Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 Dakujeme ty anjel náš ☺😇😍😍😍 hehe tak v dobrom môžeš závidieť 😃😃 to máš dovolene 😜😛😂😂 Srandujem ved vieš ;) Je to krásny pocit vedieť že sa niekto somnou teší 🙂
Len ešte hlavne nech úspešne skončíme tehu a to bude to naj čo si želám a želám to všetkým tehulkam - mamičkám ❤💗
@ikonica zda sa Ti dlhe cakanie?...Co keby si zacala strikovat, ci hackovat daco neutralne pre drobceka?...Ja som tak prezivala dlheeeeeeeeeeee cakanie pocas tohto druheho tehu, kedze som bola cele dni doma a hackovala papucky a strikovala ciapocky...Navody najdes na YouTube, alebo aj videonavod, kde panicka hackuje a pritom vsetko komentuje, takze vlastne hackujes priamo s nou naraz...Takto som uhackovala malickemu papucky ja a bola to fajn zabava a hlavne utiekol mi trosku cas...No to je len taky moj asi blby napad 🙂
@patkaamirko Boh s vami moja mila 😉...Neboj, uz len dobre bude, hlavne oddychuj krasne a snivaj si svoj snicek, ako drzis svoju babiku v naruci...Veru, rychlo to uteka vsetko, ani sa nenazdas a budes sem davat fotecku z porodnice 🤰💃😍
@luta13 Hehe áno áno ide to neuveriteľne rýchlo, až ma to mrzí 😔 To dám fotku z pôrodnice, Budem sa chcieť pochváliť aká som krásna 😂😂😂😂 Ale nieee srandujem...Dnes mi volako sibka, muž prišiel skôr z práce a blaznili sme sa aj s malým skoro doteraz 😂😂 Doniesol mi zón slovenskeho obchodu parenicu neudenu a Slovensku klobásu 😃 aj keď mäso aktuálne neznasam tak som si musela odhryznut, nedalo mi to...Tak mám takú Dobrú náladu, miestami má boli podbrusko ale tak asi je to všetko ok, aj keď muž mi povedal že : Noo moja dva tri dni pichanie, dnes bolesti...Hovorím mu vieš čo ty si ma fakt povzbudil 😄🙂😇 chlap..
Inak už 3 dní po sebe mám sny...Že som na Sone a že mi vravia že to bude dievčatko, potom som sa v sne rozčuľovala že mi nerobili screening test. videla som bijuce srdiečko atď. . predtým sa mi snivalo s kňazom a truhlou...A že sme sa modlili za nejakú mŕtvolu...Deň na to zase že nejaký duch nám dal odkaz že spomeňte si na mňa, na ďalší deň som mala v sne hrozny strach, vyhanala som zlého ducha z malého chlapceka 😨 no takéto sny mám a všetko také živé
@patkaamirko no sny mas teda desive, ale neries to vobec...Netyka sa to vobec Teba, snad len to dievcatko na sone 😉...Dobru nocku vam, idem spat a ja, uz som unavena...Pred 2 hodinami som dopiekla fasirku na plech a zjedla kusok, k tomu krajec chleba a 4 kysle uhorky...No a teraz za tym pijem kakao kupovane krabicove 😀...Chute ako tehu...haha 😉...Tak sladke sny prajem mamina 🌜😘
@marsellinpir ale veď ja tam nič nevidím 😊
@marsellinpir mojko hlavu hore budeš sa o babo snažiť až kým nebudú na teste krasne tehu čiarky..Aj ja si tak vravím,takze si ideme za svojim snom 😉
@karmela ved si to vravim aj ja 😊nevadi 😊
@luta13 diky za radu... Som kreativna dusa, cize bez tvorenia neviem zit... Tuto zimu som toho dost uhackovala, az ma nikedy ruky boleli :D mam co robit, lebo sme sa stahovali do bytu v povodnom stave, len sa nevieme v tej zime rozhybat... Snad coskoro zacneme makat a cas hude bezat inym tempom... Ja len chcem tak ako kazda a najma prvomamicka vediet, ze je vsetko s mimi v poriadku a preto mi pride to cakanie nekonecne... Snad budem po tom vysetreni v 12 tt uz pokojnejsia menej unavena a viac akcna 🙂
@marsellinpir aký test si mala mamatest alebo cemio?
@patkaamirko Tie sny vyjadruju len tvoj podvedomy strach. Preto sa prestan stresovat a zacni si uzivat to, ze cakas babatko. A uvidis, ze aj sny sa zmenia na krasne.

@olylili
@patkaamirko maminy obidve - mate krasne tehubrusenka - potichucky trosku zavidim 😉...No samozrejme, ze v dobrom a prajem vam aj nadalej krasne tehulkovanie a nech vam nevolnosti co najskor odzneju uplne a mozete sa uz len s usmevom divat do zrkadiel na vase rastuce pupceky 😉🤰😇😍❤😀😘🌹