icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ejuska2586
24. jan 2017

@marsellinpir Tiež tam nič nevidím, ale ak tam niečo je, mohlo to byť biochemické tehu. A aj to je už dobré znamenie. Nabudúce sa lepšie uchytí a ty budeš tehuľka.

marsellinpir
24. jan 2017

@maja129 cemio gravitest

simbatko
24. jan 2017

Zienky prepacte za zlu foto lepsie mi to odfotit nejde.24.12 mi zacal ms..a trval cca 6-7dni..a 3.1 sme sa mojkali..co myslite?

crazy_girl1
24. jan 2017

@simbatko musíš ostrejšiu foto poslať, na tej rozmazanej nič nevidno...

emina31
24. jan 2017

Dievcata tak ja som uz taka domotana ze vobec neviem.Dnes 37DC cize meskanie 9ty den.Rano som si robila testy jeden mamatest a druhy toptest..Mamatest uplne negativny a toptest duch. Som zmagorena uz tak ze uz by som aj tu ms prijala nech len viem na com som..Doktor az buduci tyzden najskor v stredu😒

simbatko
24. jan 2017

@crazy_girl1 idem skusit ale mam zly fotak v mobile

maja129
24. jan 2017

@marsellinpir Ten mám i ja, čítam práve o nom recenzie, tak dosť duchuje 😠

simbatko
24. jan 2017

Druha foto ;)

kchan
24. jan 2017

@simbatko mne sa tam niečo mari, len naozaj je nekvAlitna foto

kchan
24. jan 2017

@simbatko aj na druhej foto sa mi mari druhá čiarka 😉 skús dať testik na denné svetlo a viac z blízka odfotit

luta13
24. jan 2017

@ikonica no chapem Ta, kedze cakas svoje prve babätko, ze si nedockava...No o to viac si to vsetko uzivaj...A neboj sa, urcite je drobculiatko v poriadku...Po 12tt, mas prvy Trimester za sebou a mozes sa tesit na najkrajsi Trimester, ked zacina babätko kopat a tancovat v brusenku aktivnejsie...A zas co sa tyka Tvojej "akcnosti", tak spomal a nenahanaj sa za nicim, nezabudaj, ze si tehulka...Ked to prezenies, budes unavena viac ako inokedy a ani babätko v brusku nebude z toho moc nadsene, takze klud a oddychuj aj pomedzi prerabku bytu 😉

crazy_girl1
24. jan 2017

@simbatko niečo sa mi tam marí, ale stále sú lepšie vidieť tvoje nohy ako test 😂

luta13
24. jan 2017

@simbatko vidim slabucku druhu /...Skus dat foto ako pise @kchan, urcite by to malo by lepsie vidiet pri dennom svetle...A sustred sa, nech sa Ti netrasu ruky, ked fotis...Mozno aj preto je fotka taka rozmazana 😉

dada200
24. jan 2017

@olylili pekne bruško😍 ja som už 26tt+3 a nemám ani z ďaleká také .

simbatko
24. jan 2017

@crazy_girl1 S chuti som sa zasmiala ;) nohy vidno hejjj

simbatko
24. jan 2017

Pokus treti...naozaj to nejde lepsie..alebo sa posnazim este ked pojde moj syn buvat cez obed ;)

crazy_girl1
24. jan 2017

@simbatko mám pocit, že tam je druhá čiaročka slabučka, ale je to fakt rozmazané. Posnaž sa lepšie odfotiť, resp. zaostriť.

luta13
24. jan 2017

@maja129 vidim //...Aj ked testovacia trosku slabucka, no ked testnes za 2 dni, budes usmiata...Verim tomu a drzim palceky...Hod nam sem potom obe fotky pod sebou odfotene...🙂

luta13
24. jan 2017

@simbatko nemas normalny fotak, ci len v mobile mas? skoda veru, bola by to krasna fotka, keby si ju fotila fotakom 🙂

nivea777
24. jan 2017

@maja129 skus este iny test,pepino napr..vidim niečo na tvojom teste ale na tieto testy nie su dobre ohlasy,mam na mysli mamatest a gravitest

karmela
24. jan 2017

@simbatko hoci blbá foto ale vidím tam slabú ružovú druhu čiarku 😉Tak nech silnie

patkaamirko
24. jan 2017

@marsellinpir Hmm to mi je ľúto, Ale tento cyklus to vyjde uvidíš 🙂 držím palce, 😉
ale nechápem prečo tam potom bol taký dusik.... 🤔

patkaamirko
24. jan 2017

@simbatko Je tam čiarocka, Gratulujem 🙂😇 nech pekne silnie

patkaamirko
24. jan 2017

@ejuska2586 Môže to byť aj tým...Cez noc sa budím aj 4 či 5 krat..skutočne sa nestresujem, keď sa niečo stane ako to pichanie a tá dlhá prechádzka tak to som sa bála preto lebo som vedela že som.to prehnala 😲
Ale takto normálne keď som doma nič ma neboli nemám strach..hľadám bruško, sem tam sa s bábom rozprávam, to len tak občas podvedome má chytí tsky strach , Ale som si povedala že keď pôjdem už teraz na Sono a bude bábo v poriadku tak už budem oveľa kľudnejšia.Lebo minule som.som.sa nedočkala toho prvého sona živého bábätka...Myslím toho oficiálneho čo robia tu uk prvý v 12tt až V 14tt

patkaamirko
24. jan 2017

hladkam bruško *

simbatko
24. jan 2017

@patkaamirko Dakujem... 👎

simbatko
24. jan 2017

@luta13 fotak nemam...len v mobile..

simbatko
24. jan 2017

Babulky ako sa pocita menstruacny cyklus?Dakujem;)

nivea777
24. jan 2017

@simbatko prvý deň MS je 1DC

ejuska2586
24. jan 2017

@patkaamirko Ono to nemusi byt normalny strach. Staci aj ten podvedomi. Snaz sa verit tomu, ze je vsetko v poriadku. Ved sa krasne gulaties. Vsetko bude v poriadku, uvidis.