Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte. Ja som tiež nahánala takzv. duchov. Každý mesiac som mala na teste slabučkeho ducha a bolesti. Už som sa vytešovala že sa to podarilo. Ale zistili mi cystu a to bol moj dovod prečo som mala neustále na teste ducha. Potvrdila mi to aj gynekologička. To len pre zaujímavost.
@milos32nika21 no super moja nedá sa bez predpisu je na predpis jedine keby si mala známeho lekárnika/cku 😉
@karmela no tak pojdem za doktorku nech mi predpise chcela som ist zanou nech mi spravi aj tie hormonalne testy ale to az ked mi mrcha skonci....a budem aj ovu testy robit okolo 10 dc som zvedava ci budu pozitivne a este mam doma par sackov inofolicu asi aj ten minem
@milos32nika21 super, ze MS dorazila, velmi sa tesim s Tebou...Uz len prajem krasne straveny cas s manzelikom pod perinou a koncom cyklusu na testiku //...Silno drzim palce...Boh Ta zehnaj, no tentokrat uz naozaj nech Ti to vyjde 😉...Prajem zo ❤
@milos32nika21 no moja hormonálny mi robila aj počas ms a potom uz si nepamätám aj v strede ovu asi
@kacenaaa Konecne krasne pozitivny ovu testik 😉...No ak si podla Dr.ovulku uz mala, tak toto bude na 99% tehu - moj nazor...Kup testiky a testuj potom z ranneho mocu...No ak nevydrzis do pozajtra rana, testni aj zajtra behom dna...Velmi Ti drzim palce, nech je babätko v brusku Tvojom uz 😀...Kedy si mala mat MS?
@monikasel zaujimava informacia...No ja jej neverim, neviem preco, mam z toho blby pocit...Pretoze tehutest Ti ukaze druhu / az ked Ti stupa Hcg...Alebo si pouzivala zly typ testov, ktore sa tu casto spominaju a duchuju, neviem...Tak, ci onak Ti drzim palceky, aby si si na teste nenasla len dusikov, ale krasne // 😉
@milos32nika21 hormonalny profil sa robí na 3 deň cyklu odobratím krvy
Baby prosím vás mali ste nejakú aplikáciu v mobile ohľadom tehotenstvá? Ktorá aplikácia je najlepšia? Ďakujem 😍
@ariana195195 Nutrimimi😊
@trblietava ja nie
@trblietava nie
@olylili vazne?? Ja som v ppndelok dostala ale domov pridem az vo stvrtok tak to by som m0hla ist hned ku doktorke.
@milos32nika21 to nie jedine sa objednať budúci cyklus
@heryteri nadherne drobciatko a veru ten datum o den skor by bol perfektny...No tak, ci tak budu mat najkrajsi darcek k vyrociu doteraz 😉...Titul babka + dedko ich neminie 😉...No na fotke vidim obe rucky, ocko, nostek...Pekne babätecko...Uzivaj aj nadalej krasne a zdrave tehulkovanie 😀
@milos32nika21 ale môžeš za ňou zájsť niekedy sa robí aj v 6 deň mne robili 3krat a stále v tretí deň treba sa informovať
@olylili no vo stvrtok zajdem zanou a ked nic aspon nech mmi este ten dupaston predpise

Baby, baby som stastna konecne mi prisla mrcha bez vyvolavacky po tristvrte roku vdaka dupastonu...teraz na 15 dc budem musiet dupaston zase brat otazka da sa kupit v lekarni aj bez predpisu ci musim ist k doktorke??