icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
23. jan 2017

@olylili
@patkaamirko maminy obidve - mate krasne tehubrusenka - potichucky trosku zavidim 😉...No samozrejme, ze v dobrom a prajem vam aj nadalej krasne tehulkovanie a nech vam nevolnosti co najskor odzneju uplne a mozete sa uz len s usmevom divat do zrkadiel na vase rastuce pupceky 😉🤰😇😍❤😀😘🌹

patkaamirko
23. jan 2017

@luta13 Dakujeme ty anjel náš ☺😇😍😍😍 hehe tak v dobrom môžeš závidieť 😃😃 to máš dovolene 😜😛😂😂 Srandujem ved vieš ;) Je to krásny pocit vedieť že sa niekto somnou teší 🙂
Len ešte hlavne nech úspešne skončíme tehu a to bude to naj čo si želám a želám to všetkým tehulkam - mamičkám ❤💗

luta13
23. jan 2017

@ikonica zda sa Ti dlhe cakanie?...Co keby si zacala strikovat, ci hackovat daco neutralne pre drobceka?...Ja som tak prezivala dlheeeeeeeeeeee cakanie pocas tohto druheho tehu, kedze som bola cele dni doma a hackovala papucky a strikovala ciapocky...Navody najdes na YouTube, alebo aj videonavod, kde panicka hackuje a pritom vsetko komentuje, takze vlastne hackujes priamo s nou naraz...Takto som uhackovala malickemu papucky ja a bola to fajn zabava a hlavne utiekol mi trosku cas...No to je len taky moj asi blby napad 🙂

luta13
23. jan 2017

@patkaamirko Boh s vami moja mila 😉...Neboj, uz len dobre bude, hlavne oddychuj krasne a snivaj si svoj snicek, ako drzis svoju babiku v naruci...Veru, rychlo to uteka vsetko, ani sa nenazdas a budes sem davat fotecku z porodnice 🤰💃😍

patkaamirko
23. jan 2017

@luta13 Hehe áno áno ide to neuveriteľne rýchlo, až ma to mrzí 😔 To dám fotku z pôrodnice, Budem sa chcieť pochváliť aká som krásna 😂😂😂😂 Ale nieee srandujem...Dnes mi volako sibka, muž prišiel skôr z práce a blaznili sme sa aj s malým skoro doteraz 😂😂 Doniesol mi zón slovenskeho obchodu parenicu neudenu a Slovensku klobásu 😃 aj keď mäso aktuálne neznasam tak som si musela odhryznut, nedalo mi to...Tak mám takú Dobrú náladu, miestami má boli podbrusko ale tak asi je to všetko ok, aj keď muž mi povedal že : Noo moja dva tri dni pichanie, dnes bolesti...Hovorím mu vieš čo ty si ma fakt povzbudil 😄🙂😇 chlap..
Inak už 3 dní po sebe mám sny...Že som na Sone a že mi vravia že to bude dievčatko, potom som sa v sne rozčuľovala že mi nerobili screening test. videla som bijuce srdiečko atď. . predtým sa mi snivalo s kňazom a truhlou...A že sme sa modlili za nejakú mŕtvolu...Deň na to zase že nejaký duch nám dal odkaz že spomeňte si na mňa, na ďalší deň som mala v sne hrozny strach, vyhanala som zlého ducha z malého chlapceka 😨 no takéto sny mám a všetko také živé

luta13
24. jan 2017

@patkaamirko no sny mas teda desive, ale neries to vobec...Netyka sa to vobec Teba, snad len to dievcatko na sone 😉...Dobru nocku vam, idem spat a ja, uz som unavena...Pred 2 hodinami som dopiekla fasirku na plech a zjedla kusok, k tomu krajec chleba a 4 kysle uhorky...No a teraz za tym pijem kakao kupovane krabicove 😀...Chute ako tehu...haha 😉...Tak sladke sny prajem mamina 🌜😘

simbatko
24. jan 2017

@luta13 No uz vcera som mala dostatMS..no ved uvidim.este pockam s testovanim..a Dakujem ;)🙏

marsellinpir
24. jan 2017

Tak baby toto mi vyslo rano 😕no problen je ten ze mrcha nakoniec dosla😭😭😭😭

marsellinpir
24. jan 2017
marsellinpir
24. jan 2017
alilka
24. jan 2017

@marsellinpir ale veď ja tam nič nevidím 😊

karmela
24. jan 2017

@marsellinpir mojko hlavu hore budeš sa o babo snažiť až kým nebudú na teste krasne tehu čiarky..Aj ja si tak vravím,takze si ideme za svojim snom 😉

marsellinpir
24. jan 2017

@karmela ved si to vravim aj ja 😊nevadi 😊

ikonica
24. jan 2017

@luta13 diky za radu... Som kreativna dusa, cize bez tvorenia neviem zit... Tuto zimu som toho dost uhackovala, az ma nikedy ruky boleli :D mam co robit, lebo sme sa stahovali do bytu v povodnom stave, len sa nevieme v tej zime rozhybat... Snad coskoro zacneme makat a cas hude bezat inym tempom... Ja len chcem tak ako kazda a najma prvomamicka vediet, ze je vsetko s mimi v poriadku a preto mi pride to cakanie nekonecne... Snad budem po tom vysetreni v 12 tt uz pokojnejsia menej unavena a viac akcna 🙂

maja129
24. jan 2017

@marsellinpir aký test si mala mamatest alebo cemio?

maja129
24. jan 2017

Dievčatá akú máte skúsenost s testom cemio? Včera som bola 8dpo, robila som si ráno test bol tam duch ale slabulinký, dnes 9dpo už bol duch viditeľný voľným okom, na fotke to nieje dobre vidieť, sú tie testy spoľahlivé alebo duchujú?

miriamn76
24. jan 2017

@maja129 duchuju ale tvoja ciarka sa zda byt ruzova☺drzim palce

maja129
24. jan 2017
miriamn76
24. jan 2017

@maja129 to uz nie je falosny duch☺

maja129
24. jan 2017

@miriamn76 dakujem, už sa snažíme dosť dlho, takže snád to výjde...

maja129
24. jan 2017

@miriamn76 robila som si naraz s ním aj kazetový woman secret ale na tom len naznak ducha, tak neviem čo si o tom myslieť

nina4
24. jan 2017

@maja129 to más peknu oficialnu tehu čiarku 😉 tak ti želám aby krasne tmavla 😘

miriamn76
24. jan 2017

@maja129 je ten woman secret s citlivostou 10? Pre porovnanie je lepsie robit rovnakymi testami a obden aj ked viem ze je tazke vydrzat a netestovat kady den☺

maja129
24. jan 2017

@miriamn76 áno je s citlivosťou 10

miriamn76
24. jan 2017

@maja129 tak skus o dva dni ten isty pruzkovy a uvidis ze bude tmavsia uz teraz to je pekna ciarka. Kolko ti meska?

maja129
24. jan 2017

@miriamn76 ešte mi nemešká som 9dpo, robila som si test na základe toho, že ma dosť bolia prsia, čo u mna nie je zvykom, menštruáciu mam dosť o 4 dní

miriamn76
24. jan 2017

@maja129 no parada a taka viditelna ciarka na 9DPO ☺

maja129
24. jan 2017

@miriamn76 včera ked som si robila to bolo 8dpo tak tam bol dúšik ale to som musela test naklanať aby ho bola vidno...
No uvidíme čo z toho bude, dúfam, že nie len falošne pozitívne testy ☹

miriamn76
24. jan 2017

@maja129 myslim ze nie silno drzim paluchy☺

ejuska2586
24. jan 2017

@patkaamirko Tie sny vyjadruju len tvoj podvedomy strach. Preto sa prestan stresovat a zacni si uzivat to, ze cakas babatko. A uvidis, ze aj sny sa zmenia na krasne.