladovať nebudem lebo ked mam prazdny žalúdok tak je ešte horšie 😔 Akurát som zapila kyselinu listovú, po dlhej dobe lebo akýkoľvek vitamín si dám tak hneď ho idem vygrcakat..tak som zvedavá či ju udrží dnes v sebe 🙂
Noo mala si to ťažké veru...Nezávidim :/ A áno ja som tiež pila minerálku magnezovo vapnikovu som sa snažila, po týždni mi aj znej začalo byť zle..Aj to som pila tak max pohár denne po maličkých glgoch.. Pomohol mi slabý matovy caj, a zalievana polievka 😂😂😂
@simbatko Ja som mala tocenie hlavy, palenie zahy aj akoby pocit choroby od zaciatku-cca od 10dpo. Takze kludne to mozu byt priznaky.
@ejuska2586 Dakujem ;)...palenie zahy mam najviac uz asi 3den..ale nie v kuse..
@olylili no.... moje prve tehu sono bolo rychle, suche take o nicom... cakala som od toho viac... aj obrazok docela nekvalitka.... no ale aspon nieco.... ani mi ❤ neukazal.. len sucho ze "ziva gravidita"... na dalsom to snad bude lepsie, aj otazky si pripravim.... ale este tak dllllho treba cakat.... dufam ze je vsetko ok... aspon mam stastie na nulove nevolnosti.... obcas ma len natiahne ale inac nic... len unava... lebo mam nizky tlak a kavu ledva vypijem co mi prestala chutit....
@olylili krásne 😍😍😍 my máme tiež 😂😂ale sorry za tú fotku bolo to fotene na wc v detskom centre 😃😃
@nivea777 nechcem do Teba "dzubat", no nie kazdej tieto testy duchuju - moj nazor...Neverim, zeby vsetky testy tychto 2 znaciek boli "na hovno" - inak by ich asi davno stiahli z predaja celkovo, pretoze by ich ziadna zena nepouzivala a nemali by odbyt 😉 ...No ved je dobre skusit aj inu znacku okrem tychto - napr. Dr.max - ten mne ukazal krasnu / 3 dni po meskani MS 😀

@marsellinpir určite Skus hneď ráno ako sa prebudis 😉