icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
23. jan 2017

@marsellinpir určite Skus hneď ráno ako sa prebudis 😉

marsellinpir
23. jan 2017

@luta13
@karmela dievčata dakujem vam pekne snad mate pravdu ste taky anjelikovia

luta13
23. jan 2017

@marsellinpir 😇😇😇😘🤰🙏

luta13
23. jan 2017

@karmela pozri na tu zmenenu fotku, co som sem pridala 18:18h...na nej musis jednoznacne vidiet druhu / - ale velmi slabucku 😉

karmela
23. jan 2017

@luta13 videla som moja aj som ju lajkla😉 Uz len nech silnie..

@marsellinpir nemáš po ruke lekáreň alebo obchod kde predávajú lady max testy alebo pepino? Skus stymi testnut..Alebo ked bude ciarocka silnieť to uz je jedno aký testik😉Tak sa drž a nech ti uz pekne ukáže testik 😉

crazy_girl1
23. jan 2017

@marsellinpir stále tam dačo vidím a súhlasím s @luta13, neprestavaj verit!!! Testni neskor, zajtra ci pozajtra. 😘

nivea777
23. jan 2017

@luta13 negatívne sú oba testy..Mamatest a gravitest falosne duchuju

sibalka21
23. jan 2017

@marsellinpir na tych gravitestoch mas stale velmi slabulilinke ciarky, ktore ledva vidno a vobec sa nemenia... na tom spodnom nebol ani naznak ducha... Mrzi ma to, ale podla mna to tehu nieje, nebudem ti davat zbytocne nadeje....

meli8412
23. jan 2017

@nivea777 Ovu test je zbytočný, uZ budeš mať krasne viditelného ducha na tehu teste, kým budeš mať ovu poz. Ja osobne som mala takú skusenosť. Len zbytočne vyhodené peniaze a ovu testy, samozrejme vtedy nie, ked si sleduješ ovuláciu 🙂

nivea777
23. jan 2017

@meli8412 asi si si sekla nick

meli8412
23. jan 2017

@nivea777 Jeeee, ano, maš pravdu, chcela som napisat kacene 🙂

lienka1987
23. jan 2017

@patkaamirko vracala a prelezala, pretoze v tejto polohe sa to dalo prezit, ked som vstala a pochodila, hned ma pot oblieval a uz som na toaletu letela 😒 od zaciatku ma zaha pali a to bude asi az dokonca, ako tak to prezivam na extra silnej fatre..ja som v tom case bola pn, takze jedno stastie pre mna, lebo si neviem predstavit co by som robila v praci..absolutne nepouzitelna..a to v praci musim premyslat nad paragraf.a pre mna bolo najpodstatnejšie v tom case mysliet na to, zemusim pit a aspon nieco teple zjest, aby som v nemocnici neskoncila..prave mi napadlo, ze mi vedela ukludnit zaludok aj vietnamska polievka s ryzovymi rezancami samozrejme bez chily..

simbatko
23. jan 2017

Žienky:palenie zahy.tocenie hlavy. A citim jak keby na mna lezie choroba.a sem tam mi ostane nevolno..3.1 sme sa s drahym mojkali..myslite ze by to mohli byt priznaky?mali ste niektora taketo priznaky?Dakujem

patkaamirko
23. jan 2017

@simbatko S tým pocitom akoby na mňa liezla choroba áno..mala som aj triasku dokonca...Ale o paleni záhy nič neviem..ton skôr v neskoršom štádiu tehotenstva nie ? Neviem ak sa mýlim opravte má 😉

olylili
23. jan 2017

@simbatko pocit choroby som mala ostatné až teraz zažívam

patkaamirko
23. jan 2017

@lienka1987 Ja som si povedala že kašlem na to,budem jest ak budem môcť a keď to vygrcam tak nech..Hladovať nebudem lebo ked mam prazdny žalúdok tak je ešte horšie 😔 Akurát som zapila kyselinu listovú, po dlhej dobe lebo akýkoľvek vitamín si dám tak hneď ho idem vygrcakat..tak som zvedavá či ju udrží dnes v sebe 🙂
Noo mala si to ťažké veru...Nezávidim :/ A áno ja som tiež pila minerálku magnezovo vapnikovu som sa snažila, po týždni mi aj znej začalo byť zle..Aj to som pila tak max pohár denne po maličkých glgoch.. Pomohol mi slabý matovy caj, a zalievana polievka 😂😂😂

ejuska2586
23. jan 2017

@simbatko Ja som mala tocenie hlavy, palenie zahy aj akoby pocit choroby od zaciatku-cca od 10dpo. Takze kludne to mozu byt priznaky.

simbatko
23. jan 2017

@ejuska2586 Dakujem ;)...palenie zahy mam najviac uz asi 3den..ale nie v kuse..

olylili
23. jan 2017

Zase sme o niečo väčší💝💝💝👶👶👶👶😊

ikonica
23. jan 2017

@olylili tesim sa ked budem aj ja mat take krasne brusko.... este sa nacakam...

olylili
23. jan 2017

@ikonica ani sa nenazdas a bruško začne vykukat 😊

ikonica
23. jan 2017

@olylili uff uz len to cakanie na dalsie vysetrenie je hruza... strasne pomaly to ide... este tri dlhe tyzdneeeee 😨😅

olylili
23. jan 2017

@ikonica bože mi hovor nekonečný príbeh dva týždne máme za sebou a ešte dva pred sebou už sa neviem dočkať kedy ju/ho zase uvidím 😊 a lekár všetko skontroluje aby som mala zase na chvíľu kľúd 😊

ikonica
23. jan 2017

@olylili no.... moje prve tehu sono bolo rychle, suche take o nicom... cakala som od toho viac... aj obrazok docela nekvalitka.... no ale aspon nieco.... ani mi ❤ neukazal.. len sucho ze "ziva gravidita"... na dalsom to snad bude lepsie, aj otazky si pripravim.... ale este tak dllllho treba cakat.... dufam ze je vsetko ok... aspon mam stastie na nulove nevolnosti.... obcas ma len natiahne ale inac nic... len unava... lebo mam nizky tlak a kavu ledva vypijem co mi prestala chutit....

olylili
23. jan 2017

@ikonica môj dr. tiež nič moc ja si musím všetko vypýtať 😬 ja grcam do teraz s únavou je to už lepšie a tlak mám nízky aj keď som tehu aj keď nie som nič príjemné stále kolotoč v hlave 😊 ja som kávu nikdy nepila nechutí mi

ikonica
23. jan 2017

@olylili ja som s chutou davala dve denne.. teraz ledva jednu natlacim aj to len aby som doma po praci aspon trosku fungovala... no nic idem do hajan nech mam zajtra energiu na pracu...

olylili
23. jan 2017

@ikonica dobrú noc😉

patkaamirko
23. jan 2017

@olylili krásne 😍😍😍 my máme tiež 😂😂ale sorry za tú fotku bolo to fotene na wc v detskom centre 😃😃

luta13
23. jan 2017

@nivea777 nechcem do Teba "dzubat", no nie kazdej tieto testy duchuju - moj nazor...Neverim, zeby vsetky testy tychto 2 znaciek boli "na hovno" - inak by ich asi davno stiahli z predaja celkovo, pretoze by ich ziadna zena nepouzivala a nemali by odbyt 😉 ...No ved je dobre skusit aj inu znacku okrem tychto - napr. Dr.max - ten mne ukazal krasnu / 3 dni po meskani MS 😀

luta13
23. jan 2017

@simbatko drzim Ti palceky, nech Tvoje priznaky maju aj opodstatnenie 😉...vytuzene tehotenstvo 🤰...Kedy mas dostat MS?